Q0456. Wat vinden jullie van Hiddinga?

Onbekend

Wat vinden jullie van zijn boeken? bijv. man vrouw zielsb.? knap verwoord vind ik; vooral de zielsliefdeontwikkelingsprocessen; liefde sex,ziel; de wijze van samensmelten…

Antwoord
Kan er heel veel waarheid in vinden voor mezelf, vooral het stuk waarin beschreven wordt dat gelijke energieën elkaar energie geven en wanneer je op verschillende niveau’s bent als partners, je daar heel moe van wordt. zoals hij beschrijft hoe je bij elkaar komt na dit leven, het lijkt prachtig en ik kan me er wel wat bij voorstellen maar of het zo gaat? heb nu al wel die samensmelting gevoeld,hemels, dus waarom na dit leven pas? de hemel is volgens mij al hier als je daar voor open staat en wil staan. (Onbekend)

Antwoord
Ja, dat over energieën , vind ik ook duidelijk en herkenbaar. na dit leven? bedenk dat het boek al weer gedateerd is en dat er wel mensen zijn die ook op aarde gaan samenkomen, die groeien nu naar elkaar toe. alleen de laatste vereniging, in een soort kerk ? allen tegelijk samenkomen op commando van God? Dat voel ik niet helemaal zo, ook al kan ik me indenken dat iemand dat zo doorkrijgt. ook over sex… dat de ziel altijd eerst komt en dan de sex, en dat dat voor velen moeilijk is op aarde; daar moet je al ver voor zijn… en ook dat je in je ontwikkeling er vaak uitfloept en dan weer erin komt , in die energie, afhankelijk van beiden.(Onbekend)

Antwoord
Ja, over die wederzijdse energie, dat gelijke energieën elkaar energie geven dat vond ik ook de mooiste en interessantste passage. Misschien was hij daar wel een voorloper in. Er is inmiddels wetenschappelijk onderzoek gedaan dat je mensen (deels) kunt genezen of hun ziekte draaglijker kunt maken, wanneer zij in een ruimte vertoeven met dezelfde vibratie/trilling/energie als zij. Er werden al experimenten meegedaan (Wilhelm Reich,Fred Bell) maar Hiddinga betrekt het op tweelingzielen en daar was hij een van de eersten in.(Onbekend)

Antwoord
Ja die hemel is er op aarde; heb ik ook al vaak gevoeld. maar die hele sterke energien delen; dat doe ik ook op en af met mijn andere helft …dat kan nooit altijd zo sterk zijn in een twinrelatie op aarde. dan brand je op. denk ik. er zit ook een heel aardse kant aan een twinrelatie op aarde, iets gewoons, als je je daar niet van bewust bent kan t knap tegenvallen. we worden nooit perfect. maar fijn zou t wel zijn om die energie vaak met elkaar en anderen te kunnen delen.(Onbekend)

Antwoord
Reich, bell… dat is fanatastisch; ik ondervind dat ook; zou willen dat ik dat mijn twin kon bieden(Onbekend)

Antwoord
Hiddinga is een grote steun voor mij geweest ,in mijn zoektocht over mijn ervaringen en gevoelens. zijn boeken zijn heel waardevol.(Onbekend)