Q0472. Loslaten van twin in relatie?

Onbekend

Zijn er mensen die net als ik hun zielsliefde hebben ontmoet die in een relatie zit, en daar bij wil blijven ondanks diepe gevoelens?? Hebben jullie nog steeds contact? en hoe werkt dat dan? ik wil hem graag loslaten, maar heb er problemen mee ( met mijn gevoelens van liefde) en mis daarmee een gebrek aan respect. Mijn twin zoekt mij wel op en we gaan regelmatig met elkaar naar bed, alleen ik voel me goedkoop door de manier waarop hij ( en ook ik) ermee omgaat. Mijn ego speelt mij parten en ik weet niet hoe ik dat in moet vullen? heeft iemand hier ervaring mee?

Antwoord
Het gebrek aan respect ligt misschien wel een beetje bij jezelf, jij gaat met hem naar bed terwijl hij nog in een andere relatie zit, wat voor relatie is dat dan nog? tweelingzielen willen zuiverheid en vertrouwen en als dat ontbreekt dan zou ik als ik jou was afstand nemen zodat jullie beiden aan jezelf kunnen werken. als hij bij je hoort komt hij wel terug. op den duur wil je bij elkaar zijn en alles met elkaar delen. Wat heeft hij/zij nog in die andere relatie? waarom kiezen jullie niet voor elkaar? zoek dat uit, staat er nog teveel tussen? kijk naar wat je gelukkig maakt en probeer daar een oplossing voor te vinden.(Onbekend)

Antwoord
Ik ervaar momenteel het stukje van jouw zielsverwant (wij gaan alleen niet met elkaar naar bed). ik ben zelf getrouwd en mijn zielsverwant is vrijgezel. we hebben een tijdje heel intens contact gehad, maar uiteindelijk heeft hij er een beetje een punt achter gezet. omdat het gewoon te heftig was en hij mijn huwelijk respecteerde. het is nu nog steeds heel moeilijk om hem los te laten, en ik mis hem nog steeds enorm. ik zie hem heel af en toe nog wel eens en die momenten geven me weer even kracht om door te gaan. als het zo moet zijn weet ik dat er uiteindelijk een moment komt dat we samen komen en zo niet zal deze ervaring, deze tijd samen met hem me nooit meer afgenomen worden!(Onbekend)

Antwoord
Een relatie is meer dan sex, zeker een twin relatie..ga je het aan die taak samen of is het alleen eigen behoeftes vervullen. een twin relatie houdt zoveel meer in volgens mij, het is een goddelijke drang, tenminste zo voel ik dat,om ermee aan de slag te gaan.(Onbekend)

Antwoord
Ik heb al 13 jaar dat ik met een twin in relatie omga.( geen sex) Maar soms gaan we ook met z,n drieen stappen,zijn vrouw ,hij en ik. vroeger was mijn nu ex man er ook bij. Mijn twin kan en wil mij ook niet loslaten. En word jaloers zodra er een andere man in me omgeving komt. Ik heb respect voor hun huwelijk,en ik zou nooit met hem t bed delen,zolang hij getrouwd is en blijft. Ik wil absoluut niet dat hun uit elkaar gaan.(Onbekend)

Antwoord
Ik zou dat niet kunnen, 13 jaar lang afstand bewaren terwijl je zo dichtbij bent iedere keer.Is het wel jouw twin? die aantrekkingskracht is veel te groot op den duur..je doet jezelf er veel verdriet mee om dit zo vol te houden..je bent elkaar niet voor niks tegen gekomen.Jouw twin wil beiden, maar wat heeft ie dan nog voor relatie met zijn vrouw? Mijn twin en ik zijn zo verbonden met elkaar dat je bepaalde dingen niet meer kunt delen met je partner..tenminste zo ervaar ik dat..weet niet of mijn twin dat ook zo voelt? ik zou ook nooit het huwelijk kapot willen maken van mijn twin (expres) maar door de liefde over en weer komt dat wel onder druk te staan.Als je twin niet kiest dan zou ik ook niet zo hecht met hem om willen gaan, zou hem nog wel zo heel af en toe willen zien op vriendschappelijke basis.Meer niet, dat voelt voor niemand puur en eerlijk, hoewel ik het wel zou willen, maar ik vind net als jij dat je dat niet kunt maken. op den duur heb je geen keus meer ! want dan beslist het universum , zo heb ik dat gevoeld , die duwt je naar je twin (als je je ziel volgt en de tekens wil zien) en als dat in dit leven bestemd is. Als het bij jullie ook zo gaat dan moet je twin op den duur wel kiezen, ik zou toch wat meer afstand nemen en rustig afwachten.(Onbekend)

