Q0486. Ik snap het niet meer?

Onbekend

Ik vermoed dat ik mijn zielsverwant ben tegengekomen. Ik ervaar een vreselijk verlaten en wanhopig gevoel nu ik hem nooit meer zal zien. Maar dat is eigenlijk het enige wat ik wil; hem zien, met hem praten en knuffelen. Het enige wat ik wil is weer contact. Dan zal ik mij weer gelukkig voelen (denk ik, maar dat is niet zo want toen we wel contact hadden was ik ook niet gelukkig en mistte ik hem ook afgrijselijk). Bovendien zal dit niet gaan omdat hij alles afkapt en mij volledig negeert. Nu lees ik de ene keer dat ik het en hem moet loslaten en dat we ooit wellicht weer contact zullen krijgen als we voor elkaar bestemd zijn. En ik lees ook dat je de zielsliefde niet moet koppelen aan een persoon. De persoon is iets heel anders dan de ziel. Ik snap het niet meer. Heeft de persoon nou wel of niet wat te maken met de zielsverwantschap? Mijn gevoel zegt mij dat wij elkaar nooit meer zullen zien en dat ik hier zelf uit moet zien te komen. Maar vandaag voel ik mij depressiever dan ooit en kan ik er geen enkel positief punt uit halen dat ik hem 8 weken geleden ben tegengekomen en daarna nog verschillende dagen hem heb mogen zien en met hem heb kunnen praten, sms-en en chatten. Ik mis hem zo!

Antwoord
Als je tweelingzielen bent dan hooor je bij elkaar..en ben je ook bestemd op den duur voor elkaar. het is je andere helft..wat ik gemerkt heb dat twin en ik elkaar ook als persoon heel lief vinden..en dat we zo hetzelfde zijn en daar wil je zo graag mee verder..met een soulmate zal het wat eerder gemakkelijk zijn..maar als je als twins gegroeid bent en die overweldigende liefde hebt gevoeld dan wil je niet meer een soulmate..ik ben alleen en ken ook een soulmate..van twin en mij en toch wil ik daar geen relatie mee..hoewel ik er vroeger best wel es over heb gedacht..maar nu ik twin ken en voel kan ik niet meer met iemand anders..ook niet met mijn soulmate..ik ga niet meer voor minder..voel me de partner van mijn liefste twin..ook al hebben we geen relatie..ik wacht en heb geduld. twin is het voor mij en ik mis hem verschrikkelijk , zal me altijd incompleet voelen als ik hem moet missen..dus sterkte en weet dat je je twin nooit meer kunt wissen..echt niet..voel me hi! er soms zeer verdrietig over ,omdat hij denkt dat ik zo ook wel gelukkig ben, omdat ik sterk ben geworden door hem,even een hoopvolle tijd en dan ben je het weer kwijt.. maar ik huil en voel me doodongelukkig hierover..maar ik red me wel, ik zal wel moeten, ik heb toch geen keus..twin is degene die zijn eigen geluk in de weg zit! en mijn geluk dus ook want het werkt door ook naar mij.(Onbekend)

Antwoord
Wat is het verschil tussen een soulmate/zielsverwant en een tweelingziel? Wat voel je dan in je lijf? En kun je ook soulmate zijn van iemand die zelf nog niet zover is en dit dus nog niet weet? Ik ben heel benieuwd, want ik ben al weken op zoek naar het antwoord. Ik durf nl. niet te vertrouwen op mijn intuitie. Normaal ben ik een nuchter persoon die wel geloofde dat er ergens op de wereld je soulmate rondliep, maar dat was meer uit romantische gedachten. Nu ik dit ervaar denk ik ook, dit is niet normaal, dit is ook geen gewone verliefdheid, dit is onmiddellijk houden van, wat hij ook doet. Maar hij is nog te jong om zich ergens bewust van te zijn. Zit ik dan wel goed met mijn intuitie? Dat is de vraag die mij dagelijks bezig houd. Moet ik hem proberen te vergeten of kan ik nog eens dmv een mail hem proberen te triggeren?(Onbekend)

Antwoord
Nee, niet via mail oif via andere kanalen proberen te triggeren. Gewoon laten. Als het zo moet zijn (en dat moet het in geval van tweelingzielen) dan komt dat ooit vanzelf. Moeilijk maar er is geen andere optie. Door iemand te triggeren heb je grote kans om diegene van je af te stoten ipv hem dichterbij te krijgen. Een TZ moet op eigen kracht gaan zien en voelen dat hij jouw TZ is. Pas dan komt er ruimte voor jullie samen. Ik zit zelf precies in dat proces, mijn TZ ziet het ook nog niet helemaal helder. Maar ik voel dat er wel iets in zijn innerlijk gaande is. Kan nog lang duren. Is soms behoorlijk frustrerend. Maar eens komt de dag dat wij in zuiverheid tegen elkaar kunnen zeggen wat we denken. Dat weet ik zeker.(Onbekend)

Antwoord
Een soulmate voel je als heel vertrouwd en veilig en een zelfde kijk en plezier..iemand van je zielegroep die dicht bij je staat maar een tweelingziel opent alle deurtjes van je ziel, en stroomt door je heen, jouw gevoel is zijn/haar gevoel en andersom , is nog vertrouwder en is jou. ja je kunt natuurlijk altijd voorzichtig benaderen en kijken hoe ie reageert.(Onbekend)