Q0416. Dromen tweelingziel?

Onbekend

Mijn tweelingziel en ik hebben geen ”aards”contact meer met elkaar, maar sinds een tijdje droom ik erg vaak over hem, en die dromen lijken zo echt en zo krachtig..ik ging een keer met zware hoofdpijn, zenuwen, verdriet en spanning naar bed. (had de dag erop een belangrijke toets, ben nog student) ik voelde me zo verloren.. die nacht droomde ik over mijn tweelingziel, en het leek allemaal zo echt, de ochtend toen ik wakker werd voelde ik me zo goed, blij, zonder spanning, vol kracht en moed. die dromen zijn zo fijn, zo liefdevol en zachtaardig. wie heeft dit ook weleens en weet hoe dit kan? hebben deze dromen een betekenis? droomt hij ook weleens over mij?

Antwoord
In de tijd dat ik nog niet wist wat ik wilde, de twijfelperiode zeg maar, had ik ook van die dromen , het geeft je weer vertrouwen en het maakt je weer gelukkiger met de situatie, alleen de laatste tijd heb ik niet meer dat ik mijn dromen kan herinneren. voel mijn twin nu meer in het dagelijkse, zeg maar meer in mijn gewone leven, als ik wakker ben. wordt ‘s nachts wel es wakker dat ik hem voel,heerlijk. maar niet meer in mijn dromen, jammer eigenlijk want die waren altijd heel zacht en liefdevol en had ik er een beeld bij, ja het oog wil ook wat hè! mijn onderbewuste zegt waarschijnlijk ; je bent nu lang genoeg ‘wakker’, ga nou maar echt slapen en uitrusten. wel wordt ik wel eens wakker met stralende ogen net zoals wanneer ik mijn twin heb gezien en dan voel ik wel dat hij bij mij is/is geweest. (Onbekend)

Antwoord
Is het dromen of is het echt? ik weet het niet , volgens mij ben ik wakker als ik mijn zielsliefde voel, een energie, een verstilling, een hemels gevoel, een krachtige liefde bij je en op afstand, wil dan het liefst in die energie blijven. is dat wel dromen ?(Onbekend)

Antwoord
Ja zo voel ik dat ook; je maakt contact; je ziet voelt elkaar; soort warm licht. dromen over twin deed ik ook veel eerder, helderziend voelend waren die. ook heel echt. (Onbekend)

Antwoord
Eigenlijk was het meer een bruisend energiedoorstromend gevoel, een licht , helaas zonder echt beeld erbij, het was hetzelfde gevoel wat ik al vaker had in de nabijheid van mijn twin,maar dan nog intenser,alsof je op een paar plaatsen vast wordt gehouden met een energiestroom en contact maakt met je twin, voelde zijn en mijn ontspanning ,blijheid, verstilde extase . nu was ik alleen en het deed me goed,zoveel liefde van mijn liefje.. versmeltend contact..of er steeds meer bij komt… (Onbekend)

Antwoord
Ik heb eens gehad dat ik wakker werd met het gevoel als ik in hem ondergedompeld was geweest. Ik voelde hem zó sterk op dat moment. Hetgeeft altijd een fijn en rustig gevoel. (Onbekend)