Q0507. Allebei in versnelde bewustzijnsgroei?

Onbekend

Als je je tweelingziel hebt ontmoet, maar de ander heeft je nog niet herkend, kom je dan wel beiden in een versnelde groei van je ziel? Ik zelf heb mijn tweelingziel ontmoet, maar hij is zich er vanwege zijn leeftijd nog niet van bewust. Heeft volgens mij wel in de gaten dat er iets vreemds aan de hand was maar zal dat voorlopig nog niet erkennen. Komt hij dan toch in een versneld proces terecht?

Antwoord
Dat hij zich niet bewust is, dat ligt niet aan zijn (aardse) leeftijd. Wanneer tweelingzielen elkaar tegenkomen gebeurt er bij beiden iets, misschien op een andere manier maar er gebeurt meteen bij beiden iets, altijd wordt de ziel geroerd. Anders is het niet de tweelingziel met wie de ontmoeting heeft plaatsgevonden.(Onbekend)

Antwoord
Dat klopt. Maar ook al wordt de ziel geroerd bij beiden, het kan toch dat de een niets door heeft van wat er aan de hand is. In die situatie zit ik. Ik weet dat hij mijn TZ is en hij voelt wel iets, maar kan daar geen naam aan geven volgens mij. Bij tijden verwart het hem enorm en loopt hij soms letterlijk van me weg. De energie tussen ons is dan zo enorm dat hij de benen neemt. Nu heb ik zelf afstand van hem genomen in mijn gevoel. Ik kon het niet langer, dat verlangen, het schulgevoel, het alsmaar denken aan diegene en een hart dat overuren maakte. Nu heb ik rust. Maar de tekens dat hij wel veel met mij bezig is, dringen zich dagelijks aan me op. Moeilijk. (Onbekend)

Reactie
Ik stelde de vraag en wil nu graag wat vragen aan de schrijver van het tweede antwoord: hoe ben jij er dan zo zeker van dat hij je TZ is als hij het zelf niet in de gaten heeft? En hoe weet je dat hij van je wegloopt als jullie energie zo heftig is? Waar merk je dat aan? En van dat hart dat overuren maakt herken ik onmiddellijk. En nog een heel belangrijke vraag; wat zijn de tekens waaruit blijkt dat hij nog veel met je bezig is? Ik zou het zo fijn vinden als je hier nog antwoord op zou kunnen geven want ik weet soms niet of ik mijn hoofd hoor of mijn gevoel/intuitie. Zo nieuw nog allemaal en zo verwarrend.(Onbekend)

Antwoord
Beetje een late reactie nog maar hier is hij dan. Hoe ik weet dat hij mijn TZ is? Door veel verschillende signalen. Ik droom al jaren heel intens over hem, waarin ook dingen zie die in het echte leven gebeuren daarna (telepathie). Ik weet vaak wat hij denkt en voelt omdat hij het vlak daarna uitspreekt. Verder krijg ik veel tekens in de vorm van bepaalde cijfers en letters die op hem slaan. Zie ik zijn naam voorbij komen net als ik aan hem denk (en dat is geen heel algemene naam), belt hij me net als ik aan hem denk, of hij komt langs. In de kern is het een gevoel waarvan ik weet dat het echt en zuiver is en niet wishfull thinking is. Dat weet je gewoon. Natuurlijk twijfel ik ook wel eens. Maar altijd als dat gebeurt, komt er prompt weer een teken van hem. Alsof het me weer op de juiste weg wil wijzen.
Oja, en van dat weglopen als de energie tussen ons zo sterk is, dat voel ik ook gewoon. We zijn dan in gesprek, en plots zie ik hem voor mijn ogen ongemakkelijk worden, zich geen houding meer weten, en dan neemt hij de benen. Dit gebeurde een paar keer in een situatie dat we samen waren en mijn partner er niet bij was. We waren heel leuk aan het praten, hij zat dicht naast me, we dronken wat en dan vanuit het niets kapt hij het af en gaat weg. Als hij dat niet had gedaan, had hij me misschien wel gezoend ofzo. Ik denk dat hij dat wilde voorkomen. Het gebeurt soms ook als we aan de telefoon zijn. Dan kletsen we en opeens voelt hij zich ongemakkelijk en verzint een reden om het gesprek af te kappen.(Onbekend)

Antwoord
Dank je wel voor je ‘late reactie’. Ik vroeg het me met name af hoe jij wist dat hij nog veel met je bezig was, omdat ik mij afvraag of mijn twin wel met mij bezig is. Wij hebben geen contact meer en hij weet feitelijk niet dat wij tweelingzielen zijn, dus ik kan helaas niet daadwerkelijk zien of hij in zijn bewustzijn met mij bezig is. En ik zou dat heel graag willen weten. Ik denk namelijk wel dat ik zijn ziel voel, zijn liefde voor mij. Maar dat zal hoogstwaarschijnlijk nog enkel zijn onderbewuste zijn vermoed ik. En ik zou zo vreselijk graag weten of het al tot zijn bewustzijn doordringt. Ik ben zo benieuwd wat voor tekens je krijgt als je twin daadwerkelijk vanuit zijn bewustzijn aan je denkt. Is dat dat trillen waar veel mensen het hier over hebben?(Onbekend)

Antwoord
Jij bent de enige die weet of hij er bewust van is. Hij is immers een deel van jou. Als je diep naar je gevoel gaat, zit daar het antwoord. Je moet wel uitkijken dat het niet een antwoord is dat jij graag zou willen, wees hierin objectief. Iedere twin ervaart het op zijn manier, dus jij ook. Mijn twin zelf is erg rationeel maar hij weet dat we een band hebben. In zijn hart wil hij het weer allemaal terug, maar zijn ratio houdt het tegen en drukt vele gevoelens weg die met mij te maken heeft. Ik voel heel goed wanneer hij bewust met mij bezig is, doordat het heel sterk bij mij binnen komt en weer allerlei signalen krijg. Ik weet alles wat van hem bij mij binnenkomt is een deel van mij. Het maakt niet uit wat voor gevoel het is. Het doel is; om deze gevoelens in jou ook te accepteren en onafhankelijk te worden van je twin. Hoe groot ook het verlangen is naar je twin. Dit gevoel zit ook in jou. Onvoorwaardelijke liefde kent geen verlangen maar het ego wel. Het ego wakkert het bij jou aan. Sinds ik mijn twin definitief heb losgelaten, heb ik veel nieuwe inzichten gekregen en voel me deels bevrijd van mijn ego en daardoor ben ik het soort verlangen ook anders gaan bekijken. Ook heb ik geleerd om per dag te leven en geen verwachting te hebben wat er evt. tussen mij en! mijn twin gaat gebeuren. Het maakt me ook niet zoveel meer uit of we al dan niet bij elkaar terugkomen. Tenminste dit is mijn ervaring. Liefs(Sanne)