Q0505. Hoe herken je het verschil tussen zielsverwanten en tweelingzielen?

Onbekend

Maar hoe herken je dan het verschil tussen zielsverwanten en tweelingzielen als de emoties ongeveer hetzelfde zijn?

Antwoord
De emoties bij een tweelingziel zijn veel heftiger, misschien niet meteen maar een tweelingziel krijg je geen seconde meer uit je gedachten , bij de eerste blik weet je dit gaat nooit meer over bij zielsverwanten is het gemakkelijker te handelen, dat is gewoon gezellig, en heel vertrouwd. , een tweelingziel kan je raken tot in het diepst van je ziel, in de vrolijke kant maar ook in je donkere kant, dat is overweldigend en haast té mooi. van een zielsverwant kun je nog weer afstand nemen zonder dat dat al te zeer doet, maar van een tweelingziel lijkt afscheid iedere keer weer op een rouwproces..het doet zeer tot in je tenen.(Onbekend)

Antwoord
De emoties zijn niet hetzelfde, zelfs niet ongeveer. Ik vergelijk het verschil tussen tweelingziel-emoties en zielsverwant-emoties met een ultraloop en een marathonloop .Tweelingzielemoties zijn vele malen indringender, intenser.Je bent zoveel kwetsbaarder bij je tweelingziel. Het is niet voor niets dat tweelingzielen zo voorzichtig met elkaar omgaan, de emoties slaan onmiddellijk als een boomerang naar je terug.Zielsverwant-emoties zijn vlakker, minder pieken en dalen (of de kans daarop).(Onbekend)

Antwoord
Een zielsverwant is iemand waar je je goed bij voelt en op dezelfde golflengte bent. Maar je mist deze niet als je niet bij elkaar bent. Het contact is veel gemakkelijker dan met je tweelingziel een tweelingziel overvalt je.Ineens is er het gevoel van onvoorwaardelijke liefde en je wilt alles voor diegene doen wat in je vermogen ligt. Het maakt niet uit wat hij of zij in zijn of haar leven heeft gedaan. Het is heel heftig ook om goed met elkaar om te gaan, en je voelt het in je hartstreek branden. Dit gevoel heb je niet bij een zielsverwant.(Onbekend)

Antwoord
Bij een tweelingziel is het gevoel veel heftiger dan dat je je zielsverwant ontmoet. Wanneer je je tweelingziel hebt ontmoet, dan weet je dit meteen. Ik heb gemerkt dat mijn tweelingziel kwa uiterlijk ook enorm veel op mij lijkt. Onze zielsverwant is kwa uiterlijk het tegenovergestelde.(Onbekend)

Reactie
Ik stelde deze vraag. Dank jullie wel voor jullie antwoorden. Ik wist het een tijdje geleden al, maar nu weet ik het zeker. Ik heb een tweelingziel. Dat onvoorwaardelijke houden van. Bizar gewoon. Ik weet dat het ontmoeten van je tweelingziel heel bijzonder is en eigenlijk ben ik daar ook wel blij mee, behalve dat mijn tweelingziel een heel jong iemand is die hier totaal niet mee bezig is en zich nergens van bewust is. Ik heb even weer contact gehad maar hij heeft een hekel aan me zegt hij. Ik geloof hem niet. Hoe hij mij ook geprobeerd heeft te kwetsen tijdens dat gesprek, ik hou nog steeds van hem en ik weet dat ik dat zal blijven doen. Hij is als een kind van me, wat ze ook doen, je blijft van ze houden. Ik weet niet of hij de volgende keer bij een toenadering weer zal antwoorden op mijn vragen. Ik hoop alleen dat wanneer hij besluit mij te gaan negeren, ik daar niet al te verdrietig om zal zijn. Het gaat nu eindelijk bergopwaarts met me.(Onbekend)

Antwoord
Met een twin zit je in een andere energie, dimensie, meer paranormale gebeurtenissen en je moet er iets mee, het beinvloedt je ontwikkeling veel meer.(Onbekend)