Q0442. Zielsliefde en karakter?

Onbekend

Soms lijkt, als ik dit allemaal lees, karakter ook wel veel mee te spelen in het zielsliefdeproces. immers ; wie blijft er tegen alles in geloven in zijn twin. dat wat deze doet ook in jouw belang is, uit liefde. hoe sterk kan vertrouwen zijn? hoe makkelijk wankelt dit? hoe makkelijk te zeggen , dit is te moeilijk, dat doe ik nu in dit leven niet, of ik wil er niet aan. je laat een kans schieten. het is gek maar voor mij is t altijd een zekere zaak geweest; heb nooit getwijfeld. ik begrijp niet alles eromheen maar van mijn twin en ik ben ik absoluut zeker. soms zijn we ver weg maar altijd 1.

Antwoord
Van mijn twin en ik ben ik ook altijd zeker geweest, dat hij ook net zoveel van mij houdt als ik van hem dat weet ik wel zeker. dat ik voor hem wil gaan honderd procent is voor hem ook wel duidelijk .., toch als ik dan weer lees dat hij zijn grens bereikt heeft dan slaat angst en twijfel weer toe, niet over zijn liefde hoor..maar wel angst om de rest van mijn leven te blijven hopen op een onbereikbare man..dan heb je wel eens zin om het bijltje erbij neer te gooien, maar ik doe het niet! iedere keer merk ik dat het enige waar ik blij van wordt toch het vasthouden is aan mijn hoop dat het goed komt, al struikelend, fouten makend en met een hart dat huilt soms..soms voel ik me heel sterk en dan weer word ik geconfronteerd met mezelf dat ik niet alleen wil zijn..karakter? gemakzucht dat sommige mensen het opgeven? als je zo dichtbij bent dan wil je toch niet meer opgeven… (Onbekend)

Antwoord
wil wel graag vertrouwen erin hebben. mijn twin heeft het makkelijker want die weet dat ik er toch wel ben, maar voor mij is het maar afwachten want iets zeggen en doen daar ligt nog een wereld tussen,dat is een hele strijd en ik weet hoe moeilijk dat is..dus daar komt mijn twijfel ook vandaan..maar desondanks heb ik vertrouwen in onze liefde, in mijn diepe liefde voor mijn twin..daar heb ik ook nooit aan getwijfeld. ja hoor ik lees het nog weer na en zie dat het mijn gekwetste vertrouwen in beloftes is die zo vaak niet nagekomen zijn, het is dus weer mijn eigen onzekerheid en mijn eigen vertrouwen erin dat iemand ook helemaal voor mij wil en zal gaan. het deed zeer, mooie spiegel bedankt.. (Onbekend)

Antwoord
Dat komt doordat de versmelting heeft plaatsgevonden,dan kan je dat allemaal uitzitten.Karakter speelt ook wel,maar door die samensmelting (zie o.a. vraag 443) ga je heel anders tegen liefde en Liefde aankijken.Minder individualistisch vooral. (Onbekend)

Antwoord
Ja liefde en Liefde! aan de ene kant maakt het het makkelijk, want dat voel ik dat ik van iedereen kan houden,in ieder mens zit een mooie ziel en die zie ik ook altijd of probeer ik altijd te zien. maar het maakt het ook moeilijker om de juiste weg te gaan, want mag je voor je Liefde kiezen ? mag je echt samenkomen..omdat dat als een bestemming voelt..zodat je nog meer liefde kunt geven aan iedereen..is dat het/ons doel? Ben je dan universeel of individualistisch bezig? of ben je juist individualistisch bezig als je die Liefde niet helemaal toelaat en die kans niet pakt om dat in de wereld neer te zetten, als je zegt dit wordt me te moeilijk, ik heb mijn grens bereikt? (Onbekend)

Antwoord
Individu betekent letterlijk: ONDEELBAAR. Je bent op (zielslniveau) niet meer te delen met een ander,na samensmelting met tweelingziel. Als je jezelf bent tegengekomen via je twin.Het wordt als het ware een nieuw fundament ,niet meer omver te krijgen.Het is Liefde met een grote L, de rest is met een kleine l. Voor Liefde met een grote L ga je ook meer met de eeuwigheid, het tijdloze, rekening houden,vind ik. En dan maakt die 4 ,5 of 10 jaar ,vergeleken met de eeuwigheid,niet zo veel uit. Dan kan je dat uitzitten én tegelijkertijd je blijven ontwikkelen. Ik zal nooit vergeten die personeelschef, die vroeg of ik nog geen relatie had,ik was dertig jaar. Toen ik met “Nee” antwoordde,zei hij: “Nou maar dan kom je jezelf nog wel een keer tegen hoor!” Inderdaad,via mijn twin. Heeft’ie toch een keer gelijk gehad,haha.

Antwoord
Aan de voorlaatste onbekende. ik zie ook in iedereen iets moois; of voel bij ieder tenminste begrip voor hun leven. dat staat mijn liefde voor mijn twin niet in de weg. hoe je de liefde zou moeten ‘toepassen’ individ/ universeel? ik denk dat t 1 het ander niet uitsluit; zelfs al heb je samen diepste innerlijke relatie mogelijk; daaruit vloeit weer zoveel liefde; hoe meer je die verspreidt hoemeer je weer krijgt. (Onbekend)

Antwoord
Voor de vraagsteller een vraagje; waar ben je dan zo zeker van? het klinkt als duidelijk maar dat is het niet, en ik snap dat veel twins niet duidelijk zijn omdat het een zoektocht is…maar toch mijn vraag aan jou? waar ben je dan zo zeker van? (Onbekend)

Reactie
Aan de vraagsteller; ik ben zeker van onze twinverbinding en van ons uiteindelijke samenkomen op een goeie manier.(Onbekend)