Q0489. Ik snap het niet meer?

Onbekend

7 jaar lang ging ik om met wat ik dacht mijn twin. Elke dag voelde we elkaar zo goed aan.. de vonken spatte er van af.. we lachten, huilde , begrepen elkaar.Mensen zeiden tegen ons…jeetje wat een energie stralen jullie samen uit.. Hij was alles voor mij…Helaas heeft hij al die jaren ook een vriendin.. hij durft niet bij haar weg te gaan uit angst..bang dat hij heel zijn vertrouwde omgeving pijn doet..gaat dus niet voor zijn eigen geluk…het is een gevoelige jongen en hij heeft vaak huilend bij mij gezeten dat hij niet voor zijn eigen geluk kon kiezen…vind het zo zielig voor hem..maar doordat hij niet kan kiezen heeft hij mij al die jaren ook heel veel pijn gedaan..ik kon het vaak niet meer…..ik ben vaak gevlucht omdat ik niet als derde wiel wilde leven..nu zei hij het is nu mijn beurt om te vluchten..en proberen elkaar los te laten..Blijkbaar lukt het hem wel…hoor dus niets meer. Na dat hij vertrok uit mijn leven..heb ik alles opgebiecht aan zijn vriendin! via een mail…fout van mij..heb er mega veel spijt van..maar kon er niet tegen dat hij vertrok..na jaren samen zijn en na zoveel leed en liefde te hebben gedeeld…mijn energie was op.. Heb het afgelopen half jaar vaak geprobeerd om nog contact te zoeken…maar helaas…lieve mensen ben ik hem dan nu echt kwijt..een half jaar is lang..en als hij echt van me hield liet hij toch wat horen?? Ik weet dat hij niet gelukkig is…maar hij is iemand die nu gewoon gaat doen of hjij gelukkig is…want hij heeft het nooit eerlijk tegen haar kunnen vertellen…en nu moet hij het wel proberen te redden zijn relatie…hoop dat jullie me een beetje begrijpen.

Antwoord
Waarom heb je alles naar zijn vriendin gemaild om hem bij je terug te krijgen? dat werkt niet..laat hem maar vrij..en laat hem zijn gevoelens maar uitzoeken..hij huilt bij jou omdat hij zich thuis voelt bij jou.. jammer dat hij ‘moet’ uitzoeken en ‘moet’ redden wat er nog over is,volgens mij ‘moet’ je in de liefde niks..maar mag je. laat hem los, of wees blij met het contact wat je nog wel hebt als dat van zijn kant komt. sterkte..liefs(Onbekend)

Antwoord
Vervelend voor je dat het zo is gelopen. Het moment kun je niet uitwissen het is gebeurd. Houd je niet vast aan dingen die zijn gebeurd, kijk vooruit. Hij kiest voor afstand. Laat hem gaan, anders duw je hem nog verder van je af. Zorg dat je je emoties onder controle krijgt en kies voor jezelf, hoe moeilijk je het ook vindt. Je hebt geen keus. Dat hij 2 relaties op nahield, er is altijd 1 die wordt gekwetst. In dit geval ben jij degene. Het gaat er niet om dat je fout bent geweest, je hebt een opening gemaakt naar zijn vriendin toe. Stel dat zijn vriendin zelf achter jullie relatie was gekomen, had hij dan wel voor jou gekozen? Of hij gelukkig met zijn huidige vriendin is of niet, het moet een keus zijn van hem om uit vrije wil bij haar weg te gaan. Zorg er voor dat je ego niet de overhand gaat krijgen op je gevoel. Werk aan jezelf. Hoe zou jij het vinden als jij een vriend hebt die achter jouw rug een andere vrouw op na houdt. In dit soort situaties speel je altijd! met gevoelens van anderen. Iets wat ik sowieso niet goed keur. Ik wens je veel succes en sterkte.(Onbekend)

Antwoord
Een deel van zijn hart ligt bij haar. En hij is nog lang niet zo ver als jij,om keuzes te kunnen maken in zijn leven. Laat t los. Want als je aan hem blijft trekken,zal ie steeds meer afstand van je nemen. Wie weet over tig jaren,dat jullie dan wel voor elkaar bestemd zijn.als jullie wel op de zelfde golflengte liggen.(Onbekend)