Q0428. Zielsverwant vinden of herkennen in een droom?

Onbekend

Ik heb ongeveer 2 maanden geleden een droom gehad over een persoon (die vorig jaar is overleden)en aan mij vroeg: ‘waarom hebben wij elkaar nooit eerder ontmoet?’, daarna omhelsde deze persoon mij. Deze droom was zeer helder en het voelde heel goed, het was net of ik er echt was.. Daarna is er een soort van verbinding ontstaan, daarvoor had ik dit helemaal niet met de betreffende persoon. Ik wil ook alles over die persoon te weten komen, en tot mijn verbazing hebben wij wel erg veel overeenkomsten. Ik heb ook het gevoel dat ik deze persoon al heel lang ken. Herkent iemand dit?

Antwoord
Loslaten is goed maar als je begint te begrijpen hoe het werkt met het aantrekken van elkaar en als je diepste angst, ego door mekaar hebt gehusseld waardoor er voornamelijk ziel overblijft, wanneer je je klaar voelt voor contact is t ok om dat voorzichtig te maken; de manier waarop is voor ieder verschillend. je kunt je dan samen verderontwikkelen denk ik; op jullie nivo. neem je geen contact gebeurt er waarsch. niks. de kosmos gaat dan voor je werken als er aktie komt. ik denk dat er fases van zelfontplooing en van samengaan zijn. in het beste geval kun je het aan om samen te blijven en je te ontplooien… (Onbekend)

Antwoord
oeps, dit vorige antwoord is fout terecht gekomen. wat heftig jouw verhaal; het lijkt erop dat je jouw twin hebt ontmoet/ of dat je een hele intense paranormale ervaring hebt ; in het geestenrijk.Vind je het ‘contact’ fijn ? of moeilijk? kende je deze persoon goed? heb je het idee dat deze persoon jou iets wil vragen-vertellen? heel veel succes (Onbekend)