Antwoord
Weet jouw twin dit alles wel? wellicht heeft hij/zij contact nodig om te voelen welke kant hij/zij met de vaste relatie wil en wat met twin?! dat zijn kanjers van stappen!(Onbekend)

Antwoord
Contact is goed maar 13 jaar als vriendin die mee mag zo af en toe, dan breekt je hart toch? ik wil mijn twin niet een bepaalde richting op duwen maar wil wel mijn gevoelens uiten en dat kan hier op deze site..dankjewel(Onbekend)

Antwoord
Loslaten van twin in relatie? message: Type hier je antwoord…Nee mijn hart breekt niet.omdat ik juist respect heb,voor hun huwelijk! Pas als ik met hem naar bed zou gaan,zou mijn hart breken,als ik de keer daarop zijn vrouw in der ogen moet kijken. Want dan zou ik geen zuiver iemand zijn. Zielsliefde is puur. En geen bedreiging. zelfs zijn vrouw respecteerd mij.(Onbekend)

Antwoord
Geen bedreiging? puur is het zeker! elkaar of een ander zeer doen hoort er ook zeker niet bij, maar wat is eerlijk ? wat is je waarheid, waar ligt die grens ? hoe lang probeer je daar tegen in te gaan ? (Onbekend)

Antwoord
Als zijn vrouw jou zou respecteren en haar man dan zou ze dit niet zo willen. respect heeft te maken met dat je die ander gelukkig wil zien..dat is respect..dit is macht als ik het zo hoor,om alles te willen hebben, een vrouw..een twin..alles, en jij?wat heb jij? zijn vrouw heeft macht omdat ze haar man niet laat gaan terwijl die liever bij een ander is..dat is GEEN liefde dat is macht. Wat jij laat zien is WEL LIEFDE , onvoorwaardelijk , ik vind het knap van jou , maar ik zou het op den duur niet kunnen, vind het nu al moeilijk worden alleen met zo af en toe contact, moet iedere keer een smoesje verzinnen en maar afwachten of ie ook komt..dat voelt enorm lastig en zwaar..het is alsof je in het hol van de leeuw op visite gaat.(Onbekend)

Antwoord
Overwin je ego. Als je eenmaal leert omgaan met je natuurlijke gevoel, dan kun je ook iets makkelijker neen zeggen. Het “ego”, geeft jou een snoepje, en als je er eenmaal van geniet, wordt het ook weer van je afgepakt. Het moment van genieten is dus maar even. Zorg dat jij het heft in handen neemt en geniet van het nu. je bent in ieder geval bewust van je ego. Laat je gevoel niet misleiden door je ego.(Onbekend)

Antwoord
Ik vind dat wel es heel moeilijk want wanneer spreekt je hart en wanneer spreekt je ego? je hart wil je twin bij zich hebben, maar je ego wil dat ook..wat is nou wat? het maakt me verward..soms heb ik best nog wel es last van mijn ego, dan baal ik ervan dat mijn twin niet de knoop doorhakt en helemaal voor me gaat..dan zegt mijn ego; heb je weer een partner die jou niet op no. uno zet..of zo.. dan heb ik medelijden met mezelf ha..ik vind dat toch nog wel es heel erg lastig hoor..je hart wil er helemaal voor gaan maar dat houdt toch niet in dat je alles wat je twin wil fijn vindt…is dat dan je ego? of is dat zelfbescherming..het stukje ego wat wel nuttig is…?(Onbekend)

