Q0429. Hoe laat je je leiden?

Onbekend

Hoe laat je je leiden in , het zielsliefde proces? Door je eigen zielliefdegevoel , telkens weer, als je het kwijtraakt, de weg terug. een medium, telepathie, astrologische standen, allemaal hulpmiddeltjes, maar niet meer dan dat. ze geven het evtl. gevolg aan van je evtl. acties, niet jouw acties zelf. telepathie? een goede manier om jouw onderbewustzijn te testen, maar niet ‘de waarheid’ ik vind de i-ching ook een goed hulpmiddel van die soort. in het ziell.proces word ik ook erg geleid door iets hogers. het betekent echter niet dat ik moet afwachten tot dat hogere iets gaat doen voor mij. dan functioneer ik niet meer. ik denk als je niets doet om kontakt te hebben er ook niets gebeurt; de kosmos geeft soms ook een zetje om ons in actie te laten komen, als een leraar die je alles heeft geleerd en … nu moet je zelf.

Antwoord
Ik heb nog nooit iets gedaan om contact te hebben, óf hij (mijn tweelingmannetje) komt vanzelf naar me toe óf ik krijg een opdracht “Ga daar en daar op die en die tijd naar toe” en dan gebeurt het.Soms krijgt hij een aanstelling ergens om er voor te zorgen dat wij elkaar ontmoeten,zover is het al gegaan zelfs.Het is net alsof we nu in de middelbareschooltijd zitten,een soort 4-jarige cursus (zolang mogen we er rustig voor uittrekken),er wordt een heleboel geleerd en dingen uit het verleden worden opgeruimd VANZELF,daar doen we ook weer …niets voor.Sorry,maar zo simpel gaat het bij mij.(Onbekend)

Antwoord
Ik laat me leiden door voor de waarheid te kiezen, die voel je in je hart. door de tekens op te pakken die ik krijg, niet alleen wat betreft mijn zielsliefde maar ook over de bezigheden die ik heb, werk wat me zo toevalt, dingen die vanzelf gaan lopen. maar die zijn wel gaan komen vanaf momenten dat ik beslissingen nam over richtingen die ik in wilde slaan. dus ja je moet ook zelf actie ondernemen als je voelt dat het anders moet , dan laat je je leiden.. stel een vraag en er komt ,in de vorm van een opmerking van soms een wild vreemde of in de vorm van een gebeurtenis, een antwoord. gisteren had ik nog een vogelpoepje op mijn hand, mijn vriendin zei dat dat geluk bracht, ik zal het maar geloven haha maar met horoscopen ed daar heb ik geen ervaring mee, en een medium ook niet, ik ga gewoon op mijn intuïtie af en die is tot nog toe nooit verkeerd geweest. een mooie uitspraak; als bidden praten met god is dan is je intuïtie god die met jou praat. (Onbekend)

Antwoord
Beste onbekende; fijn dat het zo goed loopt bij jou; daar hoef je geen sorry voor te zeggen dat is je gegund. ik heb dat ook vaak gehad; directe ingeving over contact; ik realiseerde me vaak net iets te laat dat ik daar naar moet luisteren,was ik of twin alweer weg. vaak had ik- msschn mijn twin ook – last van het aantrek-afstoot fenomeen, en had ik ook het gevoel dat mijn twin mij niet wilde zien. ik denk dat wij , als we verder willen groeien ook aards contact zouden moeten kunnen hebben, heel voorzichtig. we kennen elkaar nu enkele jaren en er is nooit over gepraat; op aardse wijze dan; ons spiritueel kontakt is gelukkig ongelofelijk. ongelofelijk lief. (Onbekend)

Reactie
hierbij een reaktie op mijn eigen stukje; ik was er weer even uit; aan het rationaliseren, ongeduldig…ipv te zien en te voelen wat er om me heen gebeurt. t is net een knopje wat aan en uit kan. en dat terwijl mijn twin net iets liefs heeft gedaan… (Onbekend)

Antwoord
4 jaar? maar wat als je de middelbare school en een vervolgopleiding al gevolgd hebt zo langzamerhand..wordt het dan niet eens tijd voor actie,een studie gaat niet vanzelf, daar moet je ook wat voor doen, tenzij je een hele goeie leerling bent! heb het idee dat ik nog verder mag leren maar dan op een andere manier… is dat niet de bedoeling? (Onbekend)

