Q0490. Waarom is het contact ineens weg?

Onbekend

Wat heb ik verkeerd gedaan dat er geen antwoord komt geen reacties van mijn twin, heb het idee dat er tussen ons iets of anderen zitten die ons in de war maakt,die reageert op onze berichtjes..kan dat..wij zijn elkaar nl. al heel dicht genaderd en nu ben ik soms bang dat er op het laatste moment weer wat fout gaat..al heel vroeg hebben we dit meegemaakt en ik moet er niet aan denken dat dat nu weer gebeurt..ik weet wel dat we helemaal voor elkaar willen gaan maar toch nu is het zo stil.

Antwoord
Gistermiddag mijn twin in levende lijve gezien, sinds 29 jaar,op haar zaak. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden, ze keek alleen af en toe naar mij en zeiden niets tegen elkaar. Heftige reacties bleven uit. Ik voelde me rustig en niet nerveus. Ik weet zeker dat ik beschermd werd. Wat vind ik haar lief. Ik ging de zaak uit zonder iets te zeggen.Ze was even niet in de zaak en toen ik weg ging was ze er ineens. Er waren wel heftige reacties voor haar buik. Ik ging naar buiten zonder om te kijken en over een tijd kom ik weer bij haar langs. De aantrekkingskracht zal altijd blijven en ik hoop haar weer in alle rust weer te kunnen ontmoeten zodat we rustig kunnen praten, maar ja je hebt niet altijd voor het zeggen hoe je het wilt dat het gebeurd. In de nacht die daar op volgde heftige dromen en nu denk ik de hele dag constant aan haar. De heftige emoties beginnen langzaam aan weer op te spelen. Wat wil ik haar weer graag zien en spreken. Je wordt echt van boven geleid en beschermd. Wat voor leven is dit, niet normaal, het is niet van deze aarde. Als je voor elkaar bestemd bent kom je elkaar weer tegen en geduld is erg belangrijk voor deze relaties. (Onbekend)