Q0476. Wat is nou de bedoeling?

Onbekend

wat is nou de bedoeling? Speelt je eigen wil nog een rol? als je al heel ver in je gezamenlijke groei bent, je bent zo dichtbij elkaar gekomen, bijna niets staat meer in de weg. zet je dan zelf de laatste stap of ga je zitten wachten tot het allemaal vanzelf goed komt? is je eigen wil dan nog belangrijk, omdat je voelt dat je dit moet doen, of wordt er wel voor gezorgd dat je bij elkaar komt?

Antwoord
Ik denk, voel allebei; het universum kan ook een seintje geven’als je niks doet gebeurt er niks’ zodat je contact gaat maken. maar je moet dat dan wel beiden willen. maar bij mij gebeurde t ook vaak zomaar; alleen ging t me dan net altijd heel slecht, kampte ik met verlies; was ik egoloos. daar ben ik soms bang voor; ik hoop dat we elkaar de volgende keer gelukkig tegenkomen. of gewoon met een beetje afstand… als we zelf contact maken is dat ok, dat weet ik zeker.(Onbekend)

Antwoord
Waar ben je bang voor? voor gemis? voor egoloos zijn? bij je twin mag je kwetsbaar zijn zoals mijn twin mij eens vertelde..voel me heel erg kwetsbaar en ben ook wel eens bang als ik mijn twin ga zien, maar voel vooral heel veel liefde..liefs(Onbekend)

Antwoord
Nee ik ben niet bang voor egoloos, maar wel voor verlies…. ik laat me leiden…maar luister naar mijn gevoel.(Onbekend)

Antwoord
Toch mag je ook best een beetje bang zijn voor egoloos, niet bij je twin, bij je twin kun je kwetsbaar en egoloos zijn, maar t.o.v.anderen , er is controle , er is angst bij anderen wanneer jij je pad van Liefde volgt , dan helpt een ego toch wel. ik merkte het als ik mijn ego had losgelaten dan wordt er gemakkelijk gemanipuleerd dan is een ego een soort van bescherming..ben zelf soms wat te naïef, egoloos. je kunt met liefde naar je medemens kijken maar vergeet ook jezelf niet en dat doe ik nog wel eens.(Onbekend)

Antwoord
Ken ik precies zo; hebt gelijk!(Onbekend)

Antwoord
Mijn eigen wil speelt geen rol in tweelingzielschap.’t Is een soort van gezonde zelfverloochening, zoiets moet ik het uitdrukken. Misschien komt er op een gegeven moment van beide kanten tegelijkertijd een “inner drive” om iets te moeten doen met elkaar. Of een noodlottig toeval, of een combinatie van die twee. En worden we een instrument in handen van…..moeten we samenwerken in opdracht van…(Onbekend)

Antwoord
Mag je als twins geen eigen wil hebben dan? het is een beetje teveel alles bij god neerleggen, terwijl mijn gevoel erbij is dat je juist als twins moet laten zien dat de les die god je geeft dat je die aankan..dat je gods wil gaat dòen..dat je er iets voor kan laten gaan,dat je iets op kunt geven om je hart/je ziel/god te volgen, dat je niet achterom blijft kijken of bang bent, dat is voor mij twinliefde om die uitdaging aan te gaan.(Onbekend)

Antwoord
And so be it! wat denk voel jij daar nou van? ik leef denk eigenlijk vaak zo mijn dagelijks leven, beetje intuitie, ziels maar met duidelijke eigen planning in achterhoofd, . maar met liefde…? , kan er heel ver in mee gaan, voelt natuurlijk maar het gemis het trekken… het geluksgevoel/energie; hoe zou t zijn? in t echt?(Onbekend)

Antwoord
Je mag als twin alles. Alleen speelt een eigen wil in mijn leven geen enkele rol. Net zoals de liefde in mijn leven geen enkele rol speelt,tweelingziel of niet. Het speelt gewoon niet bij mij. En het kan mij ook niets schelen.Ik doe gewoon wat me opgedragen wordt,en dan loopt het ook meteen als een trein. Waarom zou ik me druk maken? De tweelingziel is er toch wel op de achtergrond. Als hij niet meer op de aarde zou zijn, ja dan zou ik me wel vertwijfeld achter de oren gaan krabben.(Onbekend)

