Q0431. Tweelingzielen allebei één en hetzelfde Hoger Zelf?

Onbekend

Hebben tweelingzielen samen/allebei één en hetzelfde Hoger Zelf? Ikzelf heb het gevoel van wel,maar ik kan dit nog niet in de praktijk toetsen.Ik zag op You Tube een filmpje uit een serie,Twin flames-The recipe and Ingredients van goldraytwinflames van minuut 4.41 tot 4.47 zegt de commentator When twin flames make manifest in fysical reality,they come in COMPLETE with a connection to ONE higher self.Voor diegenen die hun tweelingziel al vaker mochten ontmoeten,voelt dit ook zo of lijkt het er helemaal niet op ,wat vinden jullie? Wel raakt mijn (mannelijke) tweelinghelft in paniek als ik uberhaupt aan een andere man denk, dat gaat telepathisch. Is dat dan ons Hogere Zelf die mij waarschuwt?

Antwoord
Ja er bestaat verbinding met elkaar, je voelt het als de ander het lastig heeft, je voelt elkaars verdriet, elkaars vreugde. is dat niet de gedeelde ziel, je hoger zelf? heb dat verder met niemand alleen met mijn twin. zelfs op afstand hebben we beiden een samenvloeien van onze energieën gevoeld, dat is volgens mij je hoger zelf , dat is de connectie , dat is je gedeelde hogerzelf, ook als je mijlenver van elkaar bent. heb zelfs wel es het idee dat mijn twin overal bij is, soms stuur ik hem in gedachten wel es even weg, dan denk ik dit is even van mij alleen..heb dan het idee dat ie alles weet en hoort. sommige dingen waar hij het dan over heeft daar heb ik het bv. met een vriendin over gehad en dan zegt hij het, andersom heb ik dat nog niet zo sterk geloof/denk ik?!(Onbekend)

Antwoord
Ja ik denk ook dat dat hetzelfde Hogere Zelf is die dat allemaal reguleert voor ons twee.Mijn twin heeft een zeer verantwoordelijke,rationele baan,een vak met vele valkuilen bovendien,waar voor contemplatieve bespiegelingen bepaald geen ruimte is.Ik heb een heerlijk vrij baantje waarin ik grotendeels mijn eigen tijd regel en er onderweg lustig op losfantaseer.Wat als die arme jongen in zijn werk met mijn ups en downs geconfronteerd wordt? Als hij zoveel met Leven en Dood in zijn beroep te maken heeft? Lijkt me dat zoiets wel van hogerhand MOET gereguleerd worden,door ons gezamenlijke Hogere Zelf misschien…Maar misschien wordt daardoor zijn vak iets luchtiger,iets gemakkelijker te hanteren voor hem…(Onbekend)

Antwoord
Soms weet je ook niet wanneer de grens bereikt is. Waar begint mijn of zijn wezen. dat is het gezamenlijke dus, allebei in hetzelfde schuitje of zo, zo voelt het zonnig. Maar ook voor beiden een echte veldslag, dan zetten we er een omheining om heen om elkaar te beschermen en dat voelt ook weer helemaal ideaal, het is maar net hoe je er mee omgaat volgens mij. het fijne is dat je gelijk opgaat, in dat gevoel als je echte twins bent en dat al meerdere jaren herkent, een soort fusie van energieën en gevoelens, het is voor mij nu een. Verademing, het voelt heel liefdevol. (Onbekend)

Antwoord
Ja ik voel een speciale energie die alleen bij ons hoort. soms is ie er maar heel zwak, soms adembenemend, alles overheersend. soms zie ik mijn twin , het vaakst voel ik hem, zijn gevoel. ik voed het ook. (Onbekend)