Q0509. Praten met anderen?

Onbekend

Hebben jullie in je directe omgeving mensen met wie je over het fenomeen zielsliefde of tweelingzielen kunt praten of loop je voortdurend tegen onbegrip aan en hou je het liever voor jezelf?

Antwoord
Ja te pas en te onpas,tegen de buren, de loodgieter, de bakker,de secretaresse.Ik ben gewoon te enthousiast om het voor me te houden.Ik merk dat, aan de manier waarop je erover vertelt, dat de mensen het toch wel een interessant fenomeen vinden.Ik ga er alleen niet te ver mee.En ouwehoer er niet te lang over. Het moet wel gezellig blijven.Verder,op afstand,via internet met een paar zussen en een nichtje en een broer.Mijn ouders moeten er niks van hebben die denken “Doe maar gewoon dan doe je gek genoeg”.(Onbekend)

Antwoord
Ik heb gelukkig goede vrienden die open staan voor een gesprek, ook al begrijpen ze er in feite niets van. ze proberen zich in te leven in het gevoel maar dat gaat niet omdat ze de ervaring niet kennen, inmiddels ben ik een hele tijd verder en begin ik het liever voor mijzelf te houden. Ook om mijzelf te beschermen tegen meningen en ideeen van een ander, lastig soms maar brengt je wel meer naar de kern van jezelf, dit is hoe ik het doe, ieder gelukkig zijn eigen manier, liefs…(Onbekend)

Antwoord
In het begin wel maar, maar toen moest ik het nog realiseren dat ik dit zelf moest doen. Ik haalde het aardse en spirituele (zielsniveau noem ik het)ook heel vaak door mekaar en dat was me probleem en meteen ook wat ik moest leren. Nu als mensen over me twin praten houd ik het oppervlakkig en weet ik wel beter..op zielniveau. Luister daarna dat is je kracht. Persoonlijk praat ik liever met mensen die het hebben meegemaakt, want anders kun je praten tot je een ons weegt en dat is zonde van je energie 🙂 X (Elselina)

Antwoord
Mijn ervaring;alleen die het zelf ook ervaren begrijpen je echt, dus hou het toch de laatste tijd wel snel voor gezien om er nog iets over te vertellen want de reacties van anderen zijn logisch maar niet vanuit zielsperspectief, dan krijg je er een aards tintje aan dat ze het niet snappen en het belangrijkste is dat ik het zelf snap en accepteer zoals het is.(Onbekend)

Antwoord
Ik kan hier met niemand over praten helaas. Het is iets wat mensen in mijn omgeving niet begrijpen. Mijn tweelingziel zelf is de enige die het misschien wel kan snappen maar ook met hem heb ik het er nooit over gehad. Ik ben daarom ook erg blij met internet, kan ik toch mijn verhaal kwijt en aan de reacties van lotgenoten heb ik erg veel. Het is een eenzame strijd, zeker als je TZ zelf nog niet zover is.(Onbekend)

Antwoord
Ik ben kennelijk een geluksvogel met 2 lieve vriendinnen in mijn omgeving die uit eigen ervaring precies weten waar ik doorheen ga. Een andere vriendin van mij heeft het zelf niet ondervonden maar biedt zonder vooroordelen of opmerkingen een begripvol luisterend oor. Soms denk ik weleens dat zij een heel oude ziel is die alles al eens heeft meegemaakt maar vrijwillig teruggekeerd is naar Aarde om als “brug” te dienen. Ik zou echt niet weten hoe ik deze periode zonder hen had moeten doorkomen. We begrijpen elkaar, leren van elkaar en kunnen nog sneller en verder groeien door het uitwisselen van onze ervaringen. Het is overigens wel iets van deze tijd, dat het steeds vaker voorkomt dat zielsverwanten elkaar (her)kennen om elkaar te kunnen steunen en begeleiden. Ik zou ook heel graag mijn twin via mailcontact willen helpen/begeleiden en mee laten groeien, samen ben je gewoon veel sterker en veel beter in staat om te zien wat er werkelijk gaande is en ! speelt. Hij moet dan echter wel zelf contact opnemen, ben te vaak tegen dichte deuren aangelopen 😉 .(Onbekend)