Q0437. Mijn onzekere twin twijfelt?

Onbekend

Mijn onzekere twin twijfelt of hij het allemaal wel goed doet, wat doe je daar aan ?weer voel ik dat aantrekken en afstoten bij hem.. word er moedeloos van en nou roept iedereen op deze site altijd meteen ; loslaten ! maar daar heb ik niks aan.. wie heeft er een antwoord ?

Reactie
Ik heb deze vraag gesteld en nu denk ik dat het ook mijn eigen onzekerheid was voor een deel, dus ik zat zelf weer in mijn ego, gelukkig maar heel kort. ja want ik geloof in mijn lieve twin ! en in hoe mijn twin het overdenkt en probeert duidelijk te krijgen voor zichzelf..ik herken het allemaal zo (Onbekend)

Antwoord
waar, hoe voel je dat? spiritueel? dan kan je je afvragen of je t niet zelf bent; of of ie msschn gewoon een slechte dag heeft. anders…geduld en natuurlijk succes. (Onbekend)

Antwoord
Wie of wat het ook is; hij/zij kan ook reageren op een gevoel dat ie bij jou voelt, of hij kan zich buitengesloten voelen. doe gewoon iets liefs(Onbekend)

Antwoord
Lief van je dat je er eerlijk over bent;jouw twin zal vast niet over de twinliefde twijfelen, is vast iets anders. de dalai lama bijv. noemt de ergste tekortkomingen van de mens; ieder heeft er wel een paar. als je alleen daar al aan werkt kom je denk ik ergens. als je twin dat ook doet kom je samen verder hoe dan ook. de een is vaak te zelfkritisch de ander te weinig. we worden nooit perfect, het lot van de mens, maar een beetje schaven kan geen kwaad.(Onbekend)

Antwoord
Ja het is al je eigen valkuilen voorbij, je totaal open stellen, alleen vind ik het wel eens moeilijk om dat te blijven doen, het is soms zo ver weg en eigenlijk ook zó dichtbij, soms zo alleenig(als persoon dan) en dan ineens is er weer een heel klein mooi berichtje en krijg je er weer helemaal vertrouwen in, dan weet je waarvoor je het allemaal doet.. dat is liefde..geweldig lief. twinliefde is ondersteunend, verhelderend en oneindig..nooit zoiets moois gevoeld. (Onbekend)

Antwoord
Ja zo voel ik dat ook. soms rijd ik even een stukje in de richting van waar mijn twin woont; alleen maar een klein stukje en dan komt ie weer binnenstromen, heerlijk dan geef en krijg ik zoveel mogelijk en dan rijd ik weer terug. als ik m zwakjes voel denk ik, tijd om weer ns aan mezelf te werken of ga ik mediteren of oeps ik moet weer geven. als je elkaar dan weer overduidelijk voelt dat je bijna omvalt probeer ik dat zolang mogelijk vast te houden en uit te stralen. elke keer die herinnering zo voelt de diepste warmste liefde; zo dichtbij (Onbekend)

Antwoord
Dat gevoel van ‘geef me een stoel(of een bank) dan kan ik bijkomen’ dat ken ik , het is soms zo overweldigend, maar niet alleen als ik dichtbij ben maar ook als ik iets liefs heb gehoord of id.. wel een mooi idee, om even in de buurt te zijn maar is dat genoeg? op den duur? dat is jezelf kietelen haha, maar wat je twin ervan voelt, dat blijft gissen.(Onbekend)