Antwoord
Mijn wil begint steeds belangrijker te worden, ik wil gelukkig zijn en daar schep ik steeds meer ruimte in en ik vind steeds beter mijn weg..gewoon omdat ik niet anders kan maar ook omdat ik niet meer anders wil het lijkt me geweldig als je in het echt alles op de rit hebt.(Onbekend)

Antwoord
Aan het 1e antwoord:”het universum kan ook een seintje geven’als je niks doet gebeurt er niks’ “: als 1 van ons blijft weigeren en stel dat samenwerking echt de bedoeling is, dan denk ik dat er op een gegeven moment vanuit het universum een zachte maar stevige dwang komt van : En nou moet je ! Net zoals zielen die maar niet willen reincarneren,die krijgen m.i. op een gegeven moment ook een gedwongen reincarnatie, al dan niet begeleid door een andere ziel (ik werd begeleid door mijn tweelingziel)(Onbekend)

Antwoord
Hangt af of jullie het beiden willen.Zoja, kies je er beiden voor. Als het niet het geval is laat je het los, en laat de universum zijn werk doen. Als je iets moet ondernemen, zal je een impuls ontvangen. Heb vertrouwen in jezelf en koester geen verwachting. Leid en vul je leven met je hart.(Onbekend)

Antwoord
Ja dat niet willen reïncarneren, dat gevoel had ik ook heel sterk toen ik een verhaal over mijn twin hoorde..een intuïtieve ingeving zei me dat mijn twin boven wilde blijven want daar was ik nog..kan dat..? of is dat wensdenken.Ik kwam 7 jaar later? nu zijn we elkaar weer tegengekomen en nu moeten we weer een stap zetten..of we dat nou willen of niet..bedoel je dat je dan weer een zetje krijgt..zo van nou moet je..dan hoef je dus niets te doen en kun je lekker afwachten..volgens mij heb je daar toch een eigen wil voor gekregen..? ook in de liefde is dat belangrijk..om je hart te volgen..juist in de liefde denk ik .(Onbekend)

Antwoord
We denken dat we maar van alles moeten doen, maar we hoeven helemaal niet zoveel te doen , wanneer dat niet nodig is. Als ik mijn hart volg en mijn eigen wil volg, en die twee zeggen allebei dat ik moet afwachten ,dan volg ik dat op. Anders zou het ook niet goed voelen om te wachten en nu voelt het wel goed. Tweelingzielen zijn van elkaar op de hoogte wanneer beiden in een andere dimensie zijn, en wanneer de ene eerder moet reincarneren, tegen zijn zin vanwege het achterlaten van zijn twin, dan kan die tijdelijk begeleid worden hier op aarde,in deze dimensie. Hetzij door de tweelingziel, hetzij door een andere ziel.(Onbekend)

Antwoord
Ja ik geloof absoluut dat sommige tweelingzielen elkaar niet kunnen missen terwijl de ene is gereincarneerd en de ander nog niet. Dan kan de gereincarneerde zielehelft last hebben van de niet-gereincarneerde,die laatste trekt dan zo erg aan die persoon dat dat tot suicide kan leiden. Een gevecht dat niet te winnen valt. Zo sterk kan zielskracht zijn. Diezelfde zielskracht zullen we op enig moment in dit leven ook weer gaan ervaren denk ik. Op het enige juiste moment, dat al lang vastgelegd is. En daar kunnen wij met al onze persoonlijke vrije wil (die ik zelfs boven de liefde vind staan zo belangrijk is die) niet aan tornen. (Onbekend)

Antwoord
Ik begrijp het, het universum en de zielskracht zorgen ervoor dat het in overeenstemming is met alle ‘factoren’ met alles waar je doorheen moet, tot dat je zover bent beiden..geduld dus,je moet het gewoon afwachten tot je voelt dit is het moment.. ja met de samensmelting heb je er ook niets over te zeggen gehad..dat kwam ook op een moment dat mijn twin en ik het niet verwachten.(Onbekend)