Q0441. Ik wil graag een relatie met hem, wie heeft er tips?

Onbekend

Zo hey respect voor iedereen hier hoor en ik wens iedereen hier het beste toe met alle liefde en gezondheid! Maar ik wil me in de handen knijpen dat mijn Twin niet getrouwd is en/of kinderen heeft. Mijn twin is 2jaar ouder als ik woont bij me in de buurt kom hem minstens 2x per maand tegen 🙂 we zijn vrienden maar wil heel graag een relatie met hem maarja hij is bezet 🙁 wie heeft er tips?

Antwoord
Heeft jouw twin ook door wat er aan de hand is dan? weet hij en voelt hij ook al dat dit heel bijzonder is? bij mij was het mijn twin die mij eerst moest wakker schudden, ik wist wel vanaf de eerste ‘hernieuwde’ blik dat het heel bijzonder was en voelde ik ook meteen die klik, het voelde als een belofte van de hemel, daarna kwam er steeds meer herkenning bij, ook omdat hij met zijn blik reageerde op mijn gedachten en dan wist je wat hij en ik gevoeld hadden, telepathie. gewoon laten voelen als jij voelt wat hij voelt, laat liefde stromen, op laatst kwam er liefdesenergie tussen ons , een liefde van boven , heel mooi, steeds meer komt er bij. geniet en stel je open voor je twin, het kan niet anders dan dat hij dat gaat voelen.. en een andere relatie is er niet tegen bestand , op den duur, (kan wel heeel lang duren hoor) volgens mij , het gaat steeds verder en naar mijn gevoel kan je op het laatst niet meer anders dan eerlijk zijn naar jezelf om voor die liefde te kiezen, want de rest verbleekt en kan wel als liefde voelen, omdat je een liefdevol mens bent maar het is niet die liefde die god op je pad heeft gebracht, hoe lang kun je strijden tegen de wensen van je hart en je ziel.. ik kon het niet meer..succes ermee.. (Onbekend)

Antwoord
Jouw twin heeft jou wakker geschud; heb jij jouw twin ook laten weten dat je dit ook voelt? hij/zij weet dat wel maar toch is dat belangrijk. (Onbekend)