Q0503. Hoeveel andere tweelingzielen ken je?

Onbekend

En dan bedoel ik, in je nabije omgeving? Ik ken 2 andere relaties, beiden geheel verschillend maar we hebben erg veel steun aan het kunnen uitwisselen van onze ervaringen. Zo fijn, je hoeft niets uit te leggen, zij begrijpen precies waar je op welk moment doorheen gaat.

Antwoord
Ik ken er twee.Beiden hebben hun tweelingziel aan de andere kant van de wereld.De ene in Australië, de andere op Aruba.Die van de Arubaan kent de twin vanaf 19-jarige leeftijd en heeft een keer alle spullen verscheept in een container daarnaartoe. Is weer teruggekeerd naar hier.Is op zichzelf gebleven want de twin leidt toch liever een eigen leven daarginds.Die van de Australiër heeft de twin heel kort hier ontmoet, ze waren als gehypnotiseerd, hebben eenzelfde soort beroep en nadat twin is teruggekeerd naar down under, heeft andere twin hier een fantastische relatie met een zielsverwant.(Onbekend)

Antwoord
Ik vraag me af of iemand wel weet of hij met een tweelingziel te maken heeft of met een zielsverwant, want beide is namelijk net zo heftig. vooral ook omdat tweelingzielen maar zelden voorkomt.(Onbekend)

Antwoord
2 soulmates van twin en mij die elkaars twin zijn volgens mij als mijn intuïtie mij niet bedriegt?! niemand heeft het mij gezegd maar ik heb het ‘gezien’ en ‘gevoeld’ ook twee keer een stel gezien die het zelf nog niet doorhadden..maar het straalde er van af.(Onbekend)

Antwoord
Ik kende er nog geen. En dat is dus waar de beginnende tweelingzielontdekker vreselijk behoefte aan heeft. Aan iemand of liefst meerdere ervaringsdeskundigen. Want de emoties die vrij komen bij het ontmoeten van de tweelingziel blazen je volledig omver. En dan begint de zoektocht naar: wat is dit, wat voel ik, kan dit, wat moet ik hiermee, is contact de bedoeling of moet ik dit helemaal alleen doen? En de hamvraag: komt het ooit nog goed met mij? En daar kunnen mensen die deze reis van de ziel al doorlopen hebben een hele steun in zijn. Zo heb ik onlangs mijn reis beschreven aan een ander die hetzelfde is overkomen. Het bleek dat wij beiden rond de 6e week na de laatste ontmoeting onze meest depressieve periode hadden. Hierna krabbelden we beiden van de bodem van de put omhoog. 2 treetjes omhoog, 3 naar beneden. En het einde is nog niet in zicht. Bovendien, moet je wel of moet je geen contact proberen te maken. Durf ik wel of durf ik niet los te laten. Kan ik op mij! n gevoel vertrouwen dat ik mijn twin voel of zijn dit enkel mijn eigen gevoelens omdat ik dat zo graag wil? En WAT voel je dan? Allemaal vragen waarover je met lotgenoten kunt praten en waar je steun en troost uit kan halen. En wat belangrijker is: mensen die het niet veroordelen of verwerpen wat je voelt. Want je kunt niet bij iedereen met dit verhaal terecht!(Onbekend)

Antwoord
Heb er zo maar 2 vriendinnen bij gekregen die allebei in hetzelfde schuitje zitten, waarschijnlijk heb je zo’n grote aantrekkingskracht in dit, dat je vanzelf de mensen leert kennen die dit ook meemaken..het komt steeds vaker voor volgens mij in deze nieuwe veranderende tijd. wat helpt om het vol te houden is compleet op je gevoel vertrouwen, gevoel brengt je waar je wil zijn , niet waar je moet zijn maar waar je naar toe wilt.(Onbekend)