Q0424. Welke trillingen?

Onbekend

Al een paar keer in een aantal maanden heb ik mijn tweelingziel gezien. Iedere keer dat ik hem zag, ging mijn hand trillen/beven en mijn hart ging sneller kloppen. Tweelingzielen zouden ook trillen. Is dit die trilling waar ze over hebben of is dit gewoon van zenuwachtigheid geweest? Wat trilde er bij jullie?

Antwoord
Letterlijk alles, het is begonnen in mijn voeten en handen, en nu echt alles, het valt me soms niet eens meer op als ik bezig ben, maar het is er wel de hele dag, ik denk soms dat je in een hogere versnelling komt, zoiets van klaar voor de start… ik heb mijn tweelingziel gelukkig ook een paar keer gezien de laatste tijd , in de verte en dan ben ik wel heel erg gespannen,omdat ik zo graag even bij hem wil zijn. een vriendin die er een keer bij was, noemde mij echt een zenuwpees. ja dan zal het trillen ook wel wat erger zijn, daar let ik dan niet eens meer op. als je constant in de startpositie zit dan word je ook hartstikke nerveus, want dat is in een wedstrijd ook een spannend moment, wanneer mag je er voor gaan? volgens mij is er al lang voor ons gefloten…(Onbekend)