Q0464. Waarom blijven we niet altijd in die hogere energie?

Onbekend

Ben soms zo teleurgesteld over mezelf, dat ik geen vertrouwen heb in wat mijn twin beloofd , dat ik zekerheid zoek op een verkeerde manier. ik wil maar één ding en dat is klaar zijn voor mijn twin. voelde me zo ongelukkig en beroerd als ik van het pad af raak. er zijn mensen met ‘macht’ die proberen om je weer een andere kant op te laten lopen, die je aanspreken op je liefde, die weten hoe moeilijk het is voor je, dan ben ik weer even aan t twijfelen, maar niet voor lang. heb weer een duidelijk beeld hoe ik verder moet. doe me zelf anders tekort en twin misschien nog wel meer! het komt goed! moet me laten leiden door onze ziel en dat doe ik nu en dat voelt goed! heeft er iemand een tip om die hogere energie beter vast te houden? lieve groet

Antwoord
Door beter te aarden en in het de kracht van het moment nu te komen, je daarin sterk en prettig voelen… zo hou je je energie aan en kan je je voorbereiden. Het ontmoeten van je tweelingziel in hogere sferen/energien kan een heerlijke stroom van gevoelens geven, maar je zult je tweelingsziel toch in het stoffelijke moeten tegen komen, dat is nou net juýst het leuke, herinneren en hervinden. Ga wat lijfelijks doen (dansen, zingen), plaats 2 voeten op de grond en sta er bij stil dat juist de aarde en het leven hier en nu je bewustzijn heeft verruimd. groet (Jashin)

Antwoord
Dankbaarheid. Ik voel me iedere dag dankbaar, dit is zo uniek, deze tweelingzielsversmelting komt maar 1 keer op de zoveel honderdduizend bewoners op deze planeet voor. En het gebeurt ONS. Ik zorg ervoor dat we elkaar niks kunnen beloven, dan hoeven we elkaar ook nergens aan te houden. Laat elkaar vrij. Is dankbaarheid een hoger gevoel? Zoniet, dan doe ik maar alsof. Ik ben mijn twin, nee, ik ben ONS dankbaar dat we iedere dag zo goed de draad op kunnen pakken. Dat we zo goed elkaar los kunnen laten en met de beide voetjes op de grond blijven staan.We doen het zo schoon en zo netjes.We blijven zo ongeschonden. Nog geen dag, geen uur hebben we verstek laten gaan. Eerst komt de maatschappij, dan komen wij. In mijn geest werken we al samen. Samenwerkende twins, dat komt nog sporadischer voor.Misschien over de hele wereld zo’n driehonderd? Al die twinnen zijn ons voorgegaan in onzekerheid en ellende. Ons vorige leven was dubbel zo erg, toen is het (oh trauma!) uit elka! ar gespat. Het gaat dit leven veel beter. We hoeven het wiel niet opnieuw uit te vinden goddank. Concentreer je op het gevoel van dankbaarheid.(Onbekend)

Antwoord
De aarde en het hier en nu maakten het juist voor mij zo moeilijk, dat je in een lijf zit en er niet uit kunt, misschien wel in een zelfbedacht/aangepraat keurslijf, ja als je daar nu eens los van kan komen..sta te dansen en te springen ,dank je wel voor het advies..zo af en toe heb je dat aarden, dat aardse nodig..dacht dat ik het met mediteren en veel denken wel voor elkaar kreeg.(Onbekend)

Antwoord
Ik ben dankbaar voor alles wat ik tnt geleerd heb, het is een harde leerschool maar ik haal een keer mijn diploma. Leer me nu weer open te stellen voor alles en iedereen om me heen, wilde sommige mensen uitsluiten maar zo werkt het niet..voel weer zoveel liefde..en ja samenwerken het lijkt me geweldig als je die energie aan anderen kan doorgeven..samen..(Onbekend)

Antwoord
Ja maar met die samenwerking zijn we er nog niet. Een medium heeft mij verteld dat ik mijn twin help om een quantumsprong in zijn bewustzijn te maken. Een leerling-meester verhouding dus. Terwijl hij nu met zijn huidige partner (een soulmate) een gelijke zielsontwikkeling doormaakt. Een 1-op-1-verhouding dus. Het lijkt mij nog een hele horde voor hem, ondanks onze wederzijdse liefde voor elkaar, dat hij van een 1-op-1-relatie naar een leerling-leraar-relatie over moet stappen.Of dat zo naadloos gaat,ik vraag het mij af.Maar ook daarin zal de tijd een rol spelen,en zeker niets forceren.(Onbekend)

Antwoord
Is je twin dan je leraar of ben jij dat en hoe weet je dat allemaal? ben jij aan het wachten tot hij/zij zover is en klaar is met zijn soulmate en ben jij verder dan hem? bij mijn twin en mij zie ik dat dan de een weer verder is en dan de ander..het gaat gelijk op, je bent toch elkaars leraar? elkaars complement. denk dat mijn twin een beter/helderder lijntje heeft met boven.(Onbekend)

Antwoord
(De stellingen in dit antwoord vertegenwoordigen de mening van de schrijver, redactie) Neen ik ben verder dan mijn twin. Ik krijg dat telepathisch door.Kijk,we hebben 7 lichamen.De eerste drie,vier daar zullen we gelijk zijn, maar vanaf het vijfde of zesde daar zitten de verschillen.En die worden nog rechtgetrokken.En dat duurt een tijd en daarom zullen we elkaar nog niet zien.Vergeet niet dat zelfs het kleinste verschilletje uitvergroot wordt,op zielsniveau.Hij gaat eerst nog door een fikse emotionele crisis heen, een depressie ook, en na die periode,waarin geld en status hem helemaal niets meer zegt, dan kunnen we pas bij elkaar komen,want dan heeft hij die sprong in zijn bewustzijn gemaakt.Ik had die crisis 25 jaar geleden. Ik moest destijds het wiel zelf uitvinden.Hij zal zich sneller door mij ontwikkelen dan ik destijds in mijn eentje.Ik weet dat allemaal niet,ik voel dat allemaal.En ondertussen gaan we gewoon door met lekker veel van elkaar houden,ik kan heel goed platonisch liefhebben. Oh ja , ongelijke ontwikkeling klinkt negatief maar in de! geschiedenis zie je tal van voorbeelden van gelukkige relaties waarbij de éen meer de leraar is en de ander de leerling.Waar ik zelf veel aan gehad heb over onze zielsontwikkeling,is het boek van Dion Fortune “De karmische band” , het staat onder de volgende URL in zijn geheel op het internet in het Duits: (Onbekend)

Antwoord
Denk ook dat dat leerl-meester gedoe niet zo bedoeld wordt; ik ben complementair met mijn zielslief dus leren we continu van elkaar; is meester en leraar. of je van boven of van onder komt maakt ook geen donder uit. eigenlijk kan men zich beter richten op de liefde denk ik; dat diepe verbonden-zijn;de rest gaat ons niet echt aan,heeft geen zin daarover besluiten ze boven. meer is een leven hier niet…liefde voor je twin, geliefden kinderen….alles andere lijkt onbelangrijk, lijkt op tijd die ingevuld moet worden; zo prettig mogelijk , dat wel.(Onbekend)