Q0511. Ontrouw?

Onbekend

Ik vind dat je voorzichtig moet zijn .altijd zijn er mensen die je het geluk niet gunnen. Voor mijzelf was het de kans van me leven.Voor man minder, heb geen greintje spijt. Waar ik wel rekening mee hou is het feit dat mijn vriend nog is gehuwd. En hoe raar het ook klinkt ik ben zijn vrouw en hij mijn man. zo voelt het aan. ik zeg altijd lukt het nu niet ,dan wel in een ander leven. Maar samenkomen doen we!. WIE KAN HIER EEN ZINNIG ANTWOORD OP GEVEN.

Antwoord
Heb jij een relatie met je twin dan? de kans van je leven? voelt het zo? of wil je pakken wat je pakken kan..zo werkt het toch niet! het is een ingewikkeld proces waar je in komt als je je tweelingziel herkent en het is zeker niet iets van laat de ander/de partner maar lijden, het doet zeer als je je partner moet zeggen dat je niet meer verder kunt, dat doet niet alleen de partner zeer maar misschien nog wel meer jezelf, ik heb heel wat afgehuild,omdat ik het de moeilijkste/rottigste stap in mijn leven vond.Ik weet natuurlijk niet wat voor relatie jullie hadden maar uit eigen ervaring is het een rouwproces waar je zeer zorgvuldig mee om moet gaan, jouw reactie van “ik heb geen greintje spijt” klinkt voor mij heel hard, sorry hoor! maar zo werkt het niet. alsof het zo gemakkelijk is..wat te denken van karma als je zo bezig bent! en karma is nou net niet wat tweelingzielen weer naar zich toe willen trekken. in liefde mensen loslaten omdat je niet meer anders kan dat is heel wat anders! samenkomen doe je ooit dat geldt voor alle tweelingzielen die horen bij elkaar daar is geen speld tussen te krijgen,maar het kan wel verrekte zeer doen. Wat mooi is dat je zegt dat je rekening houdt met de relatie van de ander dat is iets waar je ook niet aan mag komen vind ik, wel mag je de ander laten voelen dat je van hem/haar houdt daar is niets mis mee volgens mij. Maar je verhaal is onduidelijk.(Onbekend)

Antwoord
Je kunt op allerlei manieren aan je geluk komen, het gaat om de manier waarop. De vrouw van je vriend weet niet wat jullie achter haar rug mee bezig zijn. Wie kwets je ermee!? Je zit in een driehoeksverhouding verwikkeld. Als hij uiteindelijk een keus moet maken, zal hij dan kiezen voor de liefde of toch maar blijven bij zijn vrouw omdat hij geen zin heeft in het gedoe er omheen. Dus ja; Wie wint er, het ego of de liefde?(Onbekend)

Antwoord
Als jij dat voelt wat je voelt, dan is het toch oke? Of Zie ik iets over het hoofd?(Onbekend)

Antwoord
Wat ik mis in dit verhaal is de eerlijkheid over gevoelens, wees eerlijk naar alle partijen, dat is het allerbelangrijkste voel ik in dit verhaal.(Onbekend)

Antwoord
Ontrouw?? het is moeilijk om te verwoorden, ik ben een jaar geleden mijn twin tegen gekomen.Heel heftig (ervaringsverhaal 236) het voegde bij mij iets toe, terwijl ik gelukkig getrouwd ben.Mijn man weet van niks.Het is moeilijk om uit teleggen omdat het zo puur is, geen grenzen, gewoon zijn in het NU.Passie!Mooie momenten samen, samensmelting..Een buitenstaander kan het niet beoordelen, omdat het zo intens is.Mijn vriendinnen zien het als ontrouw.Ik probeer hem los te laten, het valt heel zwaar.Maar voor hem is het moeilijker om me los te laten, hij vergelijkt zijn relatie nu met onze momenten samen.Ik denk ook dat je ego een grote rol meespeelt en lust.En als ik dit zou vertellen aan mijn man dan kwets ik zijn ego, daarom vertel ik het niet en probeer ik het af te sluiten.Want ik hou van mijn man.Wat er tussen mij en mijn twin was is op zielsniveau en voor mij staat dat los van dit aardse leven in deze maatschappij.Even bij elkaar opladen.Het was goed zoals het was.Ik koester de momenten.(Onbekend)

Antwoord
Aan de laatste antwoorder: zou je man het willen weten? Ondanks alle risico’s van gekwetst te worden, zou hij willen dat jij met een geheim rondloopt?Zou hij dat fijner vinden dan gekwetst te worden?Of zou hij liever de kaarten open op tafel willen hebben?En dan langzaamaan een besef van onaardse zielsliefde krijgen,heeft hij daar als echtgenoot recht op?(Onbekend)

Antwoord
Ja, eerlijk naar mezelf toe denk ik dat mijn man wel recht heeft op mijn twinverhaal.Hij weet wel dat ik een man heb ontmoet en dat we spiritueel veel met elkaar kunnen delen of hebben gedeeld.Maar als ik de term “zielsliefde ” uitleg, dan denk ik dat ik hem erg kwets.En dan de vraag “wat voegt het toe?”….dus ik laat het zo en ben blij met deze site. Veel herkenning en anoniem iets posten, delen met elkaar.Dank je.(Onbekend)