Q0451. Waarom komt deze liefde op ons pad?

Onbekend

waarom komt deze Liefde/onze tweelingziel op ons pad?

Antwoord
Om eraan herinnerd te worden dat we niet alleen zijn, dat we een opdracht hebben te vervullen, en voor onze zielegroei. Met name om het laatste, om de evolutie van onze ziel.(Onbekend)

Antwoord
ja je ziel wil groeien en dat doet ie ook omdat je je tweelingziel hebt herkent en kom je in een stroomversnelling terecht. De volgende stap is dan volgens mij om samen als ziel te groeien ,dus om ook daadwerkelijk verder te gaan samen, zodat je je gezamelijke ziel verbind met ‘boven’ of zo , of is dit een té grote stap?(Onbekend)

Antwoord
Ja dat is de volgende stap. We zijn geprogrammeerd om samen te zijn. Of het een te grote stap is dat hangt van de programmering af. Voor het ene koppel wel en voor het andere niet.Het zal in ieder geval de allerbelangrijkste gebeurtenis in mijn leven zijn, met niets te vergelijken, zelfs niet met de geboorte van ons kind denk ik? (Al vond ik de aankondiging van het kind 20 jaar eerder eigenlijk belangrijker, ik had 20 jaar iets om naar uit te kijken) Want dat is toch vaak de belangrijkste gebeurtenis in iemands leven? Is samengaan met tweelingziel belangrijker? Meer impact dan de geboorte van een kind, want je ziel evolueert toch nog meer dan wanneer je vader of moeder wordt. (Onbekend)

Antwoord
De geboorte van je kind/eren, is ook mooi en moeilijk maar dit is denk ik nog vele malen mooier, je kinderen krijg je om ze een leven op deze wereld mee te laten maken, die gaan het daarna zelf doen. maar je twin krijg je om samen te komen na lang uit elkaar geweest te zijn , het is eigenlijk ook een geboorte maar dan andersom. het voegt iets toe aan jou. het ene is geboren worden om los te laten en het andere is geboren worden om samen te komen. zó,ha al typend en fylosoferend; vind het best mooi gevonden van me zelf.(Onbekend)

Antwoord
Kinderen zijn onze leermeesters.Daarom krijgen we ze óók. Ik heb toch wel het gevoel dat mijn zoon mij heeft voorbereid op het tweelingzielschap.Door A zelfstandig en sterk te worden,dus alles alleen te doen,opvoeding e.d. B door celibatair te worden,hetgeen óók een voorbereiding kan zijn. Ik kan geen moederschap en minnaarschap combineren.Toen mijn zoon puber werd, pas toen kwam de twin op mijn pad. Had altijd het idee dat het kind al veel verder geevolueerd was als ik ,toen het nog in de wieg lag zag ik het al. Aan mijn twin zie ik het helemaal,die groeit echt via zijn kinderen.(Onbekend)

Antwoord
Ja helemaal mee eens, dat heb ik ook zo ervaren, kinderen zijn soms verder als jou als ziel, het zijn oude zielen die heel goed zien wat er gebeurt, hebben hun zesde zintuig veel beter ontwikkeld, en waar ik veel van leer. ben er blij mee.(Onbekend)

Antwoord
Mijn zoon vond het wel erg dat hij na 15 jaar niet meer numero uno was in mijn leven. Daar moest hij zoooo aan wennen. Gelukkig was alles bespreekbaar. Maar tegenover zijn vrienden en onze buren moest ik erover zwijgen. Dat vond’ie te ver gaan. Omdat het zo’n zeldzaam verschijnsel is en pubers willen er nou eenmaal graag bijhoren, niet teveel afwijken.Hij heeft zelfs wel eens gedreigd: “Als ik merk dat ik belachelijk gemaakt wordt tegenover mijn vrienden door die tweelingziel van jou, dan vermoord ik hem”. Tussen ons twee vond hij het echter wel weer heel interessant (temeer omdat in zijn vorige leven, mijn twin zijn biologische vader is geweest) al wou hij liever zijn oude moeder/zielemaatje, zo als voorheen.(Onbekend)

Antwoord
Kinderen ‘plukken’ de dag , wat er ook gebeurt.(Onbekend)