Q0440. Twinkracht?

Onbekend

Ben je je ,ondanks alle spanning die het twingebeuren met zich mee brengt, fysiek beter gaan voelen door de twinkracht?

Antwoord
Zeker weten, ondanks alle grote spanningen en verdrietige momenten ben ik niet meer echt ziek geweest , zeg maar het laatste jaar. voel me fitter en begin heel langzaam een beter gewicht te krijgen..dat gaat vanzelf, heb minder zin in vlees, alcohol enz. dat heeft denk ook te maken met spiritueler leven. heb wel eens een mat gevoel maar dat ligt meer aan verdrietig zijn en soms even niet meer weten hoe ik verder moet. (Onbekend)

Antwoord
Neen dat maakt niks uit.Ik put de energie uit mezelf,ik was al heel van mezelf.Ik heb nog net zo’n conditie als 20 jaar geleden,ik fiets al 12 jaar lang 40 kilometer per dag, loop marathons….wel is het soms zo dat mijn tweelingziel energetisch heel hard aan me trekt,man hij trok me laatst bijna van mijn fiets af,dat is wel zwaar.Dan voel ik zijn kracht, hij heeft ook een krachtige persoonlijkheid,dat zal het wel zijn.Maar hoe zwaar dat soms ook is,ik weet zeker dat ik dat getrek zou missen als het er niet meer zou zijn.Misschien doe ik hetzelfde ook wel bij hem,’t is een vorm van energie én aandacht die niet kwaad kan en die ik niet meer zou willen missen.Het hoort gewoon bij ons. (Onbekend)

Antwoord
Ongeveer een half jaar geleden had ik een paar dagen heel veel keelpijn. Ik lag ‘s nachts op bed en opeens zag ik mijn tz in een zwarte jurk in een droom. Vroeger droeg ze altijd een zwarte jurk en ze draagt tegenwoordig nog steeds zwarte kleren. Binnen een paar tellen was de ernstige keelpijn weg. En de pijn bleef weg. Een paar dag later had ik flinke buikpijn, ik lag op bed, zei haar naam en de pijn was meteen weg. Ze woont ongeveer 90 km van mij vandaan. Mijn bloeddruk is bijna goed, bij 37 graden merk weinig van de hitte. Ik voel me heel fit en als ik aan haar denk pijn en lichamelijke ongemakken verdwijnen meestel heel snel. Bij twijfel altijd een arts consulteren uiteraard. Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld. Ze wilt geen contact met mij en toch maakt ze mij beter. Of kun je misschien zeggen we maken elkaar beter. Ik houd zielsveel van haar en dat zal altijd blijven en ik denk dat de echte liefde tussen ons helend werkt zowel lichamelijk als voor de ziel. Ik ervaar dit als heftig, intrigerend, ik voel me hierdoor gelukkig, maar ook verdrietig dat ze geen contact wil met mij. (Onbekend)

Reactie
dank jullie voor de antwoorden. ik heb dat precies ook, het beter voelen fysiek, het sneller opknappen door twinliefde. en ook het verdriet voel ik vaak en het trekken. hoewel dat zachter is tegenwoordig, meer een lieve herkenning. ook eet ik geen vlees meer , alcohol drink ik zowiezo niet veel , ivm spirituele ontwikkeling die ook weer komt door het twingevoel. ik kon vroeger ook nooit stoppen met werken dat kan ik nu ook al beter, hoewel ik niet minder uitgeput ben dan. maar ook dan , ook als ik toch nog op automatische piloot sta , helpt het twingevoel me weer eerder tot rust te komen. een soort balsam, ook voor het lijf. (Onbekend)