Q0473. Hoe weet je zeker dat het je twin is?

Onbekend

Hoe weet je zeker dat het je tweelingziel is en dat het niet een wensgedachte is dat hij/zij inderdaad jouw Twin is? Ik ben al meer dan 14 jaar in diepe liefde met iemand.. pas de laatste jaren weet ik wat een tweelingziel is en ben ik gaan begrijpen waarom mijn Liefde zo sterk is.. Eerder noemde ik dit altijd mijn grote liefde.. de allermooisteprachtigste ziel in het hele universum.. Maar hoe weet je nou zeker dat dit niet iets is wat je jezelf hebt wijs gemaakt? Natuurlijk voel ik in de diepste diepte dat deze ziel bij mij hoort.. Maar waarom neemt deze ziel toch steeds opnieuw afstand en lijkt het vaak alsof mijn liefde veel dieper en grootsbetekenend is als andersom? Hoe Weet je zeker dat je niet je hele leven blijft geloven dat dit je tweelingziel is?

Antwoord
Voor mij zijn het meerdere faktoren; de belangrijkste; je weet t gewoon zeker, ook al weet je niet dat t zo heet. verder de vele paranormale gebeurtenissen, altijd verbonden met die ene persoon. het gekke van elkaar-altijd- voelen voordat je elkaar gaat zien, spiritueel samenzijn, heel duidelijk. aan elkaar vastzitten. het besef krijgen dat je een ziel hebt. elkaar (in een prachtig warm licht) voelen, zien; het krachtige magnetisme, de afkeer , de soort liefde etc etc. ik kan me indenken dat t niet voor iedere twin hetzelfde is.(Onbekend)

Antwoord
Heel veel ‘toevalligheden'(=aanwijzingen van god/universum), er ineens zeker van zijn dat dit je tweelingziel is, nooit van gehoord en toch weet je het, door ook weer teveel toeval, energieveld samen, hemelse liefdegevoelens, paranormale gebeurtenissen , onvoorwaardelijke liefde, gigantische transformatie, je hele leven op zijn kop, keuzes die je dacht nooit te moeten maken, je wordt geleid en de bevestiging van het universum dat je het goed doet als je je ziel volgt.(Onbekend)

Antwoord
Ik kan dit bovenstaande beamen. Ik heb al deze aspecten ook gevoeld en meegemaakt.Je WEET het gewoon, voelt het. Welk etiket je er ook wilt plakken maakt niet uit. Ik zelf noem het wel tweelingziel, maar het gaat om het gevoel dat je erbij hebt. Ik heb pas een zeer intense ervaring gehad van versmelting in een mooi licht, toen ik tussen slapen en waken was in bed. Het is het mooiste gevoel dat ik ooit heb gehad. Als mijn TZ en ik samen in 1 ruimte zijn (waar altijd ook anderen bij zijn helaas) is de energie tussen ons tastbaar. We trekken elkaar aan als magneten. (Onbekend)

Antwoord
Ja dat licht, dat had ik vaak toen ik nog af en toe bij hem in de buurt was; en dat gaat dan thuis door en s’nachts; dat is contact op een heel mooi nivo voor mij, geborgenheid.(Onbekend)

Antwoord
Ik heb die ervaring met dat licht maar 1 keer gehad. Hoop het nog eens mee te maken. Wat ik wel heb is dat ik soms bang ben dat anderen aan ons kunnen zien wat er speelt. Er is iemand in mijn omgeving die heel scherp kijkt, en het weet volgens mij. Ik voel me heel ongemakkelijk als diegene erbij is. Dan houd ik me erg in. Maar dan nog straalt er vanalles heen en weer tussen TZ en mij. Die energie kun je haast vastpakken, zo tastbaar is het.(Onbekend)

Antwoord
ja die energie daar ging iedereen in mee, alsof er een extra power bij kwam of zo zag de mensen om me heen zachter en blijer worden als twin en ik die energie samen voelden en bij elkaar zagen in prachtige kleuren..maar ja de regeltjes van de maatschappij houdt iedereen netjes in het gareel hè..dus wel kijken maar niet aankomen..dat is/was wel es heel moeilijk en ik voel dat dat niet klopt als zielen dat omdat het zo slecht bekend is en er zo weinig mensen dit ervaren hebben dat het daarom niet kan/mag..terwijl als je misschien weer een leven verder bent dat het dan heel gewoon gevonden wordt..daarom ben ik wel es verdrietig dat dit leven voor ons zo moeilijk is , omdat je elkaar gewoon mist..en als dit je laatste leven op aarde is moet je dan niet zoveel mogelijk genieten van elkaar..hopelijk komt er nog meer licht in deze zoektocht op aarde…ben al heel blij en gelukkig om alle goede, lieve momenten en woorden en alle liefde die ik voel..Lief bedankt.(Onbekend)

