Q0453. Is dit echt of is dit verbeelding?

Onbekend

Wie kan mij helpen? Is dit echt of een verbeelding? 7 jaar lang hebben we lief en leed gedeeld.We werkten elke dag samen en waren niet van elkaars zijde te wijken. Mensen zagen en vertelde vaak tegen ons dat wij de perfect match waren. Wij wisten dit ook! Vanaf het allereerste moment dat ik hem zag was dat diepe intense gevoel er! Ik woonde toen nog samen… IK heb alles geprobeerd om hem te vergeten. Hij heeft namelijk ook een relatie. Negeren, zelfs vertrokken naar een ander land. En uiteindelijk ook mijn relatie beëindigt… Niets hielp het verlangen van beide kanten bleef, het alles voor elkaar willen doen. Elkaar in de ogen kijken, weten wat de ander bedoeld. maatjes door dik en dun!! Alleen die jongen zit zo met zichzelf in de knoop. Hij leeft als broer zus met zijn vriendin. Maar is bang om zijn gevoel te volgen. Is bang dat zijn familie en vrienden hem raar aan zullen kijken als hij bij haar weggaat. Blijft dus bij haar omdat dat de makkelijkste weg is. Sinds twee maanden is hij nu vertrokken op het werk omdat hij! het niet meer aan kon is van baan gewisseld. IK alleen voel nu de pijn, het gemis. Of hij dood is. LIeve mensen ik heb maar 1 vraag als hij echt mijn soulmate is. Heeft hij dan ook dit verschrikkelijke gevoel? En kiest hij ooit nog voor mij?? Mijn gevoel is zooo sterk…we belde uren per dagen, smste heen en weer en zagen elkaar elke dag en nu van de 1 op de andere dag is het over….vreselijk!

Antwoord
Beste lotgenoot, Mijn twin en ik zitten in dezelfde situatie. We zijn ook collega’s en zijn echt beste maatjes, iedereen op het werk ziet het en zegt ook dat we een perfecte match zijn. Hij had zijn relatie beeindigd en ik een paar maanden later ook mijn relatie. Maar nu is hij in een relatie met iemand anders gestapt waar hij zegt niet gelukkig mee te zijn omdat hij heel veel liefde voor mij voelt. Maar toch durft hij niet voor mij te kiezen omdat hij angst heeft. Het gevoel tussen ons zal altijd blijven, we hebben alles geprobeerd om het weg te stoppen maar het blijft. Het contact hebben we een paar keer proberen te verbreken maar dat lukt nooit voor lang. Helaas kan ik je niet veel advies geven hoe nu verder te gaan maar het enigste wat mij een beetje helpt is door positief te blijven denken en hoop nooit te verliezen dat we ooit toch samen kunnen komen. Heel veel sterkte de komende tijd. (Onbekend)

Antwoord
Je bent voor elkaar bestemd, hoe je het ook probeert te omzeilen, ervoor weglopen helpt niet, gewoon doorgaan helpt niet, niets helpt. Ja hij kiest eens voor je ! als hij zijn verstand eindelijk eens verliest (haha), als hij zijn gevoel gaat volgen, angst overwint en de Liefde laat overwinnen. gaat hij de rest van zijn leven lachen maar niet zijn volle lach? gaat hij leven maar niet tot in de puntjes van zijn tenen? blijft hij zitten waar hij zit..ook dat is een keus! ga ie genieten van een beetje vriendschap of durf ie voluit te leven.. als hij je twin is dan heeft hij ook dat verschrikkelijke gevoel, vertrouw erop dat hij een keer komt! sterkte ! (Onbekend)

Antwoord
Ja inderdaad als hij een keer zijn verstand “verliest” ja, hahahaha. Hij zegt het ook erg moeilijk te hebben, wat ik soms niet kan begrijpen want dan denk ik je kiest hier toch zelf voor, door je angst zit je toch in deze situatie, toon wat meer moed en daadkracht en kies toch voor het geluk. Voor mij is het ook zwaar om op hem te blijven wachten, je kan geen kant op, je kan niet definitief afscheid van hem nemen en je kan ook niet in een nieuwe relatie beginnen. Je omgeving verklaart je ook nog eens voor gek. Het is een moeilijk proces en ik probeer vaak met gebed de moeilijke momenten te overbruggen. En hopen dat hij in DIT leven voor mij kiest.(Lotte)

