Q0470. Zielspartner laat mij niet los?

Wanhoopje

Ik en mijn tw hadden een intense relatie met een gevoel van compleet te zijn. Door negatieve beïnvloeding van buitenaf is aan onze relatie een einde gekomen. In die periode onderhielden we het contact per mail, afspreken of telefonisch. Het gaf me in die tijd een goed gevoel. Daarna begon hij zijn bekende gedrag te vertonen, aantrekken en afstoten maar ook vanwege zijn problemen keer op keer. Ik besloot hierdoor om definitief afstand te nemen van hem. Het gevoel dat hij in me leeft kan ik wel mee omgaan, maar de onrust die hij in zich heeft en die ik weer voel, is soms zo ondraaglijk. Steeds als ik het gevoel heb dat het lekker gaat, komt mijn twin weer op de proppen in mijn gevoel. Het lijkt alsof zijn onrust van kwaad tot erger wordt. Toevallig weet ik dat hij heel erg in de problemen zit. Dus zijn onrustig verbaast me niet. De dagelijkse drukte die ik heb in mijn leven, loopt twin als een rode draad door mijn gevoel. Ik ben er achtergekomen dat hij degene is die! mij niet los kan laten. Hoe ga ik hier mee om?

Antwoord
Knip in gedachte t koordje,waar jullie samen aan vast zitten DOOR. en zeg daarbij,in liefde wil ik je loslaten. Vraag of de engeltjes je willen helpen hiermee.(Onbekend)

Antwoord
Koortje doorknippen? waarom? dat vind ik een slecht idee. je bent samengebracht in een niet ideale situatie en moet er mee doen wat je kan. kan je niet samenkomen? probeer dan de zielsliefde te ontdekken in jezelf en het uit te stralen, daar wordt je sterker van. msschn komt je zielsliefde dan na lange tijd wel weer terug en zijn jullie verder… doorknippen is een pseudooplossing in mijn ogen, dat is kiezen bovendien voor het niet aangaan van zielsliefde in dit leven, da’s toch jammer.(Onbekend)

Antwoord
Lijntje doorknippen kan niet met je tweelingziel, je kunt de lijn enorm uitrekken maar kan nooit verbroken worden. een lijntje doorknippen met anderen dat kan wel,maar met je tweelingziel niet. hoe kun je letterlijk tegen je andere helft van jeZelf zeggen aan jou wil ik niet meer denken. het is met ‘gewone’ ex-partners al moeilijk , maar niet onmogelijk, die lijn die knapt op den duur, maar een tweelingziel lijn blijft!ook op afstand! wij hebben het ook geprobeerd maar het lukt niet.(Onbekend)

Reactie
Reactie van Wanhoopje op ‘in gedachten koortje knippen’ Koortje knippen heb ik gevisualiseerd. Des te harder het gevoel van mijn twin terugkeert. Het is net een boemerangeffect. Toch bedankt voor je advies. het was het proberen waard. Dat twin aan me denkt, is niet erg maar de onrust die hij bij zich draagt en die ik voel, vind ik minder. Ik weet toevallig wat twin onrustig maakt. Ik ben grondig in mezelf gekeken of ik degene ben die onrustig is, maar mijn innerlijke laat me weten dat het van mijn twin is.(Onbekend)

Antwoord
Sommige verwarren een tweelingziel met een zieslmaatje. Een tweelingziel kom je maar heeeel zelde tegen. De pijn die blijft ,tot dat je het volgende zielsmaatje tegenkomt,wat nog heftiger is. Maar soms moet je loslaten,vooral als degene in relatie zit. Al is je twin met een ander, twijfel niet aan de verbinding. Die zal er altijd zijn. Wat niet wil zeggen dat je niet moet loslaten. De andere relatie kan ook echte liefde zijn, zelfs beter zijn voor de ander in het dagelijks leven. Twinliefde is een deel van een mens. Het ene doet geen afbreuk aan het andere en vice versa. P.s koordje doorknippen,wil niet zeggen dat je niet meer met elkaar kan praten.(Onbekend)

Reactie
Wanhoopje: Mijn twin is vrijgezel. Nadat wij uit elkaar waren, hadden wij zo nu en dan contact. Beiden weten dat de liefde tussen ons erg diep zit. Op het laatst heb ik het initiatief genomen afstand te nemen van mijn twin, vanwege al zijn problemen waar hij duidelijk niet aan uit komt. Ik wil niet meer meegesleurd worden in zijn miseré. Het contact wil ik pas als hij het ongeveer wat op orde heeft. Hij is nl. erg eigenwijs en wil het allemaal op zijn voorwaarde.(Onbekend)

Antwoord
Wanhoopje,je zegt het zelf al dat je twin als een rode draad door je gevoel loopt..je twin, ook al kan hij je niet loslaten, hij raakt alleen maar aan wat er nog in jou zelf zit. Alles aan negatieve energie trekt negatieve energie aan, hij spiegelt al het mooie en onmooie in je en jij zal het bewust/onbewust bij hem doen. Ikzelf heb ook lange tijd gedacht, ja HIJ kan me niet loslaten. Maar in werkelijkheid als ik eerlijk naar mijn verleden keek (rationeel én gevoelsmatig)had ikzelf nog onverwerkte pijnen, angsten, frustraties etc. en die onverwerkte emoties gaan niet alleen over je twin maar om zoveel stukken in je leven bv. je familie,vrienden of andere liefdes die je pijn hebben gedaan. Bewust worden dat je je bv.ooit (in dit leven of vorige levens) emotioneel afhankelijk hebt gemaakt van anderen, over je grenzen heen hebt laten gaan, anderen én jezelf veroordeeld, opvattingen die niet bij je zieleleven hoort etc.etc. De ziel is licht en als je je ego hebt uitgemest van alle onverwerkte stukken en leugens die niet bij het licht horen dan zal jou twin ook niet meer met zijn negatieve energie bij jou kunnen komen ( licht is sterker dan duisternis). Het kan een lange en zware weg zijn, wat bij iedereen verschillend is natuurlijk maar het is juist de bedoeling dat we weer terugkeren naar onze oorspronkelijke ZIJN in een stoffelijk lichaam en het mooie uiteindelijk weer te mogen ervaren in ons zelf.(Onbekend)