Q0432. Hoe ga je terug naar je vorige leven?

Angel from heaven

Mijn vraag is Hoe ga je terug naar je vorige leven? En hoe krijg je tezien wat ik en mijn twin voor band hadden met elkaar in een vorig leven? Ik hoop echt een duidelijk antwoord te krijgen. Lieve groet

Antwoord
Daar is geen eenduidig antwoord op te geven.Bij mij was het een helderziende vrouw van een collega die een stukje van de puzzel gaf,daarna een astroloog,daarna een zin uit een boek en een film die mij heel erg troffen,waardoor ik plotseling een herinnering doorkreeg. Reizen die ik moest maken (over moest doen uit een vorig leven) en daar ter plekke een herinnering kreeg.Bepaald werk wat ik in een vorig leven ook al eens had gedaan.Daarna weer een helderziend medium die ik een foto gaf van mijn twin,die “zag” weer een ander leven van ons samen. Een medium ziet vaak alleen maar stukjes,of een contour of een vaag beeld,dus niet een heel vorig leven samen.Soms zien ze ook helemaal niks,dan laat het universum gewoon nog niks los,dat kan ook. En als je kundalini-energie gaat stromen,zoals bij mij het geval is,dan ga je ook herinneringen krijgen aan vorige levens,en jullie rol in een veel groter geheel. (Onbekend)

Antwoord
hoe je terug gaat naar een vorig leven weet ik ook niet! ben wel een beetje benieuwd, maar eigenlijk ook weer niet,als ik kijk hoe het nu gaat tussen ons, dat is al lastig genoeg geweest om alles op een rijtje te krijgen, ik denk dat alles zijn tijd heeft… je leeft nu in dit leven..misschien zijn er anderen die het wel hebben meegemaakt en er wat over kunnen vertellen en weten hoe het gaat..? (Onbekend)

Antwoord
Beste Angel; ik ben daar ook benieuwd naar, reincarnatie therapie? ik krijg wel eens vlagen tezien van een evt vorig leven, weet niet hoe precies dat is. als je dat beiden hebt, kom je verder denk ik. (Onbekend)

Antwoord
Aan het 1e antwoord, wow jij hebt al veel puzzelstukjes bij elkaar verzameld. ik heb dat ook soms, als die kund. energie stroomt, of als ik half slaap-waak dat ik in een ander-lijkt wel vorig leven spring waar ik ons zie; ik voel meer de context van dat leven, wat er ongeveer belangrijk was in relatie tot ons. hoe we gescheiden zijn. weet niet hoe precies dat is.(Onbekend)

Antwoord
Ik heb onlangs een reincarnatie-sessie gedaan en ik wist niet dat het zo makkelijk was om in een vorig leven terug te komen. Die grens is eigenlijk zo dun, als de therapeut de juiste technieken gebruikt, kom je zo in een vorig leven. Ik heb de sessie gedaan bij Peek Coaching in Huizen. Het duurde ongeveer 1,5 uur. Ik kwam gemakkelijk terug in een leven in de 17e eeuw in Engeland. Je ziet fragmenten van dat leven, de belangrijkste gebeurtenissen. Dit wordt natuurlijk begeleid door de hypnotherapeut. Ik zweefde op een gegeven moment boven dat leven en kon zowel dit leven tot nu to als dat vorige leven zien en ik zal veel parallellen. Ook heb ik er enorme wijsheden uit gehaald. Ik heb 2 personen herkend. Mijn dochter uit dat vorige leven is nu mijn nichtje. De persoon met wie ik een band heb in dit leven, maar geen relatie, was in dat vorige leven mijn man. Als liefde echt is blijft het altijd bij je, door de eeuwen heen, ook al is het niet fysiek aanwezig.(Onbekend)

Antwoord
Misschien een raar antwoord, maar het bekijken van films te maken met synchroniciteit of films die je vroeger hebt gekeken en die opnieuw te bekijken. Dat wil ook werken om de puzzelstukjes te vinden. Elke film heeft immers een boodschap voor jezelf, maar je moet die wel kunnen herkennen. Voorbeeld: Ik vond in een actieserie, de naam en de auto van mijn tz terug. (Onbekend)