Q0467. Loskomen van je tweelingziel?

Onbekend

Mijn ervaring met een tweelingziel was heftig op alle fronten. In de relatie was het moeilijk omdat de spiegels te confronterend waren en ook al hielden we immens van elkaar toch konden we niet samen zijn. Nu nog steeds voel ik ondanks dat wij geen enkel contact meer hebben ” beide bewust voor gekozen ” dat de aantrekkingskracht enorm is en ik voel dat ik niet los kan komen om echt verder te gaan met mijn leven. Zijn er tips om los te komen van een tweelingziel of is het uberhaupt wel mogelijk om los te komen van elkaar.

Antwoord
Tips heb ik niet echt voor je want mijn ervaring is anders te weten ;soms is het gewoon niet mogelijk om los te komen van elkaar omdat dat niet de bedoeling is, ik voel dat wij elkaar gewoon niet moeten loslaten omdat ons samenkomen een hogere bedoeling heeft, het is een gevoel wat ik maar niet kwijtraak..ik denk dat wij wel samen moeten komen hoe dan ook..al die verhalen over loslaten ik word er een beetje simpel van, ik heb ze gelezen, maar het is niet mijn waarheid, dat voel ik..want het is niet voor iedereen gelijk..niet voor elk tweelingzielenpaar..er is toch niet voor niets een samensmelting op afstand geweest ?..ik voel dat wij samen iets gaan doen en dat dat gesteund wordt door samen te leven, samen de liefde te beleven, dat wordt onze basis om veel te kunnen betekenen voor anderen..waarom ik het zo voel? vraag het me niet het is een gevoel!..dus misschien geldt dit ook wel voor de vraagsteller…lieve groet(Onbekend)

Antwoord
De spiegels zijn confronterend om ons een spiritueel groei te geven. Loop er niet voor weg, maar laat het je gebeuren. Ga de confrontaties aan totdat alles is verwerkt. Anders blijft het eeuwig terugkomen. Het moet hoe dan ook gebeuren zodat je als een ziel groeit en vertrouw me maar, hierna ben je een heel nieuw persoon, die met zoveel liefde naar de wereld kijkt. Je zult alles kunnen bereiken, maar loop nu niet weg voor uitdagingen. Die zijn er met een reden. Geniet van jullie geschenk, want niet veel mensen hebben dit.(Onbekend)