Q0504. Telepathie met je tweelingziel?

Onbekend

Wie herkent het ervaren van telepathie met de tweelingziel? Sinds een paar jaar ervaar ik dus dat ik hem op afstand aanvoel, weet ik soms wat hij aan het doen is of was, en als ik denk dat ik zijn naam ergens ga zien, zie ik hem een paar seconden later ook ergens staan. Is dit het bekende lijntje waar men het vaak over heeft? En wil dat automatisch zeggen dat de ander dit dan ook ervaart of hoeft dat niet?

Antwoord
Iedere twin ervaart het op zijn manier. Jij zit schijnbaar diep in je gevoel, daarom dat je je twin goed aanvoelt. Misschien dat hij het ook voelt maar niet bewust mee bezig is. Als mijn twin zich niet goed voelt, stuur ik hem positieve energie. Hij voelt het wel maar hij is er niet bewust van dat ht van mij komt. Als hij zich ineens goed voelt, snapt hij dat niet hoe dt komt.(Onbekend)

Antwoord
Sinds dat de zielen elkaar hebben terug hebben gevonden is er een soort van telepathie. Jij voelt de ander en de ander voelt jou aan. Als je gewoon blij voelt en ineens voel je je ongelukkig dan kan je er zeker van zijn dat dit de ander is. Je komt elkaar ook tegen omdat jullie elkaar graag willen zien.(Onbekend)

Antwoord
Ja telepathie viel mij voor het eerst op in de reacties van mijn twin wanneer wij bij elkaar zijn nu merk ik het ook als ik iets denk of me voorstel dat mijn twin dat dan ervaart, weet het niet zeker maar ik voel dat het zo is.. je bent zeg maar elkaars ontvangststationnetje en zender..zoiets gevoelens over en weer en wensen komen steeds meer door en daardoor ben ik ook heel zeker van mijn twin. prachtig zonder woorden en toch weten,heerlijk een mooi antwoord van het universum, een rechtstreeks lijntje, zonder ruis. zit nog wel eens ruis op maar dat ligt dan meer aan mezelf ben ik nu achter.(Onbekend)

Reactie
Ik was de vraagsteller. Vandaag dacht ik intensief aan mijn TZ en hoopte dat hij me zou bellen. Vanavond ging de telefoon en was hij het! Ik viel bijna van mijn stoel terwijl ik voor het zien van zijn nummer al wist dat hij het was. Zo apart. (Onbekend)