Q0500. Hoe merken jullie dat je tweelingziel bij je is?

Onbekend

Hoe merken jullie dat je tweelingziel bij je is? Ik ervaar nu al een paar dagen een heel aparte warmte rondom mijn hart als ik aan mijn twin denk. Is dit de energie waarover zo vaak wordt gesproken? Of hoe merken jullie dat je twin in gedachten bij je is?

Antwoord
In het dagelijkse;het is dan net of mijn twin binnen komt stromen dan krijg ik een soort van energie die door mijn hele lijf gaat een trilling. als het van mij uit gaat en ik mijn twin mijn liefde stuur of in liefde aan mijn twin denk dan krijg ik daar heel vaak een reactie op. net alsof je met elkaar praat in energie.(Onbekend)

Antwoord
Ja, dan heb ik dat toch goed verstaan. Ik ervaar die dingen namelijk precies zo. Een soort communiceren via het hart/door de lucht. Ik voel hem soms zo dichtbij terwijl hij in werkelijkheid ver weg is.Mooi gevoel.(Onbekend)

Antwoord
Ik voel heel duidelijk als ik contact heb met mijn twin. Als ik in rust ben (lig te rusten of ‘s nachts) dan voelt het als heftige warme golven (alsof je in een heel warm golfslagbad staat), de warme golven stromen dan met enorme kracht je lichaam binnen, met name bij je hartstreek. Overdag, tijdens dagelijkse dingen voel ik dat mijn handen beginnen te trillen en sta ik soms te trillen op mijn benen. Soms komt het niet echt gelegen en moet ik me ergens aan vasthouden, zo heftig is het. Heb nog geen gelegenheid gehad om het te verifiëren, maar ik weet zeker dat ik op dat moment (telepathisch) contact heb met mijn twin.(Onbekend)

Antwoord
Gevoel van gelukzaligheid vermengd met warmte. Ik heb vaak zin om ‘s avonds om acht uur al in bed te kruipen, of al na het eten. Dan voel ik het langzaam opkomen zodra ik lig.Verslavend gevoel.Ik woon alleen, dus niemand die zegt: Getver wat doe je ongezellig. In rust is de twin zo bij me, energetisch. En dan glij ik langzaam weg in de slaapstand.(Onbekend)

Antwoord
Ja het is soms zo heftig en lastig dat het ook heel moeilijk is om je twin te zien, heb morgenmiddag een vergadering met mijn twin en dan zie ik mijn twin weer en om die stap te zetten, om in die ruimte met mijn twin aanwezig te zijn..ben nu al de hele dag moed bij elkaar aan het rapen, zo trillerig wordt ik dan, ook omdat je een smoesje moet verzinnen.om mijn twin echt te spreken, maar als we elkaar dan zien dan hebben we ook echte gesprekken.een blik, een lief woord het maakt het het allemaal waard en ‘s avonds dan is er rust en dan ervaar ik dat ook zo dat je die energie van elkaar oppakt en dat is heerlijk moet echter wel met mijn gezinsleden rekening houden en dat word wel es laat , maar het liefst ging ik meteen in de ontspanstand of zo, doe ik ook wel eens als ze het niet merken, want dan voel ik mijn twin trekken en dat is heerlijk.(Onbekend)

Antwoord
ik heb zelf geen contact meer met mijn twin. Hij weet niet dat wij tweelingzielen zijn, te jong. Maar ik heb al wel weken die tintelende handen, trillende handen en trillende benen. Niet zo dat ik me ergens aan vast moet grijpen, maar ik heb het beslist. ‘s Avonds en ‘s nachts is het altijd rustig bij mij. Ik heb dan duidelijk het idee dat hij slaapt. Heel gek. (Onbekend)

Antwoord
Dat heb ik ook, dat ik graag naar bed ga omdat ik juist dan even alleen kan zijn en mijn twin heel dicht bij me kan voelen. Het lukt niet altijd maar wel vaak. Overdag voel ik hem vaak in de vorm van “hartewarmte” zoals ik het noem. Mijn hartchakra is dan helemaal warm en lijkt te stralen. Soms kan ik in gedachten met hem praten. (Onbekend)

Antwoord
Ik kon altijd mijn twin al voelen, maar sinds een aantal weken is het heftiger dan voorheen. Ik heb het idee dat hij het “spel” nu ook doorheeft en dat wij dus bewust met elkaar “communiceren”. Sinds 2 dagen voel ik dat hij het heel erg moeilijk heeft, voel een druk op mijn borst. Gelukkig weet ik dat het van hem is en ik vind het niet erg, weet precies waar hij doorheen gaat momenteel. Vind het zelfs fijn om zo toch een beetje bij elkaar te kunnen zijn, hij hoeft zich er dan ook absoluut niet schuldig over te voelen. Morgen ga ik op reis, ben benieuwd of het gevoel net zo sterk is met 3300km afstand tussen ons.(Onbekend)

Antwoord
Reken maar dat afstand helemaal niets uitmaakt! Mijn Twin heeft een tijd in Nieuw Zeeland gezeten en juist toen hij zover weg was voelde ik hem nog meer dan toen hij dichtbij was. Hij kwam opeens ook veel vaker in mijn dromen. Die band tussen tweelingzielen trekt zich van afstand niets aan.(Onbekend)