Q0436. Zielemaatje? Twin?

Onbekend

Stel je vaste partner is een zielsmaatje en dan ontmoet je je twin. er vind een samensmelting plaats en je bent zeer sterk verbonden. wat doe je?

Antwoord
Dat kun je alleen zelf weten! wat je dan moet doen ! wees eerlijk naar jezelf.. en naar anderen, hier heeft niemand wat aan ! volg je gevoel. ik had ook een zielsvriend maar dat was voor mij niet meer genoeg..het voelde niet meer zuiver..en ja wat als je alles op zijn kop zet en je twin vervolgens niet voor jou gaat en twijfelt ? dat zou het wel heel erg moeilijk maken..misschien wil je alleen spiritueel contact met je twin, is dat genoeg voor je? of is de pijn toch te erg? heb je nog zo’n zuivere band nu met je zielsmaatje of is het medelijden en angst voor het onbekende ? het zijn vragen die jij kunt beantwoorden! (Onbekend)

Antwoord
Als je verder wil met je twin omdat je niet meer anders kan, probeer het dan uit te leggen aan je zielemaatje, hij of zij is dan waarschijnlijk ook wel zo ver dat hij/zij dat kan snappen , en je je geluk gunt. wie weet dat je zielemaatje ook wel zijn/haar twin ontmoet binnenkort. mijn advies; hou een vriendschapsband met je zielemaatje als dat kan of op den duur. mijn twin is het belangrijkste in mijn leven ,daar kun je op den duur géén afscheid meer van nemen. (Onbekend)

Reactie
Dank voor jullie antw., ja dat kan je alleen zelf weten. maar het helpt het op te schrijven in een bekende kring. ik zit in een overgangsfase; ik zou nooit op slechte voet komen te staan met mijn zielsmaatje ook al groeien we uit elkaar. maar mijn twin en ik groeien naar elkaar toe en op een gegeven moment is alleen spirit. contact niet meer genoeg voor mij, hoewel ik t niet kwijt wil! ik moet eerst iets afmaken geloof ik en ontdekken hoe twin en ik samen moeten zijn.(Onbekend)

Antwoord
Ja het is fijn als je je gedachtes en gevoelens kwijt kan, het helpt je om alles helder te krijgen, ik heb tnt ook veel aan deze site gehad en gewoon blijven schrijven ondanks rare reacties soms, want er staat altijd wel wat goeds tussen, is mijn ervaring, iets wat jouw waarheid is. Je relatie met je zielsmaatje is ook heel belangrijk dat vind ik ook , het is moeilijk. neem er de tijd voor om alles op een rijtje te krijgen, om op een goede manier met alles om te gaan. een twin is misschien wel eens wat ongeduldig maar daar moet je je gewoon geen snars van aantrekken! twins kunnen wachten tot het goede moment.(Onbekend)

Antwoord
Haha ok ik trek me er geen snars van aan. moet toegeven dat ik soms zelf ook ongeduldige twintrekjes heb. ik voel zoveel van mijn twin maar weet zo weinig over z’n dagelijks zijn. vraag me soms dingen af als poetst ie met elmex of prodent en wat was de schoenmaat van z’n opa en wat doet ie sávonds na z’n werk en hoe gaat ie met kinderen om. ik zou hem ook zo af en toe weer willen zien; dat maakt het nu makkelijker denk ik. (Onbekend)

Antwoord
Misschien even dat laatste stukje door.. niet alleen spiritueel contact dat voelt voor mij ook niet voldoende daarmee worden je vragen niet beantwoord , over elmex en zo.. ben ver weg maar voel mijn twin zo dichtbij, soms zo een! maar mijn verlangen is ook zo aanwezig, het bij elkaar zijn is ook zo belangrijk toch? het aardse hoort er toch ook bij, dat is wat je hier kunt doen , het aardse en de liefde van boven met elkaar verenigen of willen we ‘hemelfietsers’ blijven? (Onbekend)

Antwoord
Idd de hemel maar dan wel op aarde…bijna te mooi om waar te zijn; ik denk dat die hemel op aarde voor elk twinkoppel anders is, je moet het gewoon onderzoeken tot je het vindt, het goed voelt. daar is het moment heel belangrijk; dat hoeft voor mij ook niet baf in 1 keer te gebeuren, dat benauwde me zelfs, mmschn ook wel…ik weet het niet, beter geleidelijk mssn, wordt wel duidelijk denk ik. je zal beiden ervan moeten kunnen genieten ipv sterven van angst (Onbekend)

Antwoord
Wow, wat een openbaring; was het prettig die therapie? was het 1 keer? hoe lang duurde het?(Onbekend)

Antwoord
Wil nog ffe toevoegen dat ik hemelfietsers wel zo’n leuk woord vind dat ik t bijna toch wel zou willen worden, humor moet ook zijn.(Onbekend)

Antwoord
Als je nou vast vleugeltjes aanschaft en je kunt met fiets en al vliegen, dan kun je vast aan de hemel wennen, is het later minder eng, mssn wel beetje sterven van geluk i.p.v. angst . maar dat het fijner is als je dat langzaam opbouwt dat denk ik ook, hoef je niet in één keer de lucht in, dus maar goed blijven oefenen als hemelfietser/s…haha(Onbekend)

Antwoord
Naar je gevoel luisteren bij wie je het liefste wilt zijn! Jij bent de enige die dit antwoord weet. Tijd is niet belangrijk om tot dat antwoord te komen, merk/voel je snel genoeg.. Gr. Alicia (die onlangs haar zielsverwant is tegengekomen en binnenkort ook voor keuze komt te staan.)(Alicia)

Antwoord
Zoveel moois, zoveel liefs dat moet je gewoon niet meer laten gaan..sterkte , mijn ervaring is rust in je hart is het allerbelangrijkst..liefs en sterkte.(Onbekend)