Q0497. Hoe ga je om met de energie die je soms voelt?

Onbekend

Hoe ga je om met de energie die je soms voelt, soms kan ik niet slapen van de trillingen die er door mijn heengaan, die in de lucht hangen… Ieder keer dat ik hem gezien heb, heb ik paar dagen nodig om terug in balans te komen. Zijn er nog mensen die dit zo aanvoelen?

Antwoord
Ja ik. Ik voel ook een immense energie door me heen als ik mijn twin heb gezien of zelfs maar aan de telefoon gesproken. Sterker nog, zelfs als ik alleen maar zijn naam hoor noemen op ergens zijn naam zie, dan sta ik al te shaken van de energie. Soms kan ik er inderdaad niet door slapen, dan giert de adrenaline door me heen. Soms is dat niet altijd even fijn als je moe bent en er weer vroeg uit moet. Als hij in realiteit bij me is, bonkt mijn hart soms in mijn borstkas en moet ik mezelf echt herpakken en tot rust manen door even op mijn ademhaling te focussen. Ik ben soms bang dat derden die hier buiten staan, het aan me kunnen zien. Ik word helemaal blij en warm als ik hem zie. Omgekeerd voel ik hetzelfde van hem afstralen. Ik kan op die energie echt dagen vooruit, heel merkwaardig.(Onbekend)

Antwoord
Ja dat dagen verder kunnen op dat gevoel dat is hemels, dat geeft je zo’n drive maar dat heb ik nu ook als ik alleen wat van hem hoor al. Soms wordt ik midden in de nacht wakker van alle gevoelens kan ik dan niet meer slapen, maar moe ben ik er nooit echt van, het geeft me eerder een kick, wel als dat te vaak gebeurt dat niet slapen. Op het moment krijg ik rust en nu voel ik dat ik moe ben van de strijd die het me gekost heeft en nu hoeft dat niet meer.Ik gun mezelf een pauze en focus me op mijn leven en op lieve mensen om me heen.(Onbekend)

Antwoord
jaaaaa, ik voel hem nog steeds, zoooo bijzonder!! Miss you!(Onbekend)