Q0487. Een ziel uit een vorig leven?

Onbekend

Wat betekent het als je iemand bent tegengekomen die je leven volledig ontwricht heeft, wiens aanwezigheid je vreselijk mist, waar je zomaar zonder reden van houdt, en die misschien een ziel uit een vorig leven is? Een familielid uit een vorig leven. Wat moet je dan als je geen contact meer hebt met deze persoon en je hebt daar lijfelijk pijn van. Wat is de boodschap van zo’n ontmoeting? Wat moet ik hier mee? Behalve me wanhopig voelen dat ik hem nooit meer zal zien?

Antwoord
uitzoeken welke les je hieruit moet leren. ik heb het ook meegemaakt. je moet er voor hem zijn waar je kan hij leert iets van jou en jij van hem. bij mij moest hij gaan inzien dat de situatie waar hij in zat niet goed voor hem was. ik heb alles gedaan wat ik op dat moment kon. daarna loslaten. maar ik zal wel altijd voor hem klaar staan als het ooit nodig is.(Onbekend)