Q0499. Voelen?

Onbekend

Wat voelen de mensen als ze hun twin voelen? Ik heb nl. vaak een zenuwachtig gevoel over mij, wat ik niet kan verklaren, waar geen reden voor is. Soms zomaar uit het niets. Verder heb ik heel vaak tintelende en trillende handen en trillende benen. En als dit gerelateerd is aan mijn twin, wat betekent dit dan? Zijn er mensen die hier ervaring mee hebben en dit kunnen navragen bij hun twin? Ik heb tot mijn grote spijt geen contact meer met mijn twin en kan het niet controleren.

Antwoord
De verschijnselen die ik meemaak heb ik jammer genoeg nog niet aan mijn twin kunnen vertellen, maar wat ik een paar weken geleden heb meegemaakt aan lichamelijke verschijnselen, heeft zeker met de zeer nabije ontmoeting met mijn twin te maken. Mijn lippen trilden en tussen mijn ogen voelde ik draaiende bewegingen. En er waren nog een paar andere lichamelijke verschijnselen. Deze verschijnselen gebeurden op een afstand van ongeveer 25 km. Een paar uur later kwam ik haar tegen. In 29 jaar haar niet lijfelijk gezien. Niets tegen elkaar gezegd. Nu heb ik regelmatig warme voetzolen. Een heel prettig gevoel. Ik weet zeker dat deze verschijnselen met mijn twin te maken hebben.(Onbekend)

Antwoord
Tintelende lippen en een enorm pulserend aura gevoel, alsof die groter wordt rond mijn hoofd en mijn hartchakra wat ik steeds sterker voel. en zo af en toe is het net of je overal aangeraakt wordt, heel zachtjes alsof je gestreeld wordt door je twin.(Onbekend)

Antwoord
Heel toevallig heb ik gisteren mijn twin gesproken over dit onderwerp. Beiden hebben exact hetzelfde tintelende gevoel over ons hele lichaam. En onder het hart een branderig gevoel. Hij zit momenteel in het buitenland voor zijn werk. Hij ervaart het als prettig. Ik eigenlijk niet zo. Voor alle duidelijkheid; we zijn nu nog niet samen maar zijn wel bezig in onze laatste fase van onze persoonlijke ontwikkeling voor wij weer samen kunnen zijn.(Onbekend)