Q0414. Hoe nu verder?

Onbekend

Ik weet het even niet meer. Ik mis mijn TZ zo ontzettend. Ik voel me echt ongelukkig er door. Ik zou zo graag met hem in contact komen maar ik zou niet weten hoe want ik weet bijna niks van hem. Ik lees hier wel dat je niks moet forceren en verder moet gaan met je leven en dat er dan vanzelf een keer een tijd komt dat je elkaar weer tegen komt. Maar hoe kan je daar op vertrouwen en ‘gewoon’ verder gaan met je leven? Het valt me echt zwaar.

Antwoord
Je ego is nu bezig om je een onzeker klote gevoel te geven. Buig deze negativiteit om en maak dit positiviteit. Jullie komen elkaar weer tegen als het moment er daar voor is. Je moet hier vertrouwen in hebben. Als je telkens bezig bent dat je hem mist, duurt het proces dat jullie weer elkaar zien veel langer. Ga je eigen dingen doen zodat het gemis kleiner wordt. Wedden dat je hem snel weer ziet?(Onbekend)