Antwoord
Meditatie is luisteren.(Onbekend)

Antwoord
Ik voel dat ook zo, je laten leiden door je eigen waarheid, aktie- geen aktie hoe het komt. natuurlijk is het prettig als een medium bevestigt dat je twin je twin is maar zonder dat was hij nog steeds mijn twin. vogelpoep brengt hartstikke veel geluk; khad eens op de univ. een jaar niets gedaan. toen moest ik in de zomer 7 van de 11 vakken inhalen. volgens de docenten onmogelijk. de dag voor de examens werd er door een duif uit onze notenboom ruim op mijn kop geflatst. ik heb toen al mijn examens gehaald ( ok ik had er ook voor geleerd) , iedereen riep toen dat dat geluk brengt. Dat geloofde ik onmiddellijk. klopt als een bus. (Onbekend)

Antwoord
Vier jaar lijkt lang maar ik moet hierbij verduidelijken, dat ik mijn twin al mijn hele leven ken,onbewust.Wij zijn korte tijd een echte tweeling geweest,wij zijn dus vanaf de moederschoot van elkaar op de hoogte.En ja het gaat niet om de kwanti-TIJD maar om de kwali-TIJD.Juist als men in het laatste stadium van het laatste leven zit, zoals bij ons twee het geval, dan is het gekke juist, dat je elkaar zelfs BEWUST uit de weg gaat.We kunnen ieder moment de draad oppakken,maar we doen het niet,op telepathische afspraak.We kunnen ons blijkbaar geen aantrek- en afstootgedrag meer veroorloven.Ik denk dat we dat in al die vorige levens al meer dan genoeg hebben meegemaakt.Op een dag of in het holst van de nacht staat hij dan plotseling voor mijn neus,net zo plotseling als we elkaar ontmoet hebben.En dan zit onze individuele leertijd erop.Toen we samen gereïncarneerd waren,toen maakte Pluto een driehoekaspekt (=120 graden) met Venus.Over anderhalf jaar,begin 2012, staat Pl! uto precies op Venus in mijn geboorte-horoscoop,zo boven zo beneden.Ik let op zo’n soort aanwijzing,daar leer ik ook van.Ik maak mij daar echter in het leven niet afhankelijk van. (Onbekend)

Antwoord
Hoe weet je dat je een echte tweeling bent geweest? bent geweest? als je als tweeling geboren wordt blijf je dat toch? een-eiig?(Onbekend)

Antwoord
Hoe weet ik dat we een echte tweeling zijn geweest….Daar zijn verschillende aanwijzingen voor,echter geen medische.In een heel pril stadium zijn we twee embryootjes geweest maaar eentje is geabsorbeerd,wel eens gehoord van Vanishing Twin Syndrome? In mijn geboortehoroscoop staat Pluto aan het begin van het 12e huis.Vaak is dat een aanwijzing dat er iets tijdens de zwangerschap gebeurd is.Aan het begin van het 12e huis dus in het begin van de zwangerschap.Daarna is het mij verteld door een medium,die zag er niet één maar twee.En zij vertelde vervolgens dat we tweelingziel waren,dat we reeds vanaf de moederschoot van elkaar op de hoogte zijn.Na mijn geboorte heb ik mijn tweelingziel gezien (eerste visuele herinnering) in de vorm van een oplichtend aan-en uitknipperend spiraaltje (een soort gekruld vraagteken) de eerste 6 jaar van mijn leven.Toen verdween hij en ik voelde mij een half jaar lang verschrikkelijk alleen ondanks een groot gezin.Ik wou met niemand meer ! spelen,stond iedere pauze in een hoekje van het schoolplein.Ook na mijn geboorte ging mijn moeder mijn twee oudere zussen aankleden alsof ze een tweeling waren,al was het toen in de jaren zestig wel een beetje mode om dat zo te doen.Maar misschien heeft onze perceptie haar onbewust beïnvloed? Ik heb zelf het idee dat ik niet in mijn eentje wilde reïncarneren,dat hij daarom tijdelijk meemoest.Ook bestaat er een theorie dat tweelingzielen in hun laatste leven,gelijktijdig reincarneren.Ook al is hij dan op een later tijdstip (14 jaar later) weer teruggekomen,bij een andere moeder,om incest te vermijden en om compleet andere ervaringen op te doen,we moeten immers complementair zijn.(Onbekend)