Q0510. Energiestromen?

Onbekend

Wie weet wat je kunt doen aan een constant bruisende trilling/energie die je de hele dag voelt, soms is het even wat minder, in mijn voeten heb ik het de hele dag dat merkte ik soms al niet meer omdat ik eraan gewent was, maar nu eigenlijk ook in mijn hele lichaam..snachts is het nog sterker en als ik dan wakker wordt hoor ik de energie lijkt het,zo sterk is die dan. ook heb ik dan vaak last van een bonkend hart, vooral bij het wakker worden.ik maak me er niet echt zorgen over omdat ik weet dat het met mijn twin te maken heeft maar kun je die energie ook beter laten stromen,minder heftig? en wat zou dit kunnen betekenen? wat doet dit met je?

Antwoord
Is het kundalini-energie? Is die bij jouw gaan stromen? Dat begint met een stroompje via de rugwervelkolom opwaarts. Ik vrees dat je er weinig aan kunt doen, je bent aan het transformeren, aan het opschonen misschien. Het is onderdeel van het transformatieproces.Het zal vanzelf afzwakken.(Onbekend)

Antwoord
Wat is je vraag precies?(Onbekend)

Antwoord
Probeer het zeker niet te onderdrukken (medicatie, tenzij het echt onhoudbaar is) en vermijdt stimulerende middelen.Koffie alcohol witte suiker, je kent het hele rijtje wel.Of stimuleer het op een homeopatische manier, dat noemen ze een homeopatische verergering. Het klinkt als een kundalini-proces en daar is weinig aan te doen,dat moet je uitzitten.Soms letterlijk: rust en meditatie.Ik heb ook kundalini-verschijnselen maar in andere vorm,steken en “brandplekken” alsof de energie zich daar een weg baant.Niets ernstigs of blijvend en ook niet zichtbaar.Ik hou van beweging en los het misschien zo op. Het zit mij niet in de weg, ik vind het wel spannend wat mijn lichaam zoal uitspookt, denk dan: hehe, gebeurt er weer eens wat spannends,hoe zal dit aflopen?(Onbekend)