Q0475. Wie heeft er ook ervaring met meerdere zielsmaatjes?

Chantal

Ik heb meerdere zielsmaatjes. Ik heb jaren geleden een heel heftige en roerige tijden ,maar vooral ook HELE mooie jaren gekend met een zielsverwant. De tweede is net zo heftig die ik nu heb. Heel zwaar om los te laten. Mijn ervaring is,het is maar voor even,want op de eén of andere manier ben je in dit leven niet voor elkaar bestemd. Wie heeft er ook ervaring met meerdere zielsmaatjes?

Antwoord
hoi Chantal,heb wel ervaring met meerdere zielsverwanten maar heb er geen relatie mee gehad, maar ik ken maar één tweelingziel. zielsverwanten horen allemaal dichtbij elkaar en die kun je wel loslaten, hoewel je altijd van ze zal blijven houden,maar een tweelingziel is wel bedoeld om mee verder te gaan is mijn ervaring, dat is letterlijk je andere helft, die kan je nooit meer loslaten. Een mooie ervaring met zielsverwanten maar het weegt niet op tegen de ervaring die je met je tweelingziel gaat beleven, die zielsverwanten hebben jou denk ik voorbereid op je leven met je tweelingziel..sterkte.(Onbekend)

Antwoord
Hoi Hoi.. En ik denk juist, dat je wel een relatie met een zielsmaatje kan hebbe. Eerder dan met een tweeling ziel Want een tweelingziel komt maar heel zelde voor. Meestal is eentje er van aan gene zijde en jij bent hier op aarde. En zielsmaatjes word vaak vergeleke met een tweelingziel.een tweelingziel komt bijna niemand tegen. Ik denk dat op deze site,de meeste zielsmaatjes zitten,want een tweelingziel is heel wat anders. en komen niet zo snel in relatie en zeer zelfdzaam om elkaar te vinden. je moet net allebei op aarde zijn,want bij nooit tegelijkertijd is. Tip: Een goeie paraganost kan jou miss vertellen waar de jouwe nu is.(Onbekend)

Antwoord
Waarom denk je dat al deze mensen hier reageren omdat ze zo’n moeite hebben met een zielsmaatje? echt niet, een zielsmaatje is veel gemakkelijker om een relatie mee aan te gaan..een relatie met een tweelingziel is niet zo maar aan te gaan daar moet je allebei heel hard aan werken..daarom al deze soms wanhopige mensen.(Onbekend)

Antwoord
Ik weet waar mijn tweelingziel nu is! en ja het is moeilijk geweest maar het is toch echt wel de bedoeling om met elkaar verder te gaan , dat is iets wat voor mij als een paal boven water staat..hoe het ook gaat..dat is een heilig weten..het wordt alleen zo tegengewerkt omdat mensen niet snappen hoe dichtbij die verbinding is..ben dag en nacht bij mijn twin en andersom..je bent niet meer te scheiden..ook al ben je ‘nog’ niet bij elkaar..het komt eraan of je nou wil of niet.(Onbekend)

Antwoord
Ik heb twee jaar geleden mijn tweelingziel ontmoet en nu ben ik recentelijk mijn (en die van mijn tz) zielsverwant tegen gekomen. Mijn zielsverwant is enkel van de ontmoeting geschrokken. Even afwachten in welke ” vorm” hij komt. Met zielsverwanten kun je een langdurige relatie mee krijgen of ze komen langs om je verder te helpen en nemen dan weer afstand. Bij zielsverwanten is er alleen geen samensmelting zoals bij een TZ. Het grote verschil is nog altijd dat je bij een zielsverwant niet dat grote transformatieproces hebt met grote afstand. Wat mij verontrust is dat een zielsverwant zelfs de plaats van een tweelingziel zou kunnen innemen. Hopelijk is dit bij mij niet van toepassing, maar het is kwestie van afwachten(Alicia)

Antwoord
Een zielsmaatje kan nooit de plaats innemen van een tweelingziel..ken er één maar die zou ik nu nooit meer als partner willen..want dat is Hem niet..mijn lieve twin.. hoe lief en aardig en hoe het ook klikt met mijn soulmate ..ik voel me de vrouw van mijn twin..en daar hoor ik bij.. het is verdrietig,ook voor mij, maar ik begrijp het allemaal wel..het komt wel..die stap die je nog moet zetten.(Onbekend)

Antwoord
Kwam mijn zielsverwant tegen vandaag en het hartscontact was weer heerlijk maar toch niet te vergelijken met een twin. hij moest iemand de weg wijzen en leuk zoals het weer moest zijn hij reed voor die persoon uit en ik ook ..op de plaats van bestemming roept ie nog even naar mij dat hij als hij niet meer weet wat hij moet doen dan altijd nog gids kan worden..hij wijst nu al de weg.onbewust denk ik maar zo leuk om op te merken.heb er nog een smile van op me gezicht.(Onbekend)