Q0425. Zielsverwante op afstand of nabij?

Onbekend

Ik heb mijn gevoelsmatige zielsverwante ontmoet 5 jaar geleden op een trip naar het buitenland. Vanaf het 2de uur dat hij bij mij was wist ik dat er een connectie was. (Hij is echter verslaafd aan werk en een relatie is er niet bij…… Hij is tevens van een cultuur en achtergrond waar alles wordt gerationaliseerd..) Wij hebben de afgelopen jaren elkaar aan en afgestoten en elke keer heb ik hem de deur gewezen…dit omdat ik wel het bed met hem deelde, en elke keer na elkaars samen zijn fysiek zo ziek werd,omdat dat ik hem niet meer zag, dat ik hem liever de deur wees dan ziek te worden…. Ik heb hem nu al een 16 maanden niet gezien….. Na 3 maanden was dit even niet gemakkelijk, waarna ik in de afgelopen 12 tal maanden hem weer geheel in mij energie heb kunnen opnemen als een deel van mij, en tevreden dat ik in reine was dat ik hem niet zag. Nu heb ik de afgelopen 8 weken weer contact op afstand met hem en zelfs dat geeft mij 100% helderheid in hem en een sterke/heldere stroming van mijn energetische energie..En eerlijk gezegd weet ik niet goed wat te doen (dit terwijl ik hem steeds meer ga missen,maar geen pijn gedaan wil worden)…..als hij voor mij in een hogere energie goed is zoals hij is, maar hij nog te aards denkt om mijzelf 100% te openen en via dit concept te reageren naar elkaar toe,wat kan ik dan met deze persoon?

Antwoord
Beetje verwarrend verhaal,;je gaat hem steeds meer missen, is dat niet al het antwoord op je vraag, sommige twins zijn bestemd om wel bij en met elkaar te leven.. weet niet hoe jouw twin erover denkt, zo te horen voelt je twin dit niet anders was hij/zij niet verslaafd aan zijn werk en verstandelijk, misschien is dit een eye-opener om het hier eens over te hebben met je twin. als je van elkaar weet dat je elkaars wederhelft bent en er zo’n connectie is van beide kanten dan kun je toch niet meer anders ..je mist, maar je bent in het reine met een energetische relatie.. ergens klopt er hier iets niet? en een verstandelijke omgeving? wat heb je eraan? helemaal niets volgens mij, ga je eigen weg dat is de enige weg die je ziel je wijst. wat vind je twin ervan? praat met elkaar, als je toch al slaapt met elkaar, dan kan dat toch ook? waarom wil jij geen aardse relatie?? hij mag toch wel werken en zijn eigen dingen doen. (Onbekend)

Antwoord
Als je voelt dat dit iemand is die je op afstand kan houden ,dan moet je dat zo doen, als dat rustiger is! het klinkt wel heel afstandelijk/kil zoals je erover schrijft, deze persoon??? is het wel je twin waar je over schrijft? (Onbekend)

Antwoord
Beste onbekende, er bestaat geen cultuur waar alles wordt gerationaliseerd en waar mensen verslaafd aan werk zijn; overal heb je mensen die zo zijn. het klinkt als een relatie die jou nu niet goed doet; msschn afstand nemen en je eigen weg zoeken; een leven is niet alleen een relatie . als je zo met energie en spiritualiteit bezig bent kun je die ook op anderen richten; daar worden anderen gelukkig van jij zelf ook. dan sta je al weer anders in die relatie misschien? succes, zielsliefde is soms verwarrend maar vergeet niet dat het vooral fijn en mooi moet zijn, ook voor jou!(Onbekend)