Q0488. Angst voor mijn tweelingziel te verliezen?

Onbekend

Hey, ik ben een aantal jaren geleden iemand tegengekomen waar ik zeker van ben dat hij mijn tweelingziel is, ik zie hem zielsgraag en ik voel dat we ooit samen gelukkig gaan zijn, ik heb alleen maar bang dat als we samen gelukkig zijn, de mensen ons geluk willen afpakken of kapot maken, ik heb niet zo’n goede band met mijn zus, maar ik heb haar het verhaal over mijn tweelingziel toevertrouwd, in het begin vond ze het leuk en steunde ze me enorm maar na een tijd begon het haar allemaal niet meer te schelen, dan trok ze er haar niets meer van aan… Mijn zus heeft ook iemand waar ze intense en diepe gevoelens voor heeft en waar ze niet bij kan zijn, ik denk dat dit een soulmate van haar is!!! Wat ik eigenlijk wou weten is dat mijn zus me vaak pest met te zeggen dat ze mijn twin kan aanvoelen en dat ze zich kan voorstellen hoe en goeie band dat zij en mijn moeder met hem zullen hebben, ze weet dat het mij razend maakt omdat het mij het gevoel geeft dat ze hem will afpakken van mij en dat maakt me echt gek!!!! Zou het kunnen dat zij mijn twin aanvoelt? En wil dit zeggen dat zij mischien ook soulmates zijn, maar eerlijk gezegd denk ik niet dat hij met haar zou overeen komen, en als ik en mijn twin 1 zijn, dan zou zij toch een soulmate van ons allebei moeten zijn?? Ik denk eerder dat zij een vroegere vijand is waarmee dat we vergifenis moeten vinden, zoals ik hier al gelezen had!! Wat denken jullie ervan, ik ben zo extreem bang, ze heeft al zoveel relaties van me doen stuklopen door haar gerodels en leugens!!!! Ik ben gewoon bang dat zij op een dag claimt zijn twin te zijn ,(of als ik er niet meer ben hem afpakt) het maakt me zo gek dat ik zelf zin heb om er niet meer te zijn!!!!! Nogtans ben ik diegeene die zoveel moeite probeer te doen en alles hier komt overeen met twinliefde??? Maar waarom voel ik toch dat zij verliefd op hem gaat zijn, ik hoop dat ik het me verbeeld ofzo maar ik ben enorm bang , en als dit zo gaat zijn wel dan hoop ik ! echt dat ik hem nooit meer zie, ik heb al heel mijn leven ongeluk geha d en kan dat er niet nog bij hebben!

Antwoord
Als jullie twins zijn dan weet je dat en dan weet je ook dat jullie elkaar nooit meer kunnen vergeten..toen ik dat snapte was er voor mij geen enkele reden meer om bang te zijn voor zus of vriendin of wie dan ook.. ik weet dat wij bij elkaar horen wat er ook gebeurt..en wie daar ook tussen probeert te zitten..een keer komt de omslag en wil je niet meer met soulmates of anderen dan is er maar één waar je gelukkig bij bent en dat is je twin..en twins weten dat wel.(Onbekend)

Antwoord
Dit is geen angst voor je tweelingziel, maar angst voor je zus, als ik het zo lees. Ga ieder contact met haar verbreken. Zij is niet goed voor je zielegroei!!! Probeer voorlopig je leven een beetje van je tweelingziel/zielemaat weg te leiden. Ik doe dat ook, met een paar vuistregels waarmee het aardig lukt. Hier zijn mijn vuistregels: 1 Zielen verheugen zich in elkaars geluk 2 In welke hoek/op welke plek moet ik zoeken? 3 Niet gaan vlooien in die paar jaar van geluk,maar altijd de rode draad of het grote geheel in het oog houden 4 Wat heb ik nu wel zo’n beetje gehad en wat staat me nog te doen? Succes en heb geen angst meer voor je zus of wie dan ook.(Onbekend)

Antwoord
Zij kan wel verliefd op jouw twin worden en misschien vind jouw twin haar ook wel leuk, maar als jullie twins zijn dan komt zij daar toch nooit tussen..en roddel en leugens ik zou me ervan afkeren..ik kan er niet meer tegen en hou me er verre van. gekonkel is afschuwelijk en dat soort mensen daar wil ik zo min mogelijk mee omgaan..sterkte met een ´verwant´ die het jou zo moeilijk maakt..maar als het een soulmate is dan had ze het je niet zo moeilijk gemaakt, soulmates nemen het voor elkaar op, zijn goed voor elkaar, helpen elkaar, soms denk ik wel eens mijn ex was misschien nog wel meer een soulmate dan de ex van mijn twin, waarbij hij het zo moeilijk heeft en die hem in haar macht heeft..en als het je vijand is geweest dan heeft ze op deze manier je wel genoeg teruggepakt lijkt me..geloof er gewoon niet meer in..karma hou je ook in stand als je erin gelooft..leef nu zo goed mogelijk en laat je niet op je kop zitten..als het een soulmate van je twin is is het ook ee! n soulmate van jou..en zo niet dan is het geen soulmate..laat niemand macht over jou krijgen, jij bent je eigen baas in de liefde en in je relatie met je twin..geef angst een schop onder zijn kont.(Onbekend)

Reactie
Dank jullie allemaal voor je antwoorden en de moeite! Het heeft me heel veel geholpen, en nee ze is geen soulmate intgeendeel, maar ik denk dat we veel karma met haar hebben af te werken en o ja nog 1 ding wat ik niet begrijp!!! Hoe kan hij haar leuk vinden als zij iemand is die mij constant slecht laat voelen , zal hij die pijn dan ook niet voelen en ook een beetje negatieve gevoelens naar haar omdat ik die ook heb en ik heb het hem ook telepatisch doorgegeven, dat ik en haar het niet goed kunnen vinden zodat hij dit op voorhand kan weten!! Ik zou het niet leuk vinden moesten ze overweg komen maarja ik ga mijn familie ook niet gaan verstoppen, daarbij als hij echt mijn twin is en een goed mens zal hij toc hwel altijf voor mij blijven gaan en me trouw blijven zeker? Of kan een twin ook rot en slecht en bedriegerig zijn?? hmmm dat gevoel krijg ik echt niet bij hem!!! Kan hij haar echt leuk vinden terwijl zij mij telkens kwetst en ook misschien ruzie stookt? Voelt hij dat dan niet?(Onbekend)

Antwoord
Ja dat herken ik dat je eigenlijk al een beetje afkeer hebt van iemand omdat die je twin zeer doet..maar als twin kijk je ook heel vaak door die nare dingen heen, tenminste dat heb ik , ik kan niet meer zo boos worden omdat ik altijd het stukje erachter zie waarom mensen zo doen..andere energie en zo.. maar als ze mijn twin zeer doen,omdat ik dat dan voel bij mijn twin, in mezelf, dan betrap ik me er wel op dat ik nog wel es boos ben en dan goooi ik er wel eens iets uit wat niet zo liefdevol is..en dan wil ik dat mijn twin voor zichzelf opkomt..maar ja je hebt allemaal een eigen wil hè en je eigen beslissingen.(Onbekend)