Q0443. Samensmelting?

Onbekend

Ik lees heel veel over samensmeltingen maar wat gebeurt er precies bij een samensmelting? wat voel of ervaar je dan?

Antwoord
Samensmelting is naar mijn ervaring dat 2auras (die van jou en je twin) in elkaar overlopen en je als het ware 1 lichaam bent. jou deel een mijn deel..samen 1. Maar dat is mijn gevoel erbij.. (Onbekend)

Antwoord
Oh jee dat is moeilijk uit te leggen,het gaat zo automatisch dat je dat proces bijna niet meer traceren kan wanneer het heeft plaatsgevonden.Je komt iemand tegen ,je bent onder de indruk,je wil hem/haar eigenlijk niet meer tegenkomen,je denkt:”Nou zeg, het is eigenlijk wel een baasje (bazig iemand)”.En op het moment dat je het denkt, heeft er intussen een COMPLETE overgave aan die ander plaatsgevonden.In je zenuwen in je ruggenmerg, je hersens,tot in je botten.En je weet eigenlijk al:”Hier kom ik nooit meer vanaf,wat ik ook doe voor de rest van mijn leven”.Dat is voor mij de versmelting met mijn tweelingziel geweest.Het proces duurde ongeveer 3 dagen (Onbekend)

Antwoord
Het is bij mij begonnen met een soort van uittreding, een ultieme liefdesstroom vanuit de hemel, een gevoel dat het allemaal goed was, een contact met boven,was even niet meer op de wereld,niemand merkte het maar mijn twin keek naar mij op afstand en knikte alsof hij voelde wat ik voelde, later door enkel bij elkaar te zijn een fusie van een hemels liefdesgevoel/energie, een energie die optilt, die maakt dat je niet meer bij elkaar weg wilt. en het meest bijzondere een samensmelting op afstand, zomaar onverwachts, half slapend, half wakker, alsof je op 3 plaatsen(hoofd, hart en buikchakra) een bruisende stroom energie van licht en kracht door geeft en ontvangt, een connectie , alsof je vastgehouden, vastzit aan je twin, ik werd er heel blij van en voelde extatische verstilling daarna, mijn twin was bij me dat voelde ik , ik voelde de blijheid en het geluk dat ik anders had als ik hem zag..maar dan nog 10x meer….(Onbekend)

Antwoord
Ik voel dat ook zo samensm van auras maar t was voor mij op alle vlakken, ook aards; spiritueel en aards. het duurde 2-dagen en kwam heel onverwacht. (Onbekend)