Q0427. Wat als jouw zielsverwant jou zo niet ziet?

Birgitta

Toen ik mijn zielsverwant voor het eerst zag wist ik het meteen.Hij ziet het niet zo, wij hebben een erg sterke aantrekkingskracht, die hij steeds probeert te ontlopen. Het gekke van alles is dat hij ook niet zonder mij kan, als hij mij niet wil zien moet hij met zijn hoofd naar beneden lopen om niet aangetrokken te worden. Volgens mijn medium krijgt mijn zielsverwant over twee maanden een visioen waar voor hem alles duidelijk in word, ik hoop het maar. Ik droom iedere nacht over hem en denk continue aan hem. Ik voel hem vaak op een afstand en hij mij ook en dat maakt hem angstig. Mijn medium zegt dat hij zeker weet dat wij samen komen en ik hoop en wacht vol van verlangen. Liefs

Antwoord
Dag Brigitta, Mooi dat je je zielsliefde hebt ontmoet en dat je hier al zo bewust mee bezig bent.Wees echter voorzichtig om al teveel op mediums hun –overigens goedbedoelde– adviezen in te gaan.Ik had ook 2 jaar geleden het stellige bericht van iemand gekregen dat wij (mijn tweelingzielehelft) en ik,elkaar rond deze tijd weer zouden ontmoeten en astrologisch leek mij dit helemaal juist te zijn. Nou,niet dus. Er gebeurt nog helemaal…..niets. Het universum zegt gewoon:”Wij bepalen wanneer jullie elkaar weer ontmoeten,wikken en wegen en speculeren jullie maar lekker verder””. Ik heb onlangs een composiet gemaakt van mijn twin en ik en daaruit rolt wel een fiks spanningsaspekt uit,een paar transits die veel spanning zouden kunnen veroorzaken als we elkaar nu al weer zouden zien.Pas over een jaar neemt die spanning een beetje af,het heeft te maken met de trage voortgang van de buitenplaneten.Al lijkt het wachten soms op gevangenisstraf,toch vind ik, achteraf, lang wachten vaak heilzamer dan een verbeten poging om er zo snel mogelijk iets van te maken.Overigens had mijn medium er ook een hoop dingen wel bij het rechte eind.(Onbekend)

Antwoord
lieve brigitta,wel handig zo’n medium, ik probeer het allemaal zelf te voelen en te ervaren, mijn hoofd en hart zijn vol liefde voor mijn twin, ook ik denk de hele dag aan hem, eigenlijk hoort hij al jaren bij mijn leven,elke minuut van de dag/nacht, ik hoop ook dat ik binnenkort eens iets meer ga begrijpen over de bedoeling van dit alles, want ik voel dat ik goede keuzes maak maar waarom het is me niet duidelijk..ik wéét bv. wel zeker dat ik dit moet doen maar waarom, voel dat ik het heb afgesproken met ..? al voor dit leven..dat wist ik al heel jong en dat komt nu wel duidelijker weer terug..ik weet nog dat ik gesprekjes had met boven hierover, over deze tijd in ons leven.. ja soms lijkt het als gevangen zijn , je wil zo graag verder ,eruit, die grotere ruimte en liefde ervaren.. horoscopen?; buitenplaneten ik heb er niet zoveel mee, laat ze maar langzaam of snel gaan , het maakt niet uit, een keer staan ze gunstig! (Onbekend)

Antwoord
Nou moet ik,nu ik deze vraag weer lees, ineens denken aan de film Welt am Draht van Rainer Werner Fassbinder, de Matrix avant la lettre (hèhè eindelijk uitgebracht op DVD) waarin de hoofdpersoon in een wereld vol houterig bewegende mensen vertoeft.Alleen 1 vrouw herinnert zich hem nog van “daarboven” en ze zegt net zo houterig dat ze van hem houdt,haha.Ze moet nog steeds een andere ervaring opdoen,zoals de andere mensen om haar heen.Pas in de allerlaatste scène gedraagt ze zich net als de hoofdpersoon en zijn ze samen een paar. Zo moet mijn twin ook nog een andere ervaring opdoen.Trouwens,daar profiteer ik indirect ook weer van,hoe beter hij die ervaring opdoet,hoe beter de slotscène…:) (Onbekend)

Antwoord
Hoe weet jij dat jouw twin nog een ervaring op moet doen, ben je het niet zelf die nog een ervaring op moet doen? ik lees altijd allerlei dingen over dat onze twin altijd nog iets moet doen, maar wat doe je zelf?? (Onbekend)

Antwoord
Dat zie je aan het soort leven dat hij leidt,de jongere leeftijd,dezelfde ervaringen die ik 15 jaar geleden opdeed, daar moet hij nu doorheen, daar moet hij nu van groeien.Die vrouw uit de Welt am Draht-film moest ook nog een stukje, de hoofdpersoon was al klaar en kon alleen nog maar op haar wachten.Ik kreeg er bijna een plaatsvervangende maagzweer van,haha.Maar snap je, hij moet nog groeien,via de kindertjes,via het werk,een karmisch huwelijk,een echtgenote die hem voorbereidt,al die dingen bij elkaar.Ik heb al die dingen al gehad,heb alle opdrachten afgemaakt,ben veel bewuster en completer.Al heb ik wel het gevoel dat zijn zielegroei nu in een veel sneller tempo gaat dan de mijne,doordat hij op die leeftijd zijn tweelingziel al heeft leren kennen en ik niet.Maar ja ik ben weer eerder geboren…Er is altijd baas boven baas :- ) (Onbekend)