Q0419. Verward?

Onbekend

Alhoewel ik mijn ontwikkeling met twin goed voel, raak ik soms verward door mijn eigen fouten, moedeloos; ik verdraag het slecht. door het heerlijke twingevoel- vertrouwen in mijn twin en mijn eigen nuchterheid vind ik dan weer het pad. ook weet ik zoveel wel en niet van hem, hij van mij? ik weet het niet. ik hoef niet in de toekomst te kijken , wist ik maar iets van hem, kon ik hem maar iets zeggen.

Antwoord
Kijk goed naar jezelf dan zie/weet je ook al een heel eind hoe je tz is en zal reageren. eigenlijk gewoon je intuïtie volgen, alleen de aangeleerde dingen, conditionering zullen nog wel eens kunnen verschillen . kun je geen contact hebben? mail/schrijf elkaar als je tenminste zijn adres hebt. maar waar zoek je naar? naar zekerheid ? wat ik een keer gemerkt heb is dat je die liefde ook kunt voelen als je elkaar kunt schrijven, dat is dan in ieder geval al iets en dat is beter dan die uitputtende afstand waar je helemaal knettergek van wordt. Je wanhoop snap ik, ik hou zo van mijn twin maar ik kan er helemaal niets mee en dat maakt me wanhopig, kon ik hem inderdaad ook maar iets zeggen, de dingen die je meemaakt, of hij dat ook voelt , het zou zoveel fijner zijn want je hoort toch bij elkaar, wat doen we elkaar toch aan door zo’n afstand te houden. het is verstikkend en je wordt er moedeloos van, dat kan niet de bedoeling zijn van zo’n zuivere liefde, die moet er gewoon zijn toch? nu leef ik niet meer echt, het is niet te doen soms! mijn werk, mijn liefde voor a! ndere mensen houdt me op de been , maar mijn enige echte Liefje moet ik missen en dat trek ik niet, niet meer! Liefs(Me)

Antwoord
Fouten? dat zijn groeistuipjes volgens mij.heb ik ook! waarom kun je hem niets zeggen dan? stap over je angsten heen en bel of schrijf of zoek elkaar op. leer samen en ga voor elkaar, laat je niet vertellen wat wel en niet hoort, groei en help elkaar, maar ga wel voor elkaar en ja misschien moet je op den duur wel loslaten, maar hoe en wat dat zie je dan wel, gun elkaar het geluk bij en met elkaar.. het is niet tegen te houden. uit jouw antwoord proef ik een heleboel getwijfel, maar je kent elkaar toch eigenlijk al door en door, het op één lijn zitten van gevoelens, is dat niet het allerbelangrijkst. Moet eerst het totale plaatje kloppen en komt dan de liefde? of komt de liefde eerst en pas je het plaatje daarbij aan..ja doordenker hè ! ik ga voor het laatste ..maar ja iemand die nuchter(lees; verstandig) is ziet eerst alle beren op de weg en laat zich niet leiden door de Liefde(lees; God/universum) , maar door de angst. (Onbekend)