Antwoord
En dan zegt je hart ; je bent wel no.uno voor je twin, ik weet het en toch..haha , is dat nou je ego ? (Onbekend)

Antwoord
Er komt veelvuldig voor dat je je TZ ontmoet terwijl jij nog in relatie zit of de ander. Mijn TZ en ik zaten beiden in een relatie dat we elkaar hebben ontmoet. We hebben 4 maanden een affaire gehad met 1 maand een officiele relatie. Nadien is hij terug gegaan naar zijn vrouw. Mijn toenmalige relatie is beeindigd, omdat ik er achter was gekomen dat dit niet de relatie was die ik wilde. Ik hou ook zieslveel van mijn TZ, daar kan niemand meer bovenstaan. Tussen mij en mijn twin is er nu afstand, hij heeft die genomen. Soms komt hij even om het hoekje kijken als hij mij vreselijk mist. Ik geef mijn twin de ruimte om de lessen te leren die hij nog met leren met zijn vrouw. Pas als hij zijn lessen heeft geleerd en zijn angsten heeft opgelost, kunnen we samen zijn. Geef je twin de ruimte om tot de beslissing te komen, als deze afstand wilt nemen. Ben je zelf getrouwd? Ga na of je wel gelukkig in de relatie bent en welke angsten je moet overwinnen. Met je tz ben je gelukkiger, maar je moet wel iets voor doen.(Alicia)

Antwoord
Kwam die van mij maar soms even om het hoekje kijken..ik geef mijn twin ook de ruimte om verder te groeien..en om zijn eigen leven te overzien, maar ik zie hem nooit, alleen als ik de stap zet en die is voor mij misschien nog wel lastiger als voor mijn twin..dus ik hoop dat twin ook een keer de stoute schoenen aantrekt..even praten,knuffelen het zou zo mooi zijn..verder groeien.(Onbekend)

Antwoord
Ik kan me heel erg terug vinden in jouw vraag. Ik heb enkele jaren een relatie met iemand gehad waaruit ook kinderen zijn voortgekomen.Op een gegeven moment ging het mis,we waren op dat moment uit elkaar gegroeid.Ik denk dat we allebei op zoek waren naar ons zelf,onze eigen identiteit. Beide hebben we andere relaties gehad maar toch bleef de band tussen ons erg heftig,ook wij zijn toen met elkaar naar bed geweest terwijl we andere relaties hadden (ik weet dat dit niet erg slim was,maar de aantrekkingskracht tussen ons is ontzettend groot) Enkele weken geleden hebben we een heel gesprek gevoerd over tweelingzielen en hoe wij denken over het leven,het heeft heel veel tussen ons veranderd. We gaan niet langer met elkaar naar bed,er is veel meer wederzijds respect gekomen. We hebben er openlijk over gesproken dat we allebei vermoeden dat wij zielsverwanten zijn,allebei voelen we dat. Maar ook weten we dat de tijd nu nog niet rijp is om samen te komen,we weten allebei zeker dat die tijd nog wel komt. Af en toe moeten zelfs zielsverwanten tijd alleen doorbrengen om hunzelf meer te ontwikkelen,erachter te komen wat hun doel is voordat ze weer samen verder kunnen gaan.(Onbekend)

Antwoord
Onvoorwaardelijke liefde is wat je voor je twin voelt of die nou bij je is of niet. Het ego heeft met verlangen te maken. De heeling moet je in jezelf zoeken dus ook het verlangen. Het hart is zuiver, het herkent het verlangen niet zoals het ego. We zitten allemaal in dat leerproces om weer helemaal kompleet te zijn met onszelf, de twin is onze spiegel.(Onbekend)

Antwoord
Loslaten geeft overzicht, nog meer Liefde en vertrouwen!..het is zeker weten..van elkaar houden..neem en geef ruimte met soms een traan..geef Liefde kans om te gaan waar het moet gaan..het komt goed..dat voel ik..Liefs(Onbekend)