Antwoord
Nou ik ga mijn leven verder en of mijn twin daar straks nog in past? hij was net zo ongelukkig als ik hierover en toch durft hij niet, materiële dingen of zo, nou hij doet zijn best maar, ik ga voor gezelligheid en liefde die ik wel kan krijgen, en wil niet meer altijd alleen de kar trekken, ga mijn leven weer een draai geven , hoop dat we wel vrienden blijven, die iets kunnen betekenen voor de wereld want die kracht is er, als wij bij elkaar zijn, maar verder ?? mijn zus had me al gewaarschuwd en ze kon nog wel eens gelijk krijgen, hij is niet zo sterk in die dingen en misschien is het ook wel niet voor dit leven, ik weet het niet meer, maar ik blijf niet wachten..het is ook mijn leven. (Onbekend)

Antwoord
Wat een ongeduld weer, zie mezelf weer bezig , mijn ego? , eerst maar eens als vrienden en wie weet meer. iedere keer weer dat ongeduld wat maak ik het mijn twin moeilijk, maar mijn lieve twin maakt het mij ook wel heel moeilijk zo..denk dan; kom op voor jezelf! toch maar meer leven in het nu, zoals ik het nu ervaar is het weer goed, angst voor de toekomst,voor alleen-zijn loslaten is wat ik moet doen! wie worstelt daar nog meer mee? lieve groet. (Onbekend)

Antwoord
Mijn twin en ik zijn 3 jaar om elkaar heen aan het draaien, steeds aantrekken en afstoten. Maar ik ben nu 6 maanden op hem aan het “wachten”. Dus 6 maanden terug hebben we de liefde naar elkaar uitgesproken en geaccepteerd dat dit gevoel er altijd zal zijn. Hoeveel geduld moet iemand hebben? Hou ik mezelf niet voor de gek? Moet ik gewoon niet alles opgeven en hem voor goed uit mijn leven verbannen (tja alsof dat gaat lukken, we zijn collega’s en als we niet samen zijn dan voelen we elkaar heel sterk, pfffff)? (Lotte)

Antwoord
Dit hebben wij ook meegemaakt en ook overwonnen! Ik heb precies hetzelfde meegemaakt als jij. Let op: omdat het is aantrekken en afstoten gaat, ben jij nu aan het aantrekken. Je bent met je hart en ziel bij HEM, waardoor hij geen leegte voelt en dus de situatie kan verdragen. Als jij wilt dat hij begint aan te trekken, moet je hem loslaten (voor gevoel) en gewoon geluk vinden in kleine dingen en verder gaan met je leven. Dit is echter geen loslaten van hem. Zodra jij je helemaal goed voel, zal hij zich leeg gaan voelen (want je bent niet meer bij hem) en zal hij de pijn voelen en voelen hoe zwaar het is om jou te missen. Dan ga jij je goed voelen, omdat HIJ bij je is. Dit heb ik door jaren heen ontdekt. Het is net chemie, best grappig maar werkt echt. Ik heb dat altijd met mijn TZ. Hij zal bij je terugkomen, maar eerst moet je hem laten gaan. Laat hem zien dat hij je kwijt is (op een zachte mooie manier). Als het goed is hoef je dingen niet te bespreken want dit gebeurt op ander nieveau. Laat los wat waardevol is voor je, en als het terugkomt, dan is het ECHT van jou! Wees niet bang! Hij zal niet lang volhouden met haar zonder jou. Geef hem tijd en ruimte om dit op zijn eigen manier te ondekken. En als hij dat niet doet, dan weet je waar je aan toe bent! Geloof in hem en in zijn liefde voor jou. Vergeet de dingen die jouw ego tegen je zegt. Wees vrij en open van jaloezie en boosheid. Dan ga je stappen vooruit!(Onbekend)

Antwoord
Beste onbekende, wat ben ik blij met je bericht, eindelijk iemand die mij kan vertellen hoe je met dat aantrekken en afstoten moet omgaan en het ook nog eens heeft overwonnen. Enorm bedankt voor je advies, ik ga het zeker opvolgen, ik laat je wel weten hoe het is afgelopen.(Lotte)

