Q0518. ‘Ruzie’ met je tweelingziel?

Onbekend

Je hebt nu “ruzie” met je TZ, moet dat in dit leven nog uitgewerkt worden? Zijn er Tweelingzielen die ervaring hebben met het aantrekken en afstoten van hun TZ over jaren heen? Ik vraag mij af; indien je TZ je blijft afstoten, is dat karma wat in dit leven nog uitgewerkt moet worden? M.a.w. is het de bedoeling dat je elkaar nog weer door de jaren heen tegenkomt om van elkaar te weten dat je allebei die onvoorwaardelijke liefde hebt voordat dit aardse leven eindigt? Of gebeurt het ook dat het aantrekken en afstoten nog in volle gang is terwijl 1 van beide tweelingzielen overlijdt?

Antwoord
Wat is ‘ruzie’? is het niet groeipijn,ik denk als je willens en wetens je tweelingziel aan de kant blijft zetten omdat je er niet aan wil dan maak je iets niet af..voel ik, ligt denk aan een heleboel factoren, maar die kun je zelf het beste inschatten.als je tweelingstralen(wat begonnen is als tweelingzielen) bent dan wil je op den duur ook echt samen dit leven afmaken dan wil je die liefdeskracht samen voor iedereen gaan gebruiken, denk ik maar het zal niet voor alle tweelingzielen zo zijn in dit leven, denk ik.(Onbekend)

Antwoord
Het is herkenbaar wat je schrijft. Het ego kan ook een loopje met je nemen door je voor de gek te houden. Als je dit weer krijgt ingegeven. Laat het los en pin je er niet op vast. Ga door met je eigen leven, het komt zoals het komt en vaak als je het niet verwacht. De band tussen jou en je twin zal er altijd zijn, maar laat los wat je graag wil met je twin, wordt weer zelfstandig, onafhankelijk. Concentreer je op je eigen dingen, groeiproces, ontwikkeling etc. Als je hier doorheen bent, zul je zien dat je er anders tegen aankijkt en er sterker uit komt. Verlangen heeft niets met liefde te maken dan aleen met het ego.(Maxime)

Antwoord
Verlangen is van het hart,het is de spil waar alles om draait, zo zoekt men iedere keer en verlangt men iedere keer weer om de ware te vinden ,in alle levens die je leeft, dan verlang je al naar je twin. verlangen ontstaat als je al heel lang van iemand houdt en je wil bij die ander zijn dan is dat een heel gezond normaal soort van verlangen en is zeker geen ego! lust is van het ego maar verlangen zeker niet!(Onbekend)

Antwoord
Verlangen is van hart ziel en ego voor mij, ziel is het sterkst…(Onbekend)

Antwoord
Vindt dit moeilijk,heb ruzie met me soulmate maar me gevoel voor haar blijft zo sterk,hoe ze me ook kwetst en raakt..mijn gevoel veranderd daar niet door..snap er zelf helemaal niks van,heb dit nog nooit meegemaakt. (Angel)