Q0491. Mens of engel?

Onbekend

Ook ik heb mijn tweelingziel ‘gevonden’ Of beter gezegd het universum heeft me naar hem toegeleid. Hij is echter getrouwd en wil geen stiekeme relatie omdat hij geen andere mensen pijn wil doen. Dat bewonder ik en respecteer ik. De engel in mij houdt onvoorwaardelijk van hem en wil ook niet dat hij opeens uit zijn vertrouwde wereld wordt gehaald voor mij. Ik wil niets dat hem pijn doet of benadeeld. Mooi gevoel.. dat onvoorwaardelijke. Maar de mens is er ook en schreeuwt om aanraking. Verliefd tot over m’n oren.. streel hem constant met m n ogen maar wil meer… En wat ik hier alsmaar tegenkom zijn van die prachtige engelen die onvoorwaardelijk liefhebben en loslaten.. dat is ook een gedeelte. Maar kom op, we hebben een lijf, we zijn sexuele wezens, we willen vervulling van onze verlangens, onze gevoelens willen beleefd worden!! Dus wat zijn we mens of engel? Beide toch?

Antwoord
We zijn beiden. Ik zit zelf in een soortgelijke situatie en heb zelf ook een relatie (hij niet) en ik zeg net als jouw TZ dat ik mijn partner trouw blijf en nooit met iemand anders zal beginnen. Dat kan gewoon niet, ik heb mijn man eeuwige trouw beloofd, ik houd ook van hem en van de kinderen. Maar dus ook van mijn TZ.Dat is heel erg dubbel en ook heel moeilijk vaak. Want ja, ik heb ook wel degelijk gevoelens voor TZ, en die gaan verder dan alleen elkaar zien. Als ik hem zie, gaan ook mijn gedachten met me op de loop en zie ik voor me hoe hij zijn arm om me heen slaat en me kust. Maar helaas, dit zal een droom blijven als het aan mij ligt. Ik vind dat ik mijn dierbaren dit niet mag aandoen. Maar moeilijk is het. Ik probeer er sterker van te worden en het gevoel om te zetten in iets positiefs wat zeker niet altijd lukt. Soms word ik er zelfs heel boos en machteloos van. Liefs(Een lotgnote)

Antwoord
We zijn een ziel in een lichaam. Dat lichaam is een instrument waarmee je kunt sublimeren.Dat sublimeren gaat beter zonder consumptie van dierlijk voedsel. De heftigste lichamelijke gevoelens voor de twin had ik het eerste jaar en daarna zwakte het af. Sexuele energie kun je omhoog leiden naar een gevoel van high zijn, over je hele lichaam. Dan mis je het lichamelijke contact met je twin minder erg. Het is zelfs erg gezond voor al je organen. Je kunt het alleen doen. Het is een beetje moeilijk zo uit te leggen, maar als ik een advies hierover mag geven , een goeie uitleg geeft Mantak Chia.Op internet via You Tube zijn video.(Onbekend)

Antwoord
Lieve ook twin, over de you tube video… daar is niks mis mee en zeker een heerlijke (tijdelijke) troost op een zielenwond maar…net als tantra is het volgens mij een hogere vorm van sex…en dat heeft volgens mij weer niet echt met ziels LIEFDE te maken. wel weer heerlijk als je zo met je zielspartner kunt samenkomen, maar het blijft sex. zielsliefde is voor mij een andere energie.(Onbekend)

Antwoord
Zielsliefde is energie die je omarmt en door je heen straalt die hoef je niet op te wekken die is er soms zomaar ineens.heel liefdevol, zeg dan lieve woordjes tegen m’n tz en dan is het ook alsof ik d.m.v. nog meer verwarmende energie antwoord krijg alsof mijn twin liefde terug naar mij stuurt. ik weet niet of het zo is maar het lijkt wel of we dan met elkaar praten in liefdes-energie.(Onbekend)

Antwoord
Ja, wij zijn engelen. Je hebt vast ook wel gelezen dat het meestal niet de bedoeling is dat tweelingzielen samenkomen in dit leven, maar dat het dient om lessen te leren en alle karma uit te werken. Pas als beide tweelingzielen zich op hetzelfde spirituele niveau bevinden en alle karma is uitgewerkt, is een relatie op aards niveau mogelijk. Dus, als je gaat voor de eeuwigheid en het staat geschreven in de blauwdruk van je leven, dan is het even flink doorbijten, zie het als levenslessen, dan zal het uiteindelijk goed komen. Heb vertrouwen in je twin en in jezelf. Liefs(Onbekend)

Antwoord
Nou, dan ben ik bovenal maar een mens, die engel komt boven wel, ik hou er heel erg van om met mijn TZ naar bed te gaan!! En al zou iedereen hier zeggen dat het om die gevoelens helemaal niet draait, denk ik iedereen heeft zijn eigen manieren om zijn liefde te uiten!! Wij doen het op deze manier, en vele andere manieren, maar ik kan niet anders zeggen dat ik er heel erg van geniet. Als mens kan iemand niet dichterbij komen, dan in mij!! als ziel zit hij allang in mij en zijn we samen een. Ik hoef niemand anders meer!! Ik ben geen engel, en misschien ook wel helemaal geen ontwikkeld mens, maar wel een mens van vlees en bloed met gevoelens en gedachten, en ik kan je zeggen ik geniet er met volle teugen van! Als mijn TZ het niet zou willen zou ik het uiteraard respecteren, zolang hij gelukkig is met zijn keuzes, kan ik niet anders zijn! Maar tot die tijde hebben we vele mooie, ontroerende, geweldige, tijdloze en spirituele herinneringen aan samenzijn zoals het ook kan! Sex met je TZ is gewoon geweldig!(Onbekend)

Antwoord
Je kan die energie ook’ opwekken’ zo of tijdens meditatie; je switcht van nix, natuur… naar twin en terug … als ie van zelf komt denk je tegerlijkertijd aan elkaar, voel ik zo heel zeker , hoe sterker je voelt hoe dichter bij op dat moment, dan kan je warmte… geven/nemen…zo is t voor mij(Ilja)