Q0484. Hoe moet ik verder?

Onbekend

Ik werk al 4 jaar met mijn collega. elke keer als we elkaar zien( dagelijks, zit ik vol met energie. Beiden voelen elkaar sterk aan. wij krijgen nooit genoeg van elkaar.beiden voelen we van elkaar als er verdriet/vrolijkheid en spanning is. het is ontzettend mooi. we zijn onafscheidelijk. ik merk wel aan mezelf dat ik het enorm moeilijk heb als zij een aantal dagen vrij is en andersom ook. we kunnen elkaars gedachten snel lezen. ik vind het zo mooi allemaal en zij ook, maar ik kan er totaal niet mee om gaan. wat is dat voor gevoel.

Antwoord
Wat boffen jullie, het moet heerlijk zijn om dagelijks zo aan het werk te gaan! Ga gewoon zo door samen, laat daar niemand tussen komen. Jullie zijn voorbestemd om samen te werken, ik geloof echt dat sommige mensen als collega’s van hogerhand (door God?)samengevoegd worden, niet alleen in de liefde worden mensen samengevoegd. Alleen is de vraag hoe lang dat duurt. Jullie zijn werkelijk te benijden, al blijven jullie wel individualisten en ieder met een eigen leven. Maar wat geeft dat?(Onbekend)

Antwoord
Hou van elkaar, wees lief voor elkaar en prijs jezelf geluk dat je dit mag ervaren. Jullie zijn bij elkaar gebracht om van elkaar te leren en samen iets goeds te doen op aarde. Bundel je krachten en doe er iets goeds mee, laat je nooit door angst terugdeinzen, ga er voor! Heel veel succes(Lotte)

Antwoord
De gewenning om altijd te willen weten wat je voelt. Nu voel je iets wat voor jou onherkenbaar is. Heb er vertrouwen in en loop er niet voor weg en ga er voor. Op het moment dat je er toch voor wegloopt, zul je je hele leven worden geconfronteerd worden met dit gevoel. Je kan er beter nu doorheen gaan dan dat je wegloopt voor wat je voelt ook al is het moeilijk om er mee om te gaan. Heb er vertrouwen in dat je door deze fase komt.(Onbekend)

Antwoord
Ja de gevoelens zijn heftig maar ik zocht ze iedere keer weer op..zocht mijn twin iedere keer weer op om verder te komen om helderheid voor mezelf te krijgen..om mijn eigen verdriet te verwerken. elkaar blijven zien..jullie hebben wel heel veel geluk dat je dit meemaakt en dat het zo fijn is samen, hoop ook nog eens zo ver te komen met twin, wij zien elkaar te weinig.(Onbekend)

Antwoord
Ja gewoon ervoor gaan voor die gevoelens, ze zijn er..daar kom je wel doorheen..het is toch gewoon puur genieten..hoe klein ook een contact het is altijd mooi en lief..vertel het elkaar,zou ik ook graag willen..alles vertellen aan mijn twin, mijn hart loopt soms over..liefde wint altijd! hoe moeilijk het soms ook is..het is ook heel mooi!laat elkaar nooit meer gaan..dit is bedoeld om er te zijn!! liefde wint altijd..lief(S)

Antwoord
Ja en zo is iedere twin relatie weer een andere..misschien ook met een andere bedoeling..ook een andere bedoeling voor na dit leven..wel moet je ervoor oppassen dat je eerlijk blijft..en laat je niet leiden door andere mensen..eerlijk zijn in je hart daar gaat het om..wat voel jij..en dat vraagt om duidelijkheid in jezelf.. eerlijk zijn is luisteren naar je eigen hart..dan doe je het goed voor jeZelf en dus ook voor je omgeving..het universum werkt ook voor hen..dat geeft het minste verdriet op den duur..voel ik..hoop ik.(Onbekend)

Antwoord
Je krijgt niet zomaar onvoorwaardelijke liefde, je moet daar wel wat voor doen. Meeste mensen zijn getrouwd als ze hun tweelingziel/zielsverwant tegenkomen, men moet hier ook een les uit leren. Wil je ooit gelukkig zijn of wil je voor eeuwig alleen blijven en afvragen hoe het had kunnen zijn?(Onbekend)

Antwoord
Ja en als je getrouwd bent dan heb je trouw beloofd en wordt er gezegd wat god samen gebracht heeft dat scheidt de mens niet..maar volgens mij zijn dat aardse beloftes..en is je twin je adam/je eva..die zijn door god/bron van liefde samen gemaakt en nu na al die levens horen die weer bij elkaar als je beide een mooi en lief mens bent geworden met begrip voor iedereen om je heen..dat mag je niet meer scheiden..als je een samensmelting(en) gehad hebt en zelfs op afstand dan ben je door god verbonden..waar blijf je nog over twijfelen..het haalt je beide onderuit, het is je doel om samen te komen..om door aardse beloftes heen te kijken om regeltjes en vastliggende situaties te doorbreken..om je eigen weg te kiezen, gewoonweg,om het geluk met beide handen aan te pakken..het universum gaat je helpen..als je waardeert wat voor je ligt..wat je hebt gekregen, verwerp je allergrootste Liefde niet want dat doet hartstikke zeer..jezelf en je twin.(Onbekend)

Antwoord
En toch is het zeer moeilijk. Ondanks dat het universum je zal helpen en je twin en jij voor elkaar bestemd zijn. Je moet namelijk mensen verdriet doen en dat is heel vervelend. Ik in mijn plaats kies ervoor om dat niet te doen en mezelf dan maar op de tweede plaats te zetten en niet met mijn twin te zijn. Hoe pijnlijk ook, dat is voor nu het beste.(Onbekend)

Antwoord
Voor de vorige schrijver..je hebt gelijk het is veel te moeilijk, ik heb ook mijn plek als 2e keus en dat is al lastig zat. Ben heel gelukkig door alles wat ik door mijn tweelingziel heb geleerd , hij heeft mij de ogen geopend en mij sterker gemaakt. Ik hoop dat er ooit een dag komt dat er voor ons een plaatsje is voor onze Liefde maar dat is er nu niet en daar heb ik redelijk vrede mee, want je weet dat je bij elkaar hoort. Ik heb het zo goed als mogelijk is, losgelaten.(Onbekend)