Q0418. Is dit mijn zielsliefde?

Onbekend

Een paar maanden geleden heb ik een man ontmoet waar ik gelijk een heel vertrouwd gevoel bij had en ook het gevoel had dat ik hem al jaren kende. er kwam een hele sterke aantrekkingskracht die steeds sterker werd elke keer dat we elkaar ontmoeten. als ik hem aankijk lijkt het of ik in zijn ziel kijk en precies weet wat hij denkt. ook lijkt het of hij mijn ziel heeft geopend sinds ik hem ken ben ik heel emotioneel en komen er dingen uit het verleden naar boven waarvan ik dacht dat ze allang een plekje hadden. uiteindelijk hebben we ons overgegeven aan de spanning en is er meer gebeurd. nu heeft hij besloten om afstand te nemen. ik hoor nu niks meer van hem en als ik hem zie is hij kil en afstandelijk. ik voel me nu enorm leeg en ik mis hem enorm. is dit zielsliefde? hoe moet ik met dit contact omgaan?

Antwoord
Ik zelf heb mijn twin ontmoet en ook een soulmate, wat jij hier beschrijft kon ik het meeste herkennen bij mijn soulamte, ik misde hem enorm en ik voelde een enorm grote aantrekingskracht en een geestelijke connectie, toch voelt een twin en een soulmate verschillend, afhankelijk van hoe je je voelt bij hem kan je dit bepalen, een twin is meer een overweldigend gevoel waar je soms echt van wilt weglopen terwijl een soulmate je meer naar zich toe trekt met zijn aantrekingskracht, je zal merken met je soulmate erg eensgezind te zijn alsof jullie zielenmaatjes zijn!!! Julie kennen elkaar waarschijnlijk ook van in een vorig leven!!! Ik denk dat jullie nog het een en ander op te lossen hebben met elkaar!! Een soulmate is zeldzaam en is een mooi godsgeschenk, het leuke is dat je elkaar enorm kan aanvoelen, het verschil met twin is dan dat je van je twin meer droomt en meer telepatisch contact hebt dan met je soulmate, je twin verandert je geestelijk zijn drastisch terwijl ! een soulmate dit maar gedeeltelijk doet, jij kan weten wat hij van jou is, dat kan je voelen in je hart, maar luister naar je pure waarheid in je hartje!!! Zowiezo is het niet leuk als je elkaar negeert, heb dit ook gehad met mijn soulmate, hij had veel weg van mijn twin trouwens, maar hij was precies erg bang voor onze connectie, het jaagde hem wat schrik op zodat hij wat afstand nam.. Welja het is ook wel een tamelijk heftig gevoel zo allemaal , bij mij is dit nietmeer goed gekomen met mijn soulmate want we hadden ruzie en zagen elkaar niet meer, ik denk dat onze karma reeds uitgewerkt is… Nu hoop ik natuurlijk voor jou dat het allemaal in orde komt , ik wens je veel liefde en succes,(Claudia)

Reactie
dank je wel voor je fijne antwoord. hierdoor wordt voor mij heel veel duidelijk en bevestigd. intussen is het contact gelukkig weer een beetje terug. hij had bewust een beetje afstand genomen. ik weet alleen niet of die afstand ging om de aantrekkingskracht of dat hij ook realiseerd dat dit verder gaat. maar zoals je al zei er is nog een hoop om aan te werken.(Onbekend)