Antwoord
Goeie tip, dank je wel, dat is een waarheid als een koe, als je er zo in staat dan komt het goed, heb ook wel erg lopen trekken en ik was er ook altijd maar weer, dat zal ik in mijn hart blijven doen, maar ben inmiddels zover dat ik de rust bij mezelf weer heb gevonden, en dat hoop ik vast te kunnen houden.. loslaten is moeilijk maar probeer het wel, bedankt voor de mooie uitleg,liefs.(Onbekend)

Antwoord
Ja, het antwoord van hierboven klopt echt, mijn twin zegt ook dat hij het fijn vind om mij altijd en overal te voelen, dan is hij bij zijn vriendin maar voelt me toch dichtbij. Dus ja nu denk ik hij heeft zo helemaal geen drang om voor mij te kiezen want hij heeft zo ons allebei. Ik ga heel erg goed mijn best doen om hem los te laten en hoop dat hij ooit terug komt. En komt hij niet terug dan heb ik toch nog een mooi leven zonder hem opgebouwd. Maar ja ik moet wel proberen om niet al te negatief of boos te reageren op zijn gedrag en niet jaloers te zijn op zijn vriendin. Als ik dit overwonnen heb dan mag ik echt heel trots op mezelf zijn, because it’s a heavy job.(Lotte)

Antwoord
wat een mooi antwoord, zo herkenbaar maar nog niet eerder woorden voor gevonden, en werkt idd zo. Op het moment dat ik werkelijk loslaat ligt hij als het ware op de stoep, ik mis je zo zegt hij dan……warna het verhaal weer andersom begint en ik bij hem op de stoep leg, wat een gekke mensen, maar wel ontzettend gek op elkaar!(Onbekend)

Antwoord
Eindelijk kan ik (op het moment,al een paar dagen,zonder veel pijn) loslaten en daardoor kon ik dingen onderzoeken die bij mij nog niet helder waren, waar ik nog over twijfelde. Daardoor krijg ik nu ook overzicht over mijn leven, over een oude situatie die mij nog steeds benauwd, ik krijg er nare dromen van, die me veel duidelijk maken. Nu kan ik eindelijk voor mezelf de boel op de rit krijgen..altijd was er weer het afhankelijke van mij, het liefdevolle vangnet van mijn twin, en nu doe ik hetzelf. Hopelijk komt mijn twin er ook op deze manier uit. Door los te laten kun je beter overzien hoe je eigen situatie is, zonder de liefdevolle armen en aandacht van je twin, zonder de steun van je twin. Als je dit voelt dan pas ben je vrij en ook dan pas kun je elkaar echt alle Liefde geven,als je uiteindelijk bij elkaar komt..Voor de vraagsteller; hopelijk heb je hier wat aan. Laat je twin maar vluchten, laat hem maar in zijn situatie zoals die nu is, als hij je twin is wordt het vanzelf duidelijk ook voor hem en komt ie je weer opzoeken, heb geduld want het kan wel heel lang duren, is mijn ervaring. Probeer ook je eigen afhankelijkheid van je twin los te laten..Liefs(Onbekend)

Antwoord
Mijn Antwoord was: Dit hebben wij ook meegemaakt en ook overwonnen! Ik heb precies hetzelfde meegemaakt als jij. Let op: omdat het is aantrekken en afstoten gaat… Beste mensen, ik ben erg blij dat jullie wat hebben gehad aan mijn tip/antwoord. Wees gelukkig met jezelf.Je houdt van je twin omdat je jezelf in ze ziet, dus zorg goed voor jezelf en wees lief en mooi voor jezelf, want zonder jou is er geen twin. Alles waar jullie mee worstelen, speelt bij jullie allebei. Zodra één van jullie er helemaal klaar voor is dan is de ander dat ook. Zo niet, dan moet je aan je spirituele groei werken. Het is erg zwaar, maar probeer het van de goeie en prachtige kant te zien. Het is een proces. Geef het tijd, geef het ruimte en alles zal gaan zoals het eerder al is gegaan: vanzelf en zonder plannen (want jullie ontmoeting heb je ook niet gepland en toch is het gebeurd). Wees sterk…ze zijn bij jullie met hart en ziel, alleen zij moeten ook nog groeien en dingen overwinnen. Veel liefs,(Angela)