Q0517. Opgeroepen? Soulmate? Of toeval?

Onbekend

Kwam iemand tegen van vroeger,die ik oppervlakkig kende,wel heb ik hem altijd aantrekkelijk gevonden,maar er nooit wat mee gedaan.Ben voor de tweede keer getrouwd middels 14 jaar samen,maar heel wat obstakels tegen gekomen,wat ik ervaar als een overwinning,maar toch littekens achter laat.En kleine periode terug toen ik zo intens ongelukkig was,zag ik om diverse redenen het niet meer zitten en wilde de relatie beëindigen waar ik zo hard voor geknokt heb,het vreemde nu is dat ik in een keer dacht als ik ooit weer een man in mijn leven zou willen dan moet het die oude kennis zijn die ik altijd wel aantrekkelijk gevonden had,en wat gebeurde er hier ik kwam hem plotseling tegen net zo,n gevoel of ik het op geroepen had,kan natuurlijk ook toeval zijn,maar wel heel apart. Van af die tijd nu zo,n 3 maanden bel hij mij vaak voor een praatje en hij had een rot tijd achter zijn rug.We kwamen erook achter dat we even oud zijn en op de zelfde dag geboren.Hij zit nu midden ergens in en ik een grote steun en toe verlaat ben.Maar ben erg in de war ik merk dat ik tegen weten in gevoelens voor hem heb,zou dit ook een tweelingstraal kunnen zijn of soulmates????Het is toch wel wonderlijk dat dit in keer plaats vind in mijn leven,terwijl ik hem lang niet meer gezien had.Zou toch graag jullie inzicht hier over willen hebben. liefs een onrustige ziel.hier je vraag…

Antwoord
Ik denk zelf dat toeval niet bestaat. En ja, je kunt alles in je leven zelf oproepen/creeeren, dat geloof ik ook. Uit ervaring zelfs. Ik ken het ook dat als ik echt vnauit mijn hart iets wil en het voor me zie, ik het dan tegenkom of krijg. Niet altijd meteen, maar uiteindelijk wel. En dan heb ik het niet over de hoofdprijs in de loterij (hoewel, dat valt te proberen). Ik denk dat je hier heel goed met een soulmate dan wel tweelingziel te maken kunt hebben. Een soulmate sowieso. Jullie voelen elkaar heel goed aan zeg je. Of het meer is dan dat weet jij zelf als je heel zuiver naar je hart luistert.(Onbekend)

Antwoord
Wat je diep in je hart wenst gebeurt, wet van aantrekking. toeval bestaat volgens mij niet, alles in het leven gaat zoals het moet gaan tenminste de hoofdlijnen..dat is wat ik ervaar en dan komt soms eigen wil erbij kijken door ervaringen die je door het universum op je bordje krijgt. tweelingstraal? what’s in a name? twinsoul,twinflame,twinrays soms hoor je weer andere verhalen alsof je wel 10 twinsouls zou kunnen hebben ha, dat gaat er bij mij niet in, maar misschien klopt het wel hoor, mijn twinsoul=mijn twinflame of twinray. ik weet het niet precies maar zo voelt het..soulmates daar kun je er wel honderd van hebben denk ik maar je komt ze vast niet allemaal tegen hier op aarde haha, zou wel gezellig zijn!(Onbekend)