Q0515. Zou jij je partner verlaten?

Onbekend

Zou jij je huidige relatie beëindigen enkel en alleen om bij je zielsliefde te kunnen zijn? Zo nee, waarom niet? Zo ja, is dat dan alleen om bij je zielsliefde/twin te kunnen zijn of was het zo dat je huidige relatie toch al niet meer zo lekker liep?

Antwoord
Door het ontmoeten van je tweelingziel verander je, of wordt je weer wie je zou moeten wezen, wie je echt bent en daardoor kwam ik erachter dat ik al jaren niet meer echt gelukkig was, heb het nog heel lang volgehouden om te denken dat ik het wel kon redden maar als jeje anders gaat voelen dan wil dat niet meer op den duur als je door je partner niet meer begrepen voelt.en je uit elkaar groeit ben er nu achter dat het een relatie was die ik wel heb moeten doorleven en beleven maar dat het niet was, er miste altijd iets,hoe liefdevol het ook was. er zijn ook vast tweelingzielen die wel volhouden maar ik kan het niet meer, het is een rouwproces wat al begint voordat je het uitspreekt ,heb jaren lopen afscheid nemen, iedere keer weer van alle vertrouwde dingetjes. op een gegevemoment ben je eraan toe..een proces waar je de tijd voor moet nemen..maar zo is het voor ieder weer anders waarschijnlijk.(Onbekend)

Antwoord
Toen ik mijn Tz ontmoette had ik een vriend, maar ik dacht de ochtend na de ontmoeting al, ik kan wel stoppen met die vriend want ik hou nu al meer van mijn TZ ( dat wist ik toen nog niet, over die TZ). Ik heb het op den duur ook uitgemaakt, ik kon het niet meer!!. Sterker nog, ik kan het nog steeds niet, ik heb diverse malen geprobeerd met anderen maar de leegte kan ik niet verdragen. Mijn Tz is nog steeds bij zijn partner, dus ben ik alleen, en ik heb mijzelf erbij neergelegd dat dit waarschijnlijk zo zal blijven, ik wil geen ander meer, ik kan het niet helpen. Dus ja, ik kies, voor hem, voor ons, voor zuiverheid in mijn hart!! met alle consequenties vandien!!, liefs(Onbekend)

Antwoord
Een proces waar je de tijd voor moet nemen..maar zo is het voor ieder weer anders waarschijnlijk.(Onbekend)

Antwoord
Kiezen voor..gaat gepaard met verdriet en dan na zoveel jaren krijg je ineens een gevoel dat er ook voor je ex gezorgd wordt..hoe? heb de twin van mijn ex ineens weer aan de lijn gehad, zomaar vanuit het niets..een teken? ik heb het gevoeld in die tijd dat hij het was voor mijn ex.maar getrouwd etc.maar het straalde ervan af, ex ontkende dat er iets was,omdat zij trouw is en het niet zo voelde, maar ik heb het geZien. nu allerlei tekens die me wijzen naar een opening of iets wat me gelukkig gaat maken. ook een zielsverwant tegelijkertijd die contact opneemt,die me wilde spreken, het is alsof alles vanzelf op de goede manier opgelost gaat worden op den duur, hoop dat ik daar ook een beetje kan helpen.dit is weer geen toeval, hopelijk heeft mijn twin dit soort dingen ook, wat wordt het toch mooi geleid, ook als je wel keuzes maakt die niet zo ‘aardig’ lijken op dat moment.(Onbekend)

Antwoord
Ik had een vriend toen ik mijn TZ ontmoette. In het geheim hebben wij een affaire gekregen, wij moesten gewoon bij elkaar zijn. Ik kwam er achter dat mijn gevoelens voor mijn vriend niet meer zo groot was. Ik kwam er ook steeds meer achter dat de relatie waar ik in zat niet zo goed was dan ik dacht. Op den duur wilde ik ook niet meer samen zijn met mijn vriend maar wilde ik steeds meer samen zijn met mijn TZ. De zielen willen dolgraag bij elkaar zijn en je wordt continue geprikkelt om de ander te zien etc. Hoe sterker je wordt, hoe meer inzicht je krijgt in je huidige situatie. Vergeet ook niet dat je er iets voor moet doen om bij je TZ te kunnen zijn…(Onbekend)