Q0502. Hoe spiritueel waren jullie?

Onbekend

Voordat je je tweelingziel ontmoette? Ik helemaal niet, vond het altijd doodeng en hield het ver bij mij vandaan. Heb wel altijd een gevoel gehad van “ik hoef geen geloofsovertuiging of wat dan ook te hebben om een goed mens te zijn, ik weet van mezelf wel wat goed is en wat niet”. Als ze mij 3jr geleden hadden verteld waar ik nu doorheen ga, zou ik het nooit geloofd hebben.

Antwoord
Altijd spiritueel geweest. Ik heb geen meetlat maar zou op een schaal van 0 tot 100 al gauw in de buurt van de 80 zitten sinds geboorte, denk ik zelf.Zit nu bijna op 100 sinds ontmoeting met twin.Het werd uitgelegd door familie en vrienden als eigenwijsheid.Zit in mijn laatste leven.Een gevoelig zenuwstelsel,daaraan herken je het ook. Hoe verdergevorderd de ziel,hoe zenuwachtiger en gevoeliger.(Onbekend)

Antwoord
Als ze mij 3 maand geleden hadden verteld waar ik nu doorheen ga, had ik ze vierkant uitgelachen. Maar ik zit momenteel in wat je rustig kunt noemen, rouwproces. And it hurts so very bad!!! Nooit geweten dat een wildvreemde in je ziel kan gaan zitten. Nooit zo duidelijk geweten trouwens dat ik een ziel had!! Wat een zwaar leerproces. Ik heb altijd wel het romantische idee gehad dat er ergens op de wereld een soulmate van je zou lopen, maar nooit geweten dat DIT mogelijk was. Ik ben niet spiritueel ingesteld maar heb nu al weken sterk het vermoeden dat ik weet hoe hij zich voelt of hoe hij tegenover mij staat. Soms denk ik dat ik zijn stemmingen voel. Als ik heel zenuwachtig ben, trillende handen en benen heb, hoop ik dat hij aan mij denkt. Ik heb ook de wens dat ik mijn gedachten naar hem uit kan laten gaan, en probeer dat ook. Wij hebben geen contact meer dus ik kan het niet verifieren, maar ik weet ook bijna met zekerheid te zeggen dat hij nu van mij ook geen mail! o.i.d. wil ontvangen. Zo moeilijk dit.(Onbekend)

Antwoord
Was niet echt spiritueel maar geloofde wel in een hemel, een god die in je woont en in ieder mens, niet in de kerk maar in jou zelf, dat heb ik intuïtief ook altijd geweten, en nu weet ik het zeker doordat ik in en met mijn twin god, de hemel heb gevoeld een paar keer. door mijn twin ben ik wel veel gaan lezen en heb mijn waarheid gevonden, ben ook altijd heel gevoelig geweest maar nu is dat soms veel erger. dan voel ik van andere mensen hun gevoel en van mijn twin voel ik bijna alles ,helemaal als hij in mijn buurt staat, heerlijk dat gevoel. wil hem nooit meer kwijt en wil graag nog contact blijven houden anders hoeft het van mij niet meer dan kun je me net zo goed in een donkere kast stoppen om er een winterslaap te gaan houden of zo..haha..het contact met mijn twin houdt me blij en geeft me kracht om door te gaan.zou hem eigenlijk toch gewoon graag even willen zien, maar ja hij is heel ver weg.(Onbekend)

Antwoord
Ben in 1,5jr tijd van 0 naar bijna 100 gegaan, was heel erg heftig! Zeker omdat mijn nabije omgeving hier niet van op de hoogte was, ze zouden het niet kunnen begrijpen helaas.(Onbekend)