Antwoord
Zo herkenbaar,deze laatste reactie. Ik had het zelf gesschreven kunnen hebben. Inderdaad is het vreselijk moeilijk, niet in de laatste plaats door alle regeltjes die er in onze maatschappij nu eenmaal gelden. Zielsliefde overstijgt dit, maar het mag niet. Het allerliefst zou je dichter dan dichtbij je tweelingziel zijn, maar er zijn zoveel beperkende factoren. Ik word daar soms wel eens wanhopig van, want ik verlang bij tijden erg naar mijn twin. En in zijn ogen en houding lees ik het zelfde.(Onbekend)
AntwoordVan wie mag het niet? waarom niet? ik heb schijt aan de regeltjes om het maar eens plat uit te drukken..wordt sterk en laat niet teveel tijd verloren gaan door regeltjes van anderen..knopen doorhakken en ervoor gaan..als je een mogelijkheid ziet..bij mij kwam die geleidelijk aan..stapje voor stapje begon ik te zien dat ik zo niet door moest gaan..dat ik zo niet meer kon leven..dat me dat onderuit haalt..en dat ik me twin in mijn leven wil, elke dag, dat ik onbeperkte toegang krijg zeg maar..haha(Onbekend)

Antwoord
Het voelt als liefde op het 1e gezicht als je je TZ tegenkomt. Je kijkt in diens persoon in de ogen en je weet het gewoon. Ook de hoeveelheid energie, rust etc. wat er vanaf komt. Mijn vriendin begon over soulmates te vertellen zodra ik zei dat het liefde was op het 1e gezicht. Later is dit ook door een paragnost bevestigd. Mijn tz en ik lijken kwa uiterlijk en innerlijk veel op elkaar. Kwa houding doen we ook vaak het zelfde. Hoe zit dat eigenlijk bij jullie? Ik ben onlangs mijn zielsverwant tegen gekomen. Hij is niet het type waar ik op val, maar die klik was er gewoon. We keken vijf seconden in elkaars ogen en dat was genoeg.(Onbekend)
AntwoordJa wij lijken in alles op elkaar..hele doen, denken en houding, manieren, uiterlijk en ik snap hem zo goed..maar het is wel verdrietig..want ik snap zijn strijd..helaas.(Onbekend)

Antwoord
Je weet het gewoon! Ook zonder kennis van het begrip tweelingziel weet je dat dit het is. Mijn TZ en ik hebben er zo ongelooflijk veel en uitgebreid over gesproken. En alle woorden die wij onbewust gebruikten om uit te drukken wat er is, kwam ik later tegen op sites over TZ. Daarnaast speelt er voor mij nog meer mee. Het innerlijk weten, het energetisch vuurwerk bij het eerste (zakelijke en schriftelijke) contact. Alles, maar dan ook alles wat in een stroomversnelling komt. Elkaar aan de hand meenemen in een transformatieproces waarvan het tempo zo hoog ligt, maar waarbij er zoveel energie vrijkomt dat je alles aankunt. In ons geval de totale harmonie, het loslaten van alle ego gevoelens. Een totale en zo diepe liefdesverbondenheid. Het voelen van de chakrakoorden, het voelen van de voortdurende stroom. Het ‘weten’ van elkaar! Alles valt op z’n plek! Mijn TZ en ik hebben elkaar nog nooit ontmoet in real life. We mailen en bellen en dat contact is in de loop van de t! ijd alleen nog maar gegroeid en gegroeid. We ‘weten’ dat dit voor eeuwig is. Net zoals we weten dat die dag van eindelijk samenzijn komt. Wanneer is niet belangrijk, het komt als de tijd rijp is. Denk er niet teveel over na, VOEL en en WEET! En geniet van iedere dag die dit waanzinnige geschenk brengt.(Onbekend)