Q0485. Respect en eerlijkheid?

Onbekend

k heb steeds meer het gevoel dat zielsliefde er helemaal mag zijn als alles klopt. het voelt heel naar om te speculeren over relaties die kapot moeten gaan om bij zielsliefde te komen. en het breekt ook letterlijk mijn hart om niet bij zielsliefde te kunnen zijn omdat ik getrouwd ben. het voelt al niet eerlijk om er hier achter de rug van mijn partner te spreken. ook voelt het niet ok om fysiek contact met mijn man te hebben. ik weet niet hoe ik daar mee om wil gaan, ik wil daar vrij in zijn om dat uit te zoeken. toch wil ik liefdevol blijven naar iedereen en wil respect blijven hebben naar iedereen. wat is eerlijk voor mij? ik wil niet meer wachten op kontakt met mijn twin. voor mij zou vriendschappelijk liefdes contact met mijn twin het eerlijkst voor ons allen zijn. in alle openheid , wetende dat deze vriendschap allerdiepste zielsliefde is en dat daarom nu zo aankan. ik wil daar ook een beetje afstand houden zodat het zuiver blijft. we kunnen dan die twinliefde intensiever beleven en doorgeven, verder spiegelen. ook wil ik mijn zielsliefde en mijn partner alle ruimte geven om hun weg aan te geven zodat ik die kan respecteren. ik ben bereid om met beiden geen sex te hebben.

Antwoord
En weet je man dat je dit achter zijn rug op internet zet? En dat je geen sex meer wil, accepteert hij dat ook? Ik hoor nooit eens reakties van partners,ja pas als er knopen doorgehakt zijn. Ik zie mijn twin nooit, zijn vrouw zou het niet willen dat ik hem zie maar zij spreekt dit niet uit tegen mij, ik voel het alleen maar. Neemt niet weg dat hij af en toe anoniem belt, ik voel dat hij het is, maar dan zegt hij gewoon niets. Toch is dit zijn manier van contact maken. Ik denk vaak dat we (mijn tweelingziel en ik) aan het oefenen zijn voor ons volgende leven. Dus dit leven heeft hij een tweelingziel op aarde, is niet mét TZ maar heeft wél TZ op de achtergrond,zit in het voorstadium van engel,is daarvoor aan het oefenen in de hulpverlening. Het volgende leven blijft zijn TZ “thuis” en is hij hier op aarde als een engel in mensengedaante werkzaam. En is zijn TZ, ik dus, zijn gids in een andere dimensie, en ook in continue telepathische verbinding met elkaar.Dan stuur ik hem van hot naar her,lol. Ik vertel dit verhaal om anderen er op te attenderen dat je huidige levenssituatie een oefening kan zijn voor het volgende leven, en dat baart……kunst!(Onbekend)

Antwoord
Wat is eerlijk voor jezelf? dat vraag je je af? er is maar één die dat kan zeggen en dat ben je zelf. Respect,liefdevol voor iedereen, en voor jezelf? Respect is wat anders dan je hart volgen..wat wil jij in je hart want daar gaat het om? volg je je hart en heb je dàn respect voor iedereen of leef je vanuit respect voor anderen en komt dan pas je eigen hart, je gevoel.. heb je ook genoeg respect voor jezelf..? wil je vriendschap/relatie met je twin? mooi, bijzonder..doen! wil je fysieke relatie met je partner? ook goed toch?! zoek dat uit , er is maar één die dat kan uitzoeken, dat ben jezelf en daar ben je toch vrij in? Als je gelukkig bent in je relatie dan moet je dat zo doen..als het zo klopt met je gevoelens? toch? hoe je man en je twin dat gaan ervaren..dat is koffiedik kijken..is niet te plannen..het gaat er nu om wat jij er mee wil..of jij je niet verdeeld gaat voelen..sterkte en liefs.(Onbekend)