Q0444. Geduld?

Onbekend

Okee, na 25 jaar aantrekken en afstoten is het zover. Ik heb mijn vrouw verlaten voor mijn tweelingziel. Zij is single op dit moment. Ze wist dat het eraan zat te komen. Het laatste jaar hebben we af en toe contact gehad, waarbij zij steeds de boot afhield en dan toch weer belde. En me ook soul mate noemde. Intussen woon ik alleen. We hebben wel contact, maar sporadisch. Ze blijft de boot afhouden. Voor mij is zij desondanks een constante realiteit in mijn bestaan. Soms slaapt ze energetisch naast me. Soms komt ze energetisch naar mijn werk en kust me in mijn nek. Ik voel haar opwinding, haar angst en haar meditatieve momenten, al weet ik dan niet exact wat ze aan het doen is. Maar… ze is niet in mijn leven. Ik mis haar zo ontzettend. Is dit alleen een kwestie van tijd? Die ik haar trouwens graag wil geven. Wie heeft er een advies voor me?

Antwoord
Jij hebt de weg vrijgemaakt voor een relatie , dat heb ik ook gedaan maar mijn ervaring is dat ook al ben je vrij het nog niet zo is dat ze dan automatisch naar je toekomt..soms denk ik dat mijn twin wel genoeg heeft aan een spiritueel contact. vooral na de samensmelting op afstand, blijft hij ook op afstand en eigenlijk ben ik daar verdrietig over..iedere keer pepte ik mezelf weer op met hoop en dan weer dat dal van verdriet door berichtjes over loslaten/accepteren dat een liefde niet van de grond komt, omdat het zo gaat in het leven?(alsof het zomaar een liefde is!), hoe kan je nog geduld opbrengen als je zoiets te horen krijgt? enz..Ik ben er moe van i.p.v. dat het me nog energie geeft..een gemiste kans ? hoop dat het voor jou anders loopt dat ze wel naar je toekomt. iedere keer lees ik dat je los moet laten en dat je elkaar dan wel weer ontmoet ,wel fijn dat je haar energetisch zo voelt, dat lijkt me al heel fijn, koester dat…jouw twin is vrij ,waarom schrijf ! je haar niet je verhaal, je gevoelens, dat kan toch dan kom je dichter bij elkaar. tussen jullie staat niets meer. weet je ook waarom ze de boot afhoudt? vraag haar dat of is het te moeilijk om met elkaar in gesprek te komen. zoek anders mailcontact,dat is iets gemakkelijker, iets meer afstand, maar als je beiden vrij bent dan ging ik ervoor, wat houdt haar tegen, wat houdt jou tegen? ik zou het willen weten..sterkte en veel Liefde toegewenst. (Onbekend)

Antwoord
Dit is mijn tip: Er moet iets gezamelijks zijn. Techniek,gezondheid,landbouw,bijv. ik ken tweelingzielen waarvan de één op een architectenbureau werkt en de ander ingenieur is .Of de één is geïnteresseerd in macrobiotiek,kleur en vorm zien, en de ander in sport en chirurgie. Gezamelijk wordt het dan bijv: auradetectie,chirurgie en palmhealing. In het laatste geval dan is het een kwestie van tijd, want de maatschappij moet er klaar voor zijn. Dus onderzoek het gezamelijke bij jullie, heeft de één een doorgeefluikje met “boven” en de ander meer aards, er moet een potentiele samenwerking zijn. Of een gezamelijk thema.Al is het misschien alleen Inspirator en Uitvoerder,Muze en …….vul maar in. Ik kom van een boerderij,mijn twin werkt in de gezondheidszorg. Ik heb heel sterk het gevoel dat we 5000 jaar geleden in Egypte resp. de eerste georganiseerde landbouw en de Therapeutae-sekte hebben meegemaakt.In dit leven ook ,maar dan gesublimeerd.Hou altijd jullie gezamel! ijke thema in het oog , dat komt meerdere levens weer terug. Het is niet alleen de liefde voor elkaar en fysiek samenzijn,twins hebben een overkoepelend thema,onderzoek dat eerst.Is de maatschappij er nog niet klaar voor, dan ligt daar mede de reden dat jullie nog niet bij elkaar zijn.Of is ze misschien nog niet bij je OMDAT je haar zo verschrikkelijk mist, daar wel eens aan gedacht? Staat er nog een boel spanning op? Ik vind het overigens hartstikke knap van je dat je zo voor je twin gaat.Te merken aan haar energetische reacties is jullie onderlinge band beresterk. Ik heb ook zo’n loepzuiver contact op energetisch niveau. Maar ik heb van mijn twin gehoord dat we bij elkaar komen dit leven,via een verpakte boodschap. Heb jij geen verpakte boodschappen gekregen? Er wordt namelijk NOOIT een exacte datum genoemd. Benut de tijd om dit te onderzoeken, minder focussen op de liefde en fysiek samenzijn. (Onbekend)

Antwoord
Hangt af van haar persoonlijkheid; Hoever is zij in haar ontwikkelingsproces. Hoe koppig is ze! hoe groot is haar ego! Heeft ze blokkades die zij moet overwinnen!? Luistert ze goed naar haar gevoel! Hoe hard het ook klinkt, je zult haar los moeten laten zodat zij haar eigen proces kan bewandelen. En zo kan jij ook door in jouw eigen persoonlijke ontwikkeling m.n. om ook zelfstandig te worden. In het beginne zal het moeilijk zijn, ik adviseer je om haar los te laten en vertrouwen te hebben dat het goed komt tussen jullie.